| Andreeaa56830 a întrebat:

Vreau si eu o poveste pentru facebook.

Răspuns Câştigător
| Meheツ a răspuns:

A fost odata, un print frumos numit Rromeo Fantastik. Intr-o zi s-a gandit sa devina cobzar deaorece talentul si frumusetea lui nu se potriveau mai bine cu alta indeletnicire. Alerga spre curtea palatului tatalui sau care tocmai isi parca mertanul langa pomul cu bani, si ii spuse ce avea el pe suflet. Auzind acestea tatal sau fiind pe moarte i-a spus :
- Haoleu fiul tathei, ia de du-te in imparatia lui Leo de la Strehaia temutul Leu jumatate om jumatate bou si ia de soata pe cea mai frumoasa gagica a lu baban sa fiu si eu imphacat! Dar vhezi ca hare 3 fete, una a lu Dom Basescu, de chare sha the feresti cha haduce numai necazuri!
In dupa amiaza imediat urmatoare imparatul murii. De plictiseala. Iar tanarul Rromeo pleca in cautarea taramului legendar unde domnea Leo.
O data ajuns pe taramul lui Leo, acesta observa altfel de oameni! niste oameni care nu aratau ca el sau ca cel pe care ii cunoscuse el. Acestia se numeau Olteni. Dorind sa poposeasca intr-un han la marginea satului unde si-a luat vin cu cola, el fu martor asupra unei intamplari cel putin ciudate. Nu exista nici un interpret de muzica pe placul lui in hanul drumetului astfel ca a inceput sa cante chiar el. Lumea s-a oripilat, a tipat, a urlat. [to be continued]

| Andreeaa56830 explică (pentru Meheツ):

Continuarea...te rog

| Meheツ a răspuns (pentru Meheツ):

[continued]. Dupa un timp toti orasenii parasisera hanul deoarece Rromeo behaia si nu se mai oprea, si zi de seara pana-n seara tot behaia si tot behaia, pana cand a venit la el un om instarit si i-a cerut sa nu mai " cante" deoarece se speriasera toti clientii hanului in afara de dansul care era beat manga si s-a gandit sa incheie un targ cu tanarul aventurier. Rromeo fiind un om cult si cu clase cam cat are trenul imediat da crezare vorbelor spuse de batranul bogatan, care ii promisese ca daca va reusi sa ii aduca o punguta cu "doi" sute de mii de galbeni care se afla in posesia fratelui sau vitreg, Dan Bursuc, o fiinta jumatate om si mai mult bou, acesta il va rasplatii pe tanar cu ce isi doreste el mai de pret. Zis si facut. Omul il invitase pe voinic acasa si ii arata toate bogatiile sale, avea o herghelie care cuprindea mai mult de 600 de cai, unul mai bun ca altul pe nume F420 Italia (deoarece calutii erau toti furati deodata din Italia dintr-un showroom). Pe plaiurile gradinii sale se ridica semet un ditamai palatu cu camere in stil rromantin, asemanator cu cel in care crescuse Rromeo. In cele din urma ii spuse :
- Rromeo! tu cel care esti cel mai chibzuit fiu, si de alfel singurul al tatalui tau i-a aminte de aceste vorbe. Dincolo de muntii astia, dincolo de apele acelea, dincolo de tot ce poti sa vezi in zare, se afla o cetate mare, iadul tutror amortizoarelor. iar in cetate se afla un palat, In palat ai sa il gasesti pe nasul meu, si nasul tau, si nasul tutror. Ca sa reusesti sa te antrenezi pentru castigarea sacului de aur trebuie sa stai 3 seri cu fica celui ce detine acel palat. Ai grija mare voinice! Daca se uita la tine cu ochiul drept este de bine, daca il deschide pe cel stang, nu se intampla nimic doar ca nu te vede. Sa te feresti de asemenea si de femeia cameleon! Poarta acest nume deoarece o data te uiti la ea e imbrcata in channel si louis vuiton, intorci capul te uiti iar, si aii sa o vezi alte straie. Este mana stanga a regelui cand foloseste gura! Palatul se numeste Cotroceni. Regele este Maretul Traian. Iti pregatesc plecarea in zori!

[to be continued]

| Andreeaa56830 explică (pentru Meheツ):

Continue

| Andreeaa56830 explică (pentru Meheツ):

Nu mai pui...cei de pe facebook asteapta

| Meheツ a răspuns (pentru Andreeaa56830):

Omg o pusesem pe toata (inca vreo 3 mesaje unul dupa altul) dar vad ca nu e laughing... aici cearta-te cu detinatorii site-ului... sau imi gasesc eu timp sa scriu altceva.

| Andreeaa56830 explică (pentru Meheツ):

Nu-i nimic

6 răspunsuri: