TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6245
  • 6246
  • 6247
  • 6248
  • 6249
anonim_4396
în 21 August 2012 |

Am instalat sleeping dogs si imi da not respondig cand intru in el si se face ecranul alb am facut update dar degeaba cred ca este de la steam ma poate ajuta cineva dau funda!

0
Răspunde primul Raportează
busu11
în 21 August 2012 | busu11 întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=v7rxxIEwOXE ce parere aveti?

2
Răspunde Raportează
AlaDyn172
în 21 August 2012 | AlaDyn172 întreabă:

Am server minecraft si de 2 zile nu- mi mai merge, adica nu- mi merge ipu sa ma conectez nici dns- ul de la no- ip.com, doar daca scriu localhost sau 127.0.0.1 merge, dar eu vreau sa intre si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
R3aLZz
în 21 August 2012 | R3aLZz întreabă:

Cine poate sa tina un server de cs 1.6? ii dau detinator, de la 8 dimineata pana la 2-3 noapte pls ajutati-ma

3
Răspunde Raportează
robert2002dsa
în 21 August 2012 | robert2002dsa întreabă:

am world rancing 2 si nu stiu pe ce sa apas sa vad de la volan.Astept raspunsurile

1
Răspunde Raportează
Scherimuvi
în 21 August 2012 | Scherimuvi întreabă:

Bune TPU, este o intrebare pentru cei care joaca Epic Duel. Cum pot sa- mi cumpar setul de arme Beta sau Delta sau Alpha, chiar daca a trecut promotia si va aparea peste 3, 4 ani din nou sau ...? (mai mult)

0
stefanfanu
în 21 August 2012 | stefanfanu întreabă:

Cum fac la mess acolo la status sa scriu albastru? Si cum mai fac in loc sa pun melodia acolo la status de exemplu YOutube.com adfghfahsdfhasfhdgahs.In loc de youtube sa pun naaa dnd, dar dnd reprezinta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
edylucky
în 21 August 2012 | edylucky întreabă:

Ce jocuri belea stiti care sa nu ma plictisesc? imi plac cu masini si shooter in acelasi timp dau fudna pentru cele mai multe jocuri!

1
Răspunde Raportează
NoNameMike
în 21 August 2012 | NoNameMike întreabă:

De cand mi-am reinstalat windows-ul nu p[ot sa mai instalez nimic.Mi se instaleaza putin apoi arata o eroare ca asta: http://imageshack.us/photo/my-images/849/eroarejpg.png/

1
Răspunde Raportează
ferdin
în 21 August 2012 | ferdin întreabă:

Dati-mi si mie un cfg pentru dr :d (preferabil de downloadat)daca nu-i de downloadat explicati-mi si mie cum sa il fac sa mearga

0
anonim_4396
în 21 August 2012 |

Jucatorii de metin, vedeti nu exagerati!:)) uitati ce face metinu in exces, merita ascultat http://www.youtube.com/watch?v=vlJa3bs2jxs&feature=BFa&list=HL1345541882 ei ce ziceti? nebuni copiii din...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Allinn
în 21 August 2012 | Allinn întreabă:

Salut, spuneti-mi si mie niste metine pvm-pvp cu ratele peste 500 si otel la negustor plzz.Multumesc,Funda!

2
Răspunde Raportează
membru123
în 21 August 2012 | membru123 întreabă:

Cam cat costa o mortala +9 fara nici un bonus pe metin2ro?

1
Răspunde Raportează
BoykaAlexandru
în 21 August 2012 | BoykaAlexandru întreabă:

Funda! De unde pot downloada VoDoomCraft texture pack pentru minecraft! nu de la handicapati de adfly ca nu imi merge! DAu funda + VOt!

1
Răspunde Raportează
AndRa003L
în 21 August 2012 | AndRa003L întreabă:

Ma jucam odata un joc cu un barbat care se scula de dimineata si trebuie sa- i pui alarma, sa- i aprinzi becul la baie, sa- i faci micul dejun, etc..., astfel incat sa fie pregatit de munca....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Clau20Clau
în 21 August 2012 | Clau20Clau întreabă:

De unde pot cumpara Sims 2 Freetime pana in 50-60 de lei? PLS HELP

1
Răspunde Raportează
Dutzu18
în 21 August 2012 | Dutzu18 întreabă:

Buna TPU Ce jocuri imi merg pe 3 GB RAM, 512 MB placa video si procesorul Dual Core 2.00 GHz. Vreau jocuri care merg sigur Cel mai bun raspuns are funda

4
Răspunde Raportează
Gorj
în 21 August 2012 | Gorj întreabă:

Cautam staff : moderatori globali; designeri; moderatori; administratori(cu experienta multa) pentru detalii adaugati goldwinnncs@yahoo.com

0
luci100
în 21 August 2012 | luci100 întreabă:

Stiti Gta Bucuresti (MOD san andreas) Cum poti sa apari la volan? Adica sa vezi volanul bordul...dau

1
Răspunde Raportează
Heghis_Antonio_1988
în 21 August 2012 | Heghis_Antonio_1988 întreabă:

Cine stie un joc asemanator cu Counter-Strike?

5
Răspunde Raportează
kamikaze325
în 21 August 2012 | kamikaze325 întreabă:

Am instalat windosul acum cateva zile. toate bune si frumoase merge totul ok insa cand am vrut sa imi instalez doua jocuri ce se joaca pe net (nfs world si a.v.a) nu imi merge nici unul dintre ele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
educhoo123
în 21 August 2012 | educhoo123 întreabă:

Ma ajutati si pe mine va rog? Are cineva idee cum se folosesc aceste "codurii"? http://www.cheatcc.com/pc/vampiretmr.html#.UDMzPKAkxgI Cand intru in joc si apas tasta ~ nu imi apare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Darias16
în 21 August 2012 | Darias16 întreabă:

Buna tpu.cine stie cum pot sa-mi creez un "stil" pentru camera la stardoll ca sa primesc trofeu de realizare?

0
Americanull2321
în 21 August 2012 | Americanull2321 întreabă:

cum fac oferte unui jucator de la o alta echipa la top eleven? ce conditii trebuie sa indeplinesc...

2
Răspunde Raportează
jomolino
în 21 August 2012 | jomolino întreabă:

Care are cont de grepolis pe PI si nu are ce face cu el?

1
Răspunde Raportează
DjTeq
în 21 August 2012 | DjTeq întreabă:

Am o problema cu pc- ul, l- am formatat recent, dar cand ma joc cs, sau alte jocuri, timp de 10 min imi merg perfect, iar apoi incep sa sacadeze. La counter strike, am incercat sa dau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Felixucu
în 21 August 2012 | Felixucu întreabă:

TPU! Exista hackuri pentru naruto-arena? care sunt?, dar pentru dragon-fable? care sunt? Sau dati-mi conturi pe naruto-arena sau dragonfable cat de cat bune.

1
Răspunde Raportează
Reyko95
în 21 August 2012 | Reyko95 întreabă:

Mi- am reinstalat windows- ul si mi- am instalat niste jocuri si cand dau dublu click pe joc sa intru in el nu imi intra am 3 jocuri si nu imi intra nici unu... Oare nu am ceva program? Daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Myrunaa
în 21 August 2012 | Myrunaa întreabă:

TPU :)! Daca activez Proxy in Mozilla Firefox, il pot dezactiva? Daca da, cum?

1
Răspunde Raportează
ferdin
în 21 August 2012 | ferdin întreabă:

Ce jocuri mai jucati? :S Funda pentru cel mai bun joc

5
Răspunde Raportează
hitman01
în 21 August 2012 | hitman01 întreabă:

este cineva interesat de un cont the west lvl 65 oras de peste 50 de mii de puncte (am primar evident) am deja palaria colectoinarului si colierul acestuia alte multe haine si o graamda de produse...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
shhhs
în 21 August 2012 | shhhs întreabă:

Salut, Imi poate da cineva.net framework 4 pe mess? Va rog NU-MI DATI site-uri de pe care sa descarc fiindca am incercat de pe vreo 30 si nu a mers asa ca...

0
Ovydiw
în 21 August 2012 | Ovydiw întreabă:

Caut si eu niste jocuri cu masini dar care sa nu fie de astea mari gen nfs carbon... ca mie nu imi merge (am PC- ul praf) :(! Ceva gen FalOut2... Nu vreau linkuri vreau doar numele jocurilor:) ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mendozaa
în 21 August 2012 | Mendozaa întreabă:

NU imi merge metin2history... ce sa fac?:D tot imi scrie vei fi conectat la server... dau (FUNDA)

2
Răspunde Raportează
Felixucu

Niste hackuri pentru dragonfable sau naruto-arena. Funda!:)

1
Răspunde Raportează
Generation22
în 21 August 2012 | Generation22 întreabă:

Ce ziceti mai merita totusi sa imi iau un procesor bun pentru Socket 775 in care sa mearga pe cerinte minime jocuri precum modern warfare 3, battlefield 3, assasin creed brotherhood? Dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BogdanPapuc
în 21 August 2012 | BogdanPapuc întreabă:

Hei TPU ma puteti ajuta cu o problema. am Cs si vreau sa stiu de ce nu merg codurile in el. :D

1
Răspunde Raportează
leonida1313
în 21 August 2012 | leonida1313 întreabă:

imi puteti spune un metin clasic ca 4metin original fara modoficari rate mici asemanator cu ro si 4mt2! Funda:P

2
Răspunde Raportează
Lixuu_alexx_1996
în 21 August 2012 | Lixuu_alexx_1996 întreabă:

am si eu o problema. cand ma joc mi se bloecheaza pc- ul si imi apare ceva albastru. uitati un creen- shot http://imageshack.us/photo/my- images/111/0x77sd4.jpg/ Stie cineva care este problema?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lavirikky
în 21 August 2012 | lavirikky întreabă:

Vreau si eu niste jocuri gen Sims. Adica sa imi creez o familie sa am copii etc. Fuunda.

3
Răspunde Raportează
suntata
în 21 August 2012 | suntata întreabă:

la jocul howrse unde pot vedea agenda mea? va dau funda :*

2
Răspunde Raportează
Alecu53
în 21 August 2012 | Alecu53 întreabă:

am si eu o intrebare, exista vreun program cu care sa descarc driverele pentru windows xp? Pentru ca am un pc la care mi- au dat doar driverele pentru vista.Va rog daca puteti sa ma ajutati,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
allax222
în 21 August 2012 | allax222 întreabă:

Salut.Cine joaca Metin2.GX si daca nu mai jucat imi puteti da mie contul va rooog.Fundaaaaaa! PS. spuneti si pe servar este si nivelul.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Felixucu

cine ma invata sa joc naruto-arena bine sau imi da un cont sau imi face contul tare cu caractere deblocate i dau Funda! Am doar 3 castiguri si 8 pierderi si am facut prima misiune. :(

0
RaulGonzzalles
în 21 August 2012 | RaulGonzzalles întreabă:

Salut:D caut de ceva timp un server de metin2 pvm de preferinta as vrea sa fie cu lv max 99, 107,125 sau si mai mare dar sa faci cat de cat repede la fel si yang :D funda!

2
Răspunde Raportează
dinurazvan
în 21 August 2012 | dinurazvan întreabă:

Ce jocuri imi recomandati? dar sa nu fie shotter ca m-am plictisit de ele vreau ceva gen nfs si gta (nu conteaza cerintele de sistem) cele mai interesante primesc funda

2
Răspunde Raportează
Claudiu5
în 21 August 2012 | Claudiu5 întreabă:

As vrea si eu o parola pentru Dacia Logan sau orice alta Dacie la GTA San Andreas.Ms.

1
Răspunde Raportează
edylucky
în 21 August 2012 | edylucky întreabă:

Ce jocuri belea imi recomandait cu care sa nu ma plictisesc? pe un calculator cu placa 1GB HD, 2 GB RAM, procesor 3, 01 Ghz

1
Răspunde Raportează
Aniie
în 21 August 2012 | Aniie întreabă:

Vreau si eu niste coduri. pentru un metin privat :) Coduri de transformare :) Multeee, multee, multee:)) Dau fundita`>:D< :o3333

4
Răspunde Raportează
gigimuschiulos
în 21 August 2012 | gigimuschiulos întreabă:

FUNDA, deci am luat nfs hot pursuit pentru android pe o tableta Asus trensfrormer pad, dar la inceput apare semnul EA si scrie ""checking for updates""si incepe iar mereu, heeeeeelp ce sa fac

1
Răspunde Raportează
  • 6245
  • 6246
  • 6247
  • 6248
  • 6249
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Popa_Marcel_1974_nrk5
    trimisă acum 7 ore

Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:

Buna ziua. Cum pot să-mi măresc memoria telefonului, daca el nu are în construcție card de memorie? Memoria la telefonul Samsung este limitata la 256 GB.
    19 răspunsuri
  • Mat3i234
    trimisă pe 3 Ianuarie

Mat3i234 întreabă:

Bună TPU! În prezent, sunt elev în clasa a 10- a la cel mai bun liceu din Cluj. De mic, visul meu este să devin pilot de avion, de linie (cu licență ATPL). Eu aș dori să aplic pentru programul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Lucia570
    trimisă acum 11 ore

Lucia570 întreabă:

Sunt căsătorită de 2 ani cu soțul meu adevărul e că l- am răsfățat mult în acești 2 ani de căsătorie mereu când vine de la munca obosit îi zic sa se odihnească, îl aștept cu mâncare...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 6Zorga6Vox6
    trimisă pe 3 Ianuarie

6Zorga6Vox6 întreabă:

Mă uitam la cât de repede au evoluat lucrurile cu cipările neurale și AI- ul integrat. Oare nu cumva am ajuns în punctul în care simpla biologie nu mai e de ajuns? Mi se pare că nu mai e vorba doar...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.706
  • Întrebări: 3.954.802
  • Răspunsuri: 17.666.275
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Teen Wolf

Teen Wolf

Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!

Start quiz
Categorii
  • 652.094 Adolescenţi
  • 55.619 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.889 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.125 Carieră
  • 20.369 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.418 Conversaţii