Dati-mi niste servere de cs 1.6 deathrun knife 6
Am si eu o intrebare legata de jocul Metin2. Am crescut un Sura BM pana la lvl 65, am iteme destul de bune, dar... la parte de PvM sunt mort. Asa ca vreau sa ma schimb... Vreau un...? (mai mult)
Cine imi da un cont pe MondialMT2 server Royal.Dau FUNDA.Repede!
Joaca cineva pes 2012 online pe PS3 caut un roman cu care sa joc! Funda
Salut tpu.va rog, daca stiti si daca puteti, dati- mi si mie un hack pentru tokeni la top eleven, dar fara sa trebuiasca sa completez si sa dau sms- ri din astea, caci peste tot unde am cautat numai ...? (mai mult)
Am cautat de ceva vreme un driver pentru volan SRXW- 08V Serioux, dar nu am gasit. De fapt am gasit, dar numai pentru Windows Vista si eu as vrea pentru XP. Orice ajutor e binevenit. imi cer...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna si mie parola la pes 2013? dau funda :D:D
Vreau nume de cs din 15 caracterere! Sa fie mistoo!
Hey, si-a mai cumparat cineva membership la Club Penguin? Vreau sa imi cumpar si nu sunt sigur de sistemul de tranzactie
Cum floodez un server de minecraft? funda!
:( Ieri ma jucam Fifa 2007 si imi mergea perfect, fara lagg, nimic, dar azi merge in slow-motion :| Ce Dumnezeu sa fac? Please heeelp :(
Vreau si eu o poveste pentru facebook.
Salut am facut un server de samp si nu merge ca cineva sa intre pe el pentru ca scrie (Retrive...)sau ceva de genul. Ce sa fac?
Salut..sunt putin confuz..astazi am instalat nfs shift. si din cate am vazut pe sistemul meu (1 gb ram ddr2, amd dual core 2, 4 ghz, ati radeon 4650 1gb/128 biti ) ar trebui sa functioneze chiar foarte...? (mai mult)
Salut.De 3 zile nu imi mai merge Opera 12 pa acum mi- a mers apoi cand am vrut sa intru in el mi- a dat o eroare, lan dezinstalat apoi am descarcat din nou opera si am vrut sa il instalez imi da eroarea...? (mai mult)
Va rog frumos cine poate sa imi dea un cont de lol pbe ca tare mult as vrea sa joc, si nu reusesc sa fac cont ca suntem in 24... si numai am rabdare, dau FUNDA +VOT! mersi anticipat
Am o problema la "Amnesia:the dark descent" cand il deschid se incarca si imi da crash la BlakBox. Daca stiti ceva cum sa rezolv spuneti-mi.
Buna :) As dori sa-mi spuneti si mie niste metinuri romanesti, care cresti mai rapid... daca se poate cu nivel maxim 250-255, gen Metin LunaRis. :d Multumesc >:d< ҳ̸Ҳ̸ҳ Funda! ҳ̸Ҳ̸ҳ
Buna Tpu...Am si eu o problema..Deci cand eu vr sa deschid un joc de pe Steam(de ex. Team Fortres 2) imi spune ca trebuie sa am ultima versiune Dx, iar cand vr sa im instalez(pentru windows 7 64 bit.cum...? (mai mult)
de unde fac si eu rost de niste Ornamentele Nichelate din Lateral de la Boxe Nokia N95(capacele laterale boxe alea cu gaurele mai sus de de vol ), ca l- am pierdt si imi trebuie neaparat va ...? (mai mult)
FUNDA! Care este ultimul firmware de la Sony pentru Play Station 3? Se poate moda? Multumesc.
Sal tpu.stiti cumva un mt2 care sa aiba la magazin arme si armuri cum sunt alea care le iei dupa site cand donezi? daca da dati- mi site plz.stiti arme cum e aia la saman rosie de 250 si armura din aia...? (mai mult)
E gratuit sa imi fac site pe ucoz.ro? ca mi-am facut acest site http://nonstopgame. ucoz.ro/ ma costa ceva? dau funda va rog fiti sinceri
Intrebarea mea e din domeniul jocului de poker hold em: dintre Full de juveti cu 8 ( J J J 88) si ful de 8 cu As ( 8 8 8 A A) care mana e castigatoare?
Sall TPU, Daca ai multe vizionari pe youtube primesti bani? Daca e sa prmesti bani spuneti-mi al cate vizioanari e :D
Datzimi va rog un metin care sa fie fain CA MA PLICTISESC LA NEBUNIEEEE! :@
Am o problem cu metin2.Acesta este leptopul lui tati si nu ma lasa sa instalez nici un joc. Cum fac ca metin2ro sa apara ca si cum ar fi online. Plizz Me. Funda Mare
Vreau si eu o lista de site-uri/program cu proxy-uri care functioneaza! nu proxy4free.com unde merg 5 proxy-uri din 13 pagini.
Unde as putea sa vad topul jocurilor (online) gen 4story,wow, metin 2. Dau funda + vot!
Scuze de categorie! Ce jocuri pentru Samsung Galaxy Gio GT-S5660 stiti? Inafara de angry birds, fruit ninja, speedx, nfs shift, gta 3, pes 12, fifa 12. Dau funda!
Imi dati pls un link pentru fifa 13 (pc sau psp) v1 rog, o sa va dau sub pe you tube!
Imi dati va rog linkuri cu jocuri romanesti online gen 4 story. Daca mai sunt jocuri romanesti! Dar nu vreau metin! Dau funda+vot!
Care imi da situn de unde pot face cont la 4story patch 3.9 ii
Am auzit ca apare nfs most wanted 2 e adevarat?
Exista coduri de trisat in dungeon sherwood, daca da atunci spuneti-mi-le. FUNDA!
De unde descarc MT2 TLD ALCCOLICI? repede funda!
As vrea sa imi fac un site? Ce ar merge acum? Ce imi sugerati? (scuze daca am gresit categoria)
Stiti cele mai importante opere ale lui Mircea Eliade? Stiu ca am ales categoria incorecta dar acesta categorie e cea mai vizitata
Am o problema, nu-mi merge gamepadu in Blur nu stiu de ce. In nba 2k12 merge perfect dar in Blur doar cu tastatura am incercat din setari si alea. FUnda:*
Dati-mi si mie site-uri unde gasesc poze tari cu Selena Gomez. nu prapadurile de pe Google Imagini... site-uri multe va rog funda!
Cei care jucati metin2 Apollo, ma puteti ajuta? Extrag fisierele in folder si cad dau sa intru pe metin2 imi da "The application failet..." ceva de genu! cine ma ajuta si merge iii dau funda!
Am un pc cu Intel dual core 2.6.3 gb ram ddr2 ..placa video nVIDIA 8800 gt 512/256 biti..hard 160 gb! Vreau sa il scot la vanzare cat ar merita sa cer? Multumesc
Am o intrebare foarte simpla: si aceea care. pentru a deveni admin pe counter strike server cs.exiled.ro ce trebuie sa fac intrebare castigatoare funda
De unde pe site pot sa-mi scot jocuri nevirusate?
Salut. Dau cont METIN2 TDL Nume:Skiiizo Rasa:Ninja Am donat 20 euro in metin Dati add marius. minciu pentru detalii
Salut, am o intrebare: Daca vreau sa cumpar o placa video mai buna carr DDR e mai bun? DDR2 SAU DDR5 adica daca aia ddr5 are 512mb si aia ddr2 are 2 gb care e mai buna? dati- mi mai multe informatii ...? (mai mult)
Salut, Am tate simsurile. si daca le am pe toate am si supernatural... si nu stiu cum ma fac din nou om (sunt vampir) casa devin VARCOLAC... Funda
Acuma cativa ani eu ma jucam un joc mega beton dar din pacate nu mai stiu cum se numeste:( Era un joc cu masini.Sa va explic cum era: 1.Iti dadea o masina si erai pe un teren din ala de cascadori...? (mai mult)
Sall TPU,cine stie un joc in care sa fi politist sa arestezi oameni, sa se intample crime accidente etc. funda
XBox 360 sau PS3? Care vi se pare mai bun si mai interesant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!