Http://www.youtube.com/watch?v=WkH_j_IQZFY&feature=g-upl
Cum fac sa joc Swat 4 co-op?
De ce nu imi mai merge cs- ul 1.6 adica merge dar merge greu am incercat sa vad daca e destroy si mi l- am luat din nou si a facut la fel. Atunci mi- am luat si cs lant, si cs condition zero,...? (mai mult)
De unde pot descarca placa de retea pentru leptopul Packard bell? Urgent dau funda!
. Vreau sa imi cumpar un monitor SH :D... Acesta este bun? http://www.magiccomputers.ro/monitoare-lcd-led/monitor-led-philips-226v3lab-215-wide-full-hd-dvi-negru-p-28346.html
Salutări, mă puteţi ajuta? deci, eu am windows XP şi ştiu că nu este grozav.dar momentan nu pot să îmi instalez altul.(nu intru în detalii)bun, şi din cauza asta, şi faptul că pc- ul este...? (mai mult)
De unde pot lua java potrivit pentru minecraft 1.3.2 nici nu pot sa dau sa intru pe singleplayer sau ceva de genu si cateva moduri daca stiti.Dau fundita la cel mai bun rezultat. multumesc anticipat!? (mai mult)
Ce bonusuri trebuie sa pun la ninja in metin2 hammer? dauu funda
Am o intrebare... Exista Hill Climb Racing pentru PC?
Spuneti-mi si mie cum pot seta cdhack(cs 1.6) sa nu mai loveasca in cap? ce trebuie sa modific? Fara siteuri de download coduri ca va dau un vot negativ! Cine imi spune vot +funda:)
Care ma ajuta sa raspandesc si eu un server de metin2 vreau playeri!(dau funda )
De 2 zile ma chinui la rahat asta, am incercat sa- mi instalez windows- ul si mi se instaleaza in C:, am dat delete la :D si am doar C: si nu pot sa- l formatez, imi da eroarea asta"Installing...? (mai mult)
Care imi poate spune ce sa fac, ca am dowloadat un hack si tot imi apare eroarea aceea daca stiti (ecountered a problem and need to close).Am si niste virusi in pc si nu pot sa imi pun un anti- virus...? (mai mult)
Dati-mi un metin cu iteme super fain!
Ce jocuri mai stiti shootere sau gen prototype 2 care sa mearga pe sistemul urmator: 2, 14Ghz Dual Core, AMD 3600 placa video ati radeon 3100 series 1gb ram la placa 4gb ram memorie windows 7 64 bit
Am un laptop compaq cu web corporate. Cand dau web, imi scrie " The webcam is not connected" WHY? Ma enerveaza maxim, pana acum mergea bine. Funda cine imi explica de ce. Mutlumesc.
am o problema la odnoklasnicki.Cind dau sa ma joc in batla imi scrie ca-mi trebuie unite web player in instalez si imi mai cere l-am instalat de mai multe ori?
Buna am si eu o intrebare. jocurile de pe ps2 merg pe ps3? si ce ar fi mai bun ps2 ps3 sau xbox360 funda
Cum pot recupera un cont pe metin2ro? A fost spart, parola si mail schimbat, am luat legatura cu GM sau GA dar nu au mai dat niciun raspuns. Cum pot face sa il recuperez? stiu toate datele...? (mai mult)
Am vrut sa intru in jocul Celestia Luna Online si nu mai merge. Numai mie mi se intampla asta? Si dacada dc? Dau funda +vot pentru ca e un joc frumos:)
un coleg mi-a zis de un Metin care are 10000 mii de lv sau ceva de genu, nu stiu daca e adevarat dar daca este imi puteti spune cum se numeste plizz
Cum dau Force Update la Tekkit?
Exista un joc in care sa fi o fantoma si sa sperii pe oameni miscand obiecte?
Vand cont de The- West de level 51 pe Delaware; 92 pe El Dorado si 45- 50 pe Florida, pe El dorado am Pistolul si Sabia de aur si 55.000 dolari si meseria bucatar, si multe alte iteme inventar cum ...? (mai mult)
Caut un joc, ceva gen hitman - adica sa vii cu amortizoru sa ii omori in liniste cu awp, sa faci misiuni, un fel de asasin cam asa...si caut ceva pentru toate pc- urile, ca unele jocuri...? (mai mult)
Trebuie sa platesc ca sa ma joc gta san andreas multyplayer? Stiu ca e o intrebare stupida, dar eu nu stiu. Dau funda*
Acuma joc Need For Speed World, imi puteti spune si mie niste numere de la 1 -5 cand activezi felicitarile. FUNDA
Caut jucator minecraft! Urgent! Bagati id meu bleack.boy24@yahoo.com! REPEDE!
cum pot sa pun placa video pe performance sa fie pusa pe maxim....sa fie activate toate nucleele am windows 7 si urmatorul pc : http://reviews.qvcuk.com/1690/563729/medion- medion- p9613- all-...? (mai mult)
Salut, A venit frigul si stiu ca voi sta mai mult timp in casa, asea ca m- am gandit sa imi cumpar o unitate noua(curenta nu mai face fata). Daca ati putea sa ma ajutati cu o configuratie doua, (de ...? (mai mult)
a venit pe la mine de vreo 2 zile verisorul meu si va mai sta inca 4 ma tot sacaie si nu ma lasa in pace as vrea sa ii ocup timpul cumva stiu ca ii place sa stea la PC stiu ca ii place sa se joace...? (mai mult)
Buna TPU cum dawoladez teamspeak3 pentru windaus xp. dawladul sa mearga la instalare
Dati-mi va rog un sv de metin super iteme noi.
Stiti cumva de unde pot sa gasesc beteala de cumparat pe stardoll? Sau macar alte decoratiuni de Craciun, dar NU Brad de Craciun, din ala am deja! A si FUNDA! Bye! PWWP
Buna seara TPU! Am si eu o intrebare... Windows 8 Professional este mai bun decat Windows 7 Ultimate? FUNDA!
Am un stick de 8 gb pe care l- am umplut cu date personale. Azi am vrut sa iau niste poze de pe el si imi spune ca trebuie formatat inainte sa il folosesc. :) CUM POT RECUPERA DATELE DE PE EL? dau...? (mai mult)
De ce in Conter Strike cind tastez pe k si vorbesc nimeni nu imi aude vocea?
Cine stie un site cu console de ps3 maxim 1000lei?
Dau cont cu iteme bunicele pe Metin2 Dx(sura lv 250) pe cont pe alt metin.Add: toxyc. love98 sau lasati aici un msj cu id vostru!
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste pluginuri pentru un sv de mc 1.4.5? funda+vot!
Asa de greu gasesti un metin daca iti place unu are un mic defect ei bine sa revenim la intrebarea mea - DECI SPUNETI UN METIN2 PRIVAT CA YONEIS SI ARMURA SUPREMA SAU DEMONIACA DA NU VAMOS ca ala nu ma...? (mai mult)
.cum fac sa mearga scarface pe win 7.stie careva?
Am si eu un gamepad http://www.emag.ro/gamepad- genius- maxfire- blaze- 3- compatibil- pc- ps3- usb- g- 31610060101/pd/EX4XDBBBM/?ref=hp_rec_2 SI cand joc offline imi merge totul perfect dar cand vreau...? (mai mult)
Buna ma numesc: Corbu Maria Raluca Imi puteti da plzz conturi peste 30 50 plzz! Cine imi da cel mai mare si cu multe haine si gems dau funda! Voi imi veti spune da ma gasiti la ora 19:00 pe mes Ps: Messul...? (mai mult)
Imi puteti spune niste metode prin care poti face yang mai usor pe metin2 ro fara hack la lv mic
Imi dati si mie un riot point generator pentru league of legend?
Cine vrea sa fie redactor sau prezentator la www.gaminghd.ro?
am descarcat de curant nfs underground 2 si am cateva intrebari...cum deblockez si urmatoarele masini.Stiu ca trebuie sa fac curse dar nu stiu unde...
am telefon Samsung galaxy ace gt-s5830.jocurile java se poate de jucat la el, sau numai jocuri pentru android.
Caut de mult site-ul lui Metin2 Solaris. Daca s-ar putea sa imi dati site sau un metin asemanator care sa se downloadeze la fel de usor ar fi perfect. Dau funa!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)