Am instalat sleeping dogs si imi da not respondig cand intru in el si se face ecranul alb am facut update dar degeaba cred ca este de la steam ma poate ajuta cineva dau funda!
Http://www.youtube.com/watch?v=v7rxxIEwOXE ce parere aveti?
Am server minecraft si de 2 zile nu- mi mai merge, adica nu- mi merge ipu sa ma conectez nici dns- ul de la no- ip.com, doar daca scriu localhost sau 127.0.0.1 merge, dar eu vreau sa intre si...? (mai mult)
Cine poate sa tina un server de cs 1.6? ii dau detinator, de la 8 dimineata pana la 2-3 noapte pls ajutati-ma
am world rancing 2 si nu stiu pe ce sa apas sa vad de la volan.Astept raspunsurile
Bune TPU, este o intrebare pentru cei care joaca Epic Duel. Cum pot sa- mi cumpar setul de arme Beta sau Delta sau Alpha, chiar daca a trecut promotia si va aparea peste 3, 4 ani din nou sau ...? (mai mult)
Cum fac la mess acolo la status sa scriu albastru? Si cum mai fac in loc sa pun melodia acolo la status de exemplu YOutube.com adfghfahsdfhasfhdgahs.In loc de youtube sa pun naaa dnd, dar dnd reprezinta...? (mai mult)
Ce jocuri belea stiti care sa nu ma plictisesc? imi plac cu masini si shooter in acelasi timp dau fudna pentru cele mai multe jocuri!
De cand mi-am reinstalat windows-ul nu p[ot sa mai instalez nimic.Mi se instaleaza putin apoi arata o eroare ca asta: http://imageshack.us/photo/my-images/849/eroarejpg.png/
Dati-mi si mie un cfg pentru dr :d (preferabil de downloadat)daca nu-i de downloadat explicati-mi si mie cum sa il fac sa mearga
Jucatorii de metin, vedeti nu exagerati!:)) uitati ce face metinu in exces, merita ascultat http://www.youtube.com/watch?v=vlJa3bs2jxs&feature=BFa&list=HL1345541882 ei ce ziceti? nebuni copiii din...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi si mie niste metine pvm-pvp cu ratele peste 500 si otel la negustor plzz.Multumesc,Funda!
Cam cat costa o mortala +9 fara nici un bonus pe metin2ro?
Funda! De unde pot downloada VoDoomCraft texture pack pentru minecraft! nu de la handicapati de adfly ca nu imi merge! DAu funda + VOt!
Ma jucam odata un joc cu un barbat care se scula de dimineata si trebuie sa- i pui alarma, sa- i aprinzi becul la baie, sa- i faci micul dejun, etc..., astfel incat sa fie pregatit de munca....? (mai mult)
De unde pot cumpara Sims 2 Freetime pana in 50-60 de lei? PLS HELP
Buna TPU Ce jocuri imi merg pe 3 GB RAM, 512 MB placa video si procesorul Dual Core 2.00 GHz. Vreau jocuri care merg sigur Cel mai bun raspuns are funda
Cautam staff : moderatori globali; designeri; moderatori; administratori(cu experienta multa) pentru detalii adaugati goldwinnncs@yahoo.com
Stiti Gta Bucuresti (MOD san andreas) Cum poti sa apari la volan? Adica sa vezi volanul bordul...dau
Cine stie un joc asemanator cu Counter-Strike?
Am instalat windosul acum cateva zile. toate bune si frumoase merge totul ok insa cand am vrut sa imi instalez doua jocuri ce se joaca pe net (nfs world si a.v.a) nu imi merge nici unul dintre ele...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine va rog? Are cineva idee cum se folosesc aceste "codurii"? http://www.cheatcc.com/pc/vampiretmr.html#.UDMzPKAkxgI Cand intru in joc si apas tasta ~ nu imi apare...? (mai mult)
Buna tpu.cine stie cum pot sa-mi creez un "stil" pentru camera la stardoll ca sa primesc trofeu de realizare?
cum fac oferte unui jucator de la o alta echipa la top eleven? ce conditii trebuie sa indeplinesc...
Care are cont de grepolis pe PI si nu are ce face cu el?
Am o problema cu pc- ul, l- am formatat recent, dar cand ma joc cs, sau alte jocuri, timp de 10 min imi merg perfect, iar apoi incep sa sacadeze. La counter strike, am incercat sa dau ...? (mai mult)
TPU! Exista hackuri pentru naruto-arena? care sunt?, dar pentru dragon-fable? care sunt? Sau dati-mi conturi pe naruto-arena sau dragonfable cat de cat bune.
Mi- am reinstalat windows- ul si mi- am instalat niste jocuri si cand dau dublu click pe joc sa intru in el nu imi intra am 3 jocuri si nu imi intra nici unu... Oare nu am ceva program? Daca...? (mai mult)
TPU :)! Daca activez Proxy in Mozilla Firefox, il pot dezactiva? Daca da, cum?
Ce jocuri mai jucati? :S Funda pentru cel mai bun joc
este cineva interesat de un cont the west lvl 65 oras de peste 50 de mii de puncte (am primar evident) am deja palaria colectoinarului si colierul acestuia alte multe haine si o graamda de produse...? (mai mult)
Salut, Imi poate da cineva.net framework 4 pe mess? Va rog NU-MI DATI site-uri de pe care sa descarc fiindca am incercat de pe vreo 30 si nu a mers asa ca...
Caut si eu niste jocuri cu masini dar care sa nu fie de astea mari gen nfs carbon... ca mie nu imi merge (am PC- ul praf) :(! Ceva gen FalOut2... Nu vreau linkuri vreau doar numele jocurilor:) ...? (mai mult)
NU imi merge metin2history... ce sa fac?:D tot imi scrie vei fi conectat la server... dau (FUNDA)
Niste hackuri pentru dragonfable sau naruto-arena. Funda!:)
Ce ziceti mai merita totusi sa imi iau un procesor bun pentru Socket 775 in care sa mearga pe cerinte minime jocuri precum modern warfare 3, battlefield 3, assasin creed brotherhood? Dau...? (mai mult)
Hei TPU ma puteti ajuta cu o problema. am Cs si vreau sa stiu de ce nu merg codurile in el. :D
imi puteti spune un metin clasic ca 4metin original fara modoficari rate mici asemanator cu ro si 4mt2! Funda:P
am si eu o problema. cand ma joc mi se bloecheaza pc- ul si imi apare ceva albastru. uitati un creen- shot http://imageshack.us/photo/my- images/111/0x77sd4.jpg/ Stie cineva care este problema?...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri gen Sims. Adica sa imi creez o familie sa am copii etc. Fuunda.
la jocul howrse unde pot vedea agenda mea? va dau funda :*
am si eu o intrebare, exista vreun program cu care sa descarc driverele pentru windows xp? Pentru ca am un pc la care mi- au dat doar driverele pentru vista.Va rog daca puteti sa ma ajutati,...? (mai mult)
Salut.Cine joaca Metin2.GX si daca nu mai jucat imi puteti da mie contul va rooog.Fundaaaaaa! PS. spuneti si pe servar este si nivelul.Multumesc!
cine ma invata sa joc naruto-arena bine sau imi da un cont sau imi face contul tare cu caractere deblocate i dau Funda! Am doar 3 castiguri si 8 pierderi si am facut prima misiune. :(
Salut:D caut de ceva timp un server de metin2 pvm de preferinta as vrea sa fie cu lv max 99, 107,125 sau si mai mare dar sa faci cat de cat repede la fel si yang :D funda!
Ce jocuri imi recomandati? dar sa nu fie shotter ca m-am plictisit de ele vreau ceva gen nfs si gta (nu conteaza cerintele de sistem) cele mai interesante primesc funda
As vrea si eu o parola pentru Dacia Logan sau orice alta Dacie la GTA San Andreas.Ms.
Ce jocuri belea imi recomandait cu care sa nu ma plictisesc? pe un calculator cu placa 1GB HD, 2 GB RAM, procesor 3, 01 Ghz
Vreau si eu niste coduri. pentru un metin privat :) Coduri de transformare :) Multeee, multee, multee:)) Dau fundita`>:D< :o3333
FUNDA, deci am luat nfs hot pursuit pentru android pe o tableta Asus trensfrormer pad, dar la inceput apare semnul EA si scrie ""checking for updates""si incepe iar mereu, heeeeeelp ce sa fac
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!