Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Pe ce este mai misto sa te joci FIFA 13 pe PS3 sau pe Xbox 360? Merge si din maneta sau doar din MOVE & KINEKT? funda;)
Mi-am descarcat niste masini de aici: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=116 Dupa ce le descarc ce fac?
Care joaca 4story si ma poate ajuta spunandu-mi cum sa dezinstalez h-shield si sa bag hack?
Hei, TPU, cum pot sa imi sterg contul de pe IMVU?
Salut mi-am luat Driver San Francisco si as vrea un key generator pentru uplay sau direct un key pls dau funda la cel bun.
stiti cumva vre un joc asemanator cu CSR Racing?
Aceasta intrebare este pentru cei care joaca Fotball Superstars! Deci : Cine are 2 conturi sau macar 1 de fotball superstars de level mare si vrea sa le dea (gratis) sa ma contacteze la id de...? (mai mult)
Buna am descarcat un metin nou se numeste metin2gth si vreau sa joc dar nu pot pentru canu apare metin. imi apare numai config si alte chestidar n-are legatura cum pot sa joc si eu(Funda+vot)
De putin timp m- am apucat de metin2 am facut lv 30... si stiam ca la lv 30 iti da misiunea cu paginile dar mie nu mi- a dato mentionez ca nu am respins nici o misiune ce as putea face?...? (mai mult)
In afara de mg,vt,ano,EU, D3 si SL ce free mmorpg in care se poate converti moneda virtuala in bani reali mai exista?
Ce jocuri faine stiti? Asa mmorpg sau asemanatoare cu 4story orice (dar gratis va rog).Multumesc. Funda?
Dati-mi si mie un mt2 care sa aiba rate 1000% si sa aiba otele+9 si sa aiba la negustorul de arme Arme care evolueaza+9
Cum imi pot pune mod pe GTA San Andreas?
Dati-mi si mie un link cu care sa pot sa descarc GTA 4. Dar va rog sa fie fara virusi!
Cine stie un metin?:D pvp rate 100... etc :D :)Nu HAMMER:p
Cand aprind calculatorul imi da utmatoarea eroare: BCHelper. exe- Unable To Locate Component This application has failed to start because sqlite3. dll was not found. Re- installing the application...? (mai mult)
Sall. Cei care au jucat si nu mai joaca Metin2 Lunaris-Online va rog dati-mi mie conturile voastre. Daca doriti sa mi le dati Datimile va rog prim mesaj. Funda la cel cae merge contul.
Hey. Am o mica problema. Am dat pe internet peste un negativ de la o melodie pe care as dori foarte mult sa- l scot, doar ca nu exista optiunea de download. Stiti ceva program prin care as putea scoate...? (mai mult)
De ce mi se restarteaza Pcul singur cand ma joc GTA San Andreas sau Gta SAMP, Am bifat ceva si acum imi apare o imagine albastra pe ecran cand ma joc cateva minute pe GTA.Dau Funda.Memorie ram:512 Placa...? (mai mult)
cine are sa imi dea si mie o invitatie p failist va rog muuuult?
Cu o tableta conectat la internet se poate crea un blog?? Multumesc anticipat.
am un cont pe mt2 hammer si faza e ca nu stiu cum sa- mi cresc lv. pe hammer se incepe de la lv 254. nu mai pot creste cu animale ca la lv mici. va roog am mre nevoie de un raspuns bun dau...? (mai mult)
Cine vrea sa imi dea contul lui de aqw primeste un cont webkinz cu 4 animale si cont club penguin member daca da adaugatima pe mess ma numesc boy_andrutzu!
Ce ar trebui sa fac ca pagina mea de facebook sa devina mai populara?
imi puteti da niste idei de jocuri online pe pc gen metin2? dau funta:*:*
Server Nou de SAMP: 60/150! Se cauta leaderi + staff cu experienta! Level 9 = nrg gratis Newbie = Lv 3+1kk Va asteptam pe server www. game book. ro/forum RPG. gamebook.ro
Registration code pentru need for speed undercover? http://www.youtube.com/watch?v=DwJC3W2hy78 Apare chestia aia si nu pot sa joc! FunDa!
SALUT TPU! Am si eu o problema care a inceput sa ma enerveze. Dupa cum stiti exista un joc Euro Truck Simulator. Acest joc este placut si frumos in afara cand il joci pe calculatorul meu. Merge infernal...? (mai mult)
Cine are Empire Earth 1 si vreti sa jucam multiplayer? Lasati-mi un ID de messenger si va contactezi eu :D!
Cine imi spune si mie u sv de cs 1.6 bb dar sa pot bloca piesele
Va rog frumos un key pentru scania truck driving simulator 1.4.0. vote+funda
stiti ceva jocuri ca Club Marian? :D
Ce limbaj sau lucruri trebuie sa stiu ca sa pot sa fac un blog fain?? Ofer Funda + VOT pentru un raspuns clar si folositor.
De ce nu merge transformice? funda
Sallut TPU am o intrebare pentru jucatorii de minecraft :cum construiesc un pat si ce materiale imi trebuie?
Cine are heck pentru riot la. league of legends va rog contactati-ma la id meu mierlut_a si va dau un cont ca sa-mi puneti riot plz dau funda + vot si dau votul utilazorul luni lui
Buna Tpu.Am Downloadat Euro Truck Simulator 2.Am cautat pe net si n- am gasit parola la installare....Va rog cei care Stiu parola originala la installu de la Euro truck simulator Sa ma ajute! dau fundita...? (mai mult)
Vreau si eu un key/serial number de la jocul city car driving urgent! dau funda, dau tot ce vreti va rog! urgent
Vreau si eu niste jocuri pc ca ma plictisesc (am terminat toate jocurile assassins creed si call of duty)jocurile sa nu fie chiar foarte vechi sa fie de la 2006 pana in 2011
Salut ma numesc Cosmin si as dori sa-mi dati pe Club penguin un cont member! nu cont server si va dau eu alceva la schimb ma mai gandesc! Conturile la private pls!
Cu ce program as putea sa ma joc Starcraft 1 in retea?(In afara de Game ranger). FUNDA!
Am o problema cu calculatorul... Imi apare un ecran albastru si isi da repede restart. Miam downloadat un program care imi arata temperatura pieselor din unitate ( procesor placa video... etc ) La procesor...? (mai mult)
TPU cum fac sa dau mai bine cu cutitul in cs adica sa omor mai usor
Sall, cat timp esti banat pe conquiztador, imi apare no chat reson 1, nu pot sa scriu pe chat, am ban si nu stiu cat timp,
vreau si eu jocul Mirror's Edge™ cu tot cu codul de instalare dau funda
De pe ce buton se urca pe scara la wwe raw ultimate imapc?
Imi puteti spune ce jocuri Harry Potter stiti si care le pot descarca si sa fie faine?
De ce imi apare " FATAL ERROR! Python Library not exist! „ cand deschid metin 2 hotstyle? Prima data a mers si dupa aia imi aparea asta.
imi va merge fifa 13 pe un procesor E4500 core 2 duo 2.2 ghz o placa video nVIDIA geforce 210 de 512 mb si 2 g ram
URGENT! DAU FUNDA! Heii, TPU! Pentru cei care stiu cat de cat sa editeze filme. Deci, am mai multe filmulete si as vrea sa le suprapun intr- unul singur. Stiti acele reclame sau ce or fii, in care sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a