Vreau si eu sa imi fac homepage- ul dupa IMVU. Am gasit acest site de unde le pot downloada dar nu imi plac..de unde pot lua mai multe idei de homepage? http://cablan3d.blogspot.ro/2012/03/jurishi-...? (mai mult)
Buna TPU In metin 2 ro de cate ori imi pot schimba regatu? pot de mai multe ori? sau numa o data?
cine vrea sa joace fifa 2008 sa lase id-ul aici si il voi baga in lista mea de yahoo.Va astept
Cine a mai jucat Tales Runner? Poate cineva sa imi dea un link in care sa instalez alt server?
Am incercat sa joc si eu crossfire dar cand m- am inregistrat imi zicea ceva de ip nu am bagat de seamana, l- am downloadat si cand sa intru zice ca nu sunt din locu potrivit... adica nu e replica din...? (mai mult)
Ce dracu are? funda+ vot ajutati- ma va rog si pe mine am o problema cu emailul cand imi fac un email nou totul e bine si frumos dar numi trimite emailurile.De exemplu imi fac un cont pe metin2ro si...? (mai mult)
As dori daca stie vreunu dintre voi sa imi recomandati niste jocuri gen Call of Juarez Bound in blood, ca the cartel nu imi place ca nu e western, e mai modern... Deci as dori sa imi spuneti niste...? (mai mult)
De ce nu pot juca angry birds pe faceb00k? Am ad0be fl@sh player si chiar si dupa ce merg la pagina lor si dau like iar apoi dupa ce dau unde scrie "play game" tot nu mi se deschide jocul. De ce?
Salut vreau sa aflu daca merge sa cumpar minecraft cu euro pe telefon sau ceva de genu sau doar cu Paypal, Payza visa etc. Sau macar daca e un mod de platire mai ieftin de cel actual.
Heii TPU! Am o intrebare urgenta si va rog mult de tot sa raspundeti repede daca stiti raspunsul : stiti cumva niste site- uri bune de unde pot descarca Sims 1, 2, 3? Cele pe care le- am incercat eu...? (mai mult)
Sal TPU.Mi-am descarcat Metin2 United sh l'am instalata si cand dau play mi se inchide si nici nu imi da drumu la joc.Ce sa fac?
Sallut TPU mai pun odata intrebare deci ma joc metin 2 ro care are un hack shield numit hackshield ahnlab for onlinegames care imi face probleme intru in joc bag contul scrie ca am fost conectat la server...? (mai mult)
De unde pot decarca ultima versiune de techit acea cu cupru si toate alea cu argint smaralde dau funda
SALL TPU! Cine poate sa- mi spuna niste jocuri pentru calculatorul meu: AMD Athlon Dual Core Procesor 4450 e 2, 30 ghz, 1, 75 gb ram Service Pack 2 Al carui raspuns are mai multe jocuri intresante...? (mai mult)
Cum pot instala java 64bit (de unde)?
Bai stie cineva cum fac repede bani, facand doar teamuri merge greu treaba am 750.000$ si mai am pana la 1.400.000$ pentru panarema in nfs world orice e bun!
Spuneti-mi va rog un side de pe care pot descarca farm frenzy 3 fara timp. FUNDA!
Cine imi spune si mie niste jocuri browser(ex:. FARMERAMA, ZOOMUMBA). Dau funda pentru cat mai multe jocuri!
Cum se numea jocul ala care era APROAPE LA FEL cu minecraft, doar putin grafica era schimbata si copacii se miscau (ii misca vantul)? Funda :).
Vreu si eu niste servere de metin2 private nu neaparat romanesti! As dori sa stiu numele server-uluisi link-ul oficial al server-ului! Dau funda!
Care sunt jocurile ( de calculator) ce v-au marcat copilaria?
Cine imi da link de unde pot sa descarc Counter Strike 1.6 Classic! Dau Funda! Repede:*!
Sallut TPU, deci am o problema la un joc numit metin2 ro e un joc stil mmorpg si are un anti hack numit hackshield pro lab si imi cam face probleme cand intru in joc scriu contul apare ai fost conectat...? (mai mult)
Cum poti sa te faci GM pe Metin2 Crytical? Dau funda daca merge!;)
Cine vrea sa facem un server de Counter Strike si sa il hostam eu sunt in Italia daca este cineva din Italia si vrea sa hosteze un server de cs 1.6 si nu poate, il pot ajuta eu! Putem sa il hostam impreuna! ...? (mai mult)
va rog mult sa ma ajutati.mie nu imi merge sa fac server de nimic nici de minecraft ..si am wirelles si am auzit ca trebuie sa ii fac o chestie PortForwarding....cum il fac? Va rog frumos sa ...? (mai mult)
Dance central merge si pe calculator?
:) Am nevoie urgent de ajutor: Deci într- o seară m- am certat cu niște retarzi pe skype și au zis că mă floodează, că toți s- au pus pe ip- ul meu și le- am dat și eu flod la câțiva,...? (mai mult)
imi dati si mie niste idei la un motiv de cerere helper ? own mereu ma respinge :(, cateva idei nu cer mult.
Daca vreau sa schimb windowsu adica, acum am windows 7 si vreau sa-mi pun windows 8 trebuie sa fac configuratia la hard neaparat?
Salut.Problema este urmatoarea, vreau sa fac un site, momentan nu am hostul si domeniul, dar vreau sa fac site- ul la mine in calculator si cand o fi sa il urc deja, adica siteul sa fie complet terminat,...? (mai mult)
De ce nu ma lasa sa mai fac credite cu meetMe pe imvu? nu am mai facut cred ca de o luna:|. transfer credite de pe un cont de noob pe meet me..si cand sa fac si invers..sa le transfer pe contul meu..scrie...? (mai mult)
Am un router Asus RT- G32 si conexiune de la RDS si ma conectez la router cu leptopul si vreau sa ma conectez si cu telefonul dar nu stiu setarile care trebuie sa le fac la router sau la telefon. VA ROG...? (mai mult)
am o problema cu facebook- ul, mai bine zis cu chatul..nu imi mai apar persoanele conectate in partea stanga si acum nu imi mai apar nici bulinutele acelea verzi la persoanele conectate...i s- a...? (mai mult)
Auziti o sa ma puteti ajuta si pe mine sa populez un server de Sa-Mp? HostName: SaMp.n00bs.Ro Address: 46.108.3.226:7777
Vreau si eu un patch pentru fifa 11 cu liga 1 (ehipele 2012) daca se poate. si patch pentr fifa 11 cu echpele 2013, daca nu 2012! funa va rog frumos.
Stie cineva un joc cu cai 3d misto ca howrse? Funda :)
Salut TPU,imi puteti da si mie niste jocuri cu impuscaturi,sa fie abia aparute si sa fie gratis,
Cine stie un server bun de counter strike cu respawn in baza ta si sa primesti HP pe kill va astept raspunsurile. Funda pentru cel mai bun
Acum 2 zile am reusit sa ii sparg contul de metin2ro unui dusman(razbunare). L- am luat cu tot cu mail. As vrea sa stiu daca il poate lua inapoi, am reusit sa ii citesc mailurile si am vazut ca are multe...? (mai mult)
Salut TPU, Caut un joc care sa fie: Online, Greu dar nu foarte, captvan si sami atraga atentia Sper sa ma puteti ajuta :D
Sal'tare natiuneee..am si eu o intrebare si in acelasi timp nedumerire, curiozitate sau cum vreti sa ii spuneti, si anume sa incep frumos, elegant si cu inceputul! Am luat si eu si am instalat in pc- ul...? (mai mult)
pentru cei care joaca battlefield 3 mi-a expirat online pas si nu stiu ce sa fac tot am incercat sa-l fac dar nu am putut.dau funda pentru cel care imi raspundse bine
Cine are cont pe Metin2 Crytical? Dau funda pentru cine imi da 20 perle rosii!
Dau un cont lady popular level destul de mare daca imi dati un cont de stardoll superstar
Cum ma joc fifa 12 online? funda + Battlefield 3 pe mess (optional*) + Instructiunii pentru instalare (optional*)
pe OnLive ( pentru cei care stiu programul ) va baga vreodata trial la jocul sleeping dogs?
Cum pot schimba locul de spawn in minecraft singleplayer? Ca vreau sa ma mut intr-un sat cu sateni si e departe rau de spawn.
Hei... Am un volan Logitech Vibration :) Ziceti-mi si mie niste jocuri. in afara de Live for speed, NFD. :) FUNDA
dati-mi si mie parola de la Euro Truck Simulator 2 ca tot am bagat parole de la voi si nu merge dati-mi una corecta va rog mult. Ms
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!