Joaca cineva mc? caut playeri cu, care sa ma joc pe sv nr 1
Vreau sa joc The Sims 3. dar nu merge nimic la Postal (adica cod postal).Am incercat 4561 si 7894 s.a, dar nici unu nu merge...cine si-a facut cont, imi puteti da si mie un cont?
Ajutorrrr! am o problema grava cu pc- ul l- am aprins intr- o dimineata si nu mai aveam nimic pe desktop decat un folder gol. diisparuse tot si my computer, nu mai aveam nimic in start, si imi aparea...? (mai mult)
Deci vreau sa ma joc 4story test server 3.9 si cand intru pe google si vreau sa- mi fac cont ma pune sa criu un nume si o parola. Daca stie cineva sa ma anunte va rog frumos dau funda si hack metin2 nexon...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa ma ajutati va rog din suflet. Am ramas fara cont la imvu. Dar nu era orice cont, era unul creator, era fost vip, 310 outfituri, ma rog nu mai conteaza vroiam sa va rog din suflet...? (mai mult)
Am un laptop Acer 5630 Aspire si mi s- a intamplat cv ciudat! Mi s- au dereglat tastele! Si sa va spun cv in loc de m imi scrie 0 pe tasta M, scrie mai sus un 0 cu albastru! Cum pot sa repar...? (mai mult)
Cum pot juca CSS ( Counter-Strike Source ) Online! Va rog spuneti-mi, dau funda. Incerc de mult timp sa joc si nu pot.
jucatorii de metin2Ro...aveti vreun cont de level 30+ pe serverul Leonis? dati-mi mesaj..va multumesc funda:X:X
Imi puteti da un fisier la fifa 07 in care cand termin primul sezon la manager mode sa nu dea don't send? P.S.: Dau
Am instalat FIFA online 2, totul a mers bine dar cand intru in joc imi apare asta http://i.imgur.com/wdWOq.png... cred ca e ceva in legatura cu conexiunea la internet dar eu nu am probleme cu internetul,...? (mai mult)
Care e cel mai bun joc metin privat?! Funda+vot!
Salut, mi-am instalat noul cs:go si cand intru imi zice "Failed to load the launcher DLL.
Intrebare: La acel joc "Ballmania" ala care te pune sa trimeti SMS cu Da. Este adevarat? Se castiga ceva? Daca da, Trebuie sa platesti ceva? ceva? FUNDAAA.
spuneti-mi si mie un mod de a face bani repede pe metin2.ro servar 12
Am un laptop si nu merg butoanele : R,Y, K, L si ENTER. In rest imi merg toate! Oare dc nu merg? :( ajutati-ma dau funda!
Oare imi merge win 8 caci am procesor cu 2 nuclee (Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1. 86GHz) si placa video de 1 gb ( GeForce GT 520) oare imi merge?
Salut dati-mi siteul de la mt2 phoenix si spuneti-mi de unde il downoaldez FUNDA scuze dee categorie dar e populara
Vreau si eu un cod pentru webkinz cine imi da fundita primeste
Eu joc csromania si nu stiu cum incarc armele.va rog ajutati-ma si jocul l-am luat de pe csromania.com
Salut, imi puteti spune ce bonusuri trebuie sa pun pe : Cercei, Papuci, Armura, Colier si Coif ( metin2) doar la Bonusurile 1- 5 (fara 6/7) sa am seturi bune sa rezist in dueluri cu toate rasele adica...? (mai mult)
Cine joaca Manager de Fotbal si vrea sa ma ajute si pe mine (funda) il rog sa imi de si mie cea mai buna tactica de joc.
Imi puteti recomanda un metin pe care sa cresti repede si unde sa gasesti iteme cat mai "deosebite"?:)) :D Funda!:)
Salut,TPU am si eu o problema la Tales Runner, dupa ce fac cursa nu imi da deloc exp nici TR ce sa fac?(la orice cursa)stiam ca trebuie sa umbli undva dar nu mai stiu unde...Va rog ajutati-ma
Cine imi poate da un link pentru morfar.cfg,dau funda pentru original
Re all! Unde pot gasi denumirele de locuri din cs 1.6 "Multi spun eu tin x2 din de_dust2"si nu inteleg unde este, dar sunt mai multe cred, nu stiu daca ati inteles pentru ca nu stiu cum se numesc acestea!...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link pentru liga 1 Romania pentru fifa 12 DEMO!
Hey! Eu creez servere de cs. Serverele le fac pentru tot felul de moduri. Pentru detalii YM:Alexuta0000@yahoo.com
Hello TPU. As avea nevoie de ajutoru vostru. Care imi spune si mie cum pot downloada jocul " http://www.youtube.com/watch?v=ASr6bUbzbrA ", Va Rog tare mult spuneti-mi, FUNDA;)
Cum pot sa fac un server pe counter strike source?
Neata TPU! Cine imi spune niste metinuri super rate200%-500% cu otel la magazin si batalie sa nu fie steel sau osiris Funda + pupici :)
am o problema cu euro truck simulator. Cand dau sa joc sa ma duc cu camionul totul este albastru! cum pot rezolva. funda!:*
Hey Salut! dau 3 funde dupa 3 conturi cine imi spune ceva in legatura cu metin2 Hotstyle Deci cand intru in hotstyle ma scoate in 2 secunde si tot asa am sters fisierele le- am bagat iar l- am downloadat...? (mai mult)
Spuneti-mi si mei va rog un metin pvp -pvm unde cresc bine si se fac iteme usor
Sal TPU caut un baiat sau fata cu cont de skipe peste 12 ani cu minecraft si tf2 pe pc si sa tie sa joace! si cu microfon bun si mai am o intrebare cu ce as putea filma tf2?? (mai mult)
Sall ziceti-mi si mie niste metine misto noi dau funda care e cel mai tare
Cine imi poate dau un hack EXP care sa ma faca 99 pe metin 2 ro sau sa ma faca GM ca cel cu armura PLYZZZ fundita! PS sa nu aiba virusi!
Dati-mi si mie un patch cu liga 1 pentru Fifa 2012 uefa euro. Dau Funda
Spuneti-mi Si Mie Un Server De Minecraft Creative Pls
Salut, as vrea din tot sufletul sa imi raspunde- ti cum sa fac sa nu imi mai mearga gta IV sacadat(in reluare), mi- am bagat toate patch- urile, am dat toate setarile pe low, dar tot asa merge, plz ce ...? (mai mult)
Cel mai nou server de cs Europa.Rogather.ro se dau amine gratis:P
Cine ma ajuta cu un link concret la driverul placi vodeo da la modelul urmator de laptop - Samsung notebook np-r540! Are funda!
LA trine2 imi da eroare asta (Failed to initialize hardware accelerated D3D device.This is an unrecoverable error and will cause the application exit.) ce trebuie sa fac?
Man de ce? imi da la metin2european HACK_SHIELD SPEED_HACK de ce imi da?
Cine imi poate face un server de minecraft multiplayer?
Buna vreau sa va intreb ceva. Am intrat pe un server de cs1.6 si mi- a aparut ca daca joc 30 minute pe server.Ca si voi am jucat si dupa acea mi- a aparut nu pot folosi aceasta comanda. nu e ca si steamul...? (mai mult)
Caut cont de brawl buster, dau cont de nivel 12 pe altul bun! contul meu yahoo edy_mix2000
Cred ca nimeni nu o sa- mi dea la schimb un cont care este resident sau sa imi cumpere un cadou cu permis de rezidentie dar decat sa fie 0%sanse ca cineva sa imi dea, mai bine sa intreb si sa fie...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont pe metin2 earth cat de cat bunicel...va rog cine are sa imi dea sa bage v_cristi08@yahoo.com in lista va rog mult ca mie nu imi merge sa imi fac cont
Joc cityvill pe google+. vreau Neighbors
Cine imi spune pe Cross Fire Europe pe pagina de Free Rp pe care sa apas ca sa-mi dea Rp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?