De unde as putea lua Metro 2033? Ca eu nu l-am gasit! Funda GARANTAT!
World of warcraft e multiplayer?
Salut la toti, deci sa va zi ceva : Nu am jucat metin2 tim de mult, parola si numele le stiu, dar cand am intrat pe metin, imi zice ca sunt gresite, bun, am incercat sa schimb parola sa iau una noua...? (mai mult)
Nu am mai jucat de mult imvu, iar azi cand m-am hotarat sa ma joc din nou am descoperit ca nu mai e vechea metoda de facut credite (cea cu 5 chat'uri...etc).Cine stie metoda cea noua si imi si? (mai mult)
Cum se joaca septica romaneasca?
Imi puteti spune niste jocuri faine dar care sa merge si c 1gb ram?
Dau cont pe DarkOrbit : Server:Europa globală 4 Nava:Leonov Uridium:16, 965 Euro:228 Nivel:10 Nr drone:6 ----Echipament---- Extra:CPU de slot 3, CPU radar, CPU reparare automata, CPU salt...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu o problema la propriul meu server de metin dau funda + vot adica de ce cand intru in clientul cu MC de la hamachi meu imi apare o eroare cand dau start : http://imageshack.us/photo/my-images/571/photoshares.png/...? (mai mult)
Am o problema:am instalat ghost recon online, si cand vreau sa intru in joc mi se face ecranu negru si da "ghost recon online not responding" pe net nu am gasit deoarece majoritatea joaca pe ps3 si nu...? (mai mult)
Cum fac credite pe imvu fara hack, cinstit, dar fara cele de la free cerdits[le-am facut pe toate]. Funda.
Buna as vrea sa imi ziceti si mie niste linkuri cu siteuri de unde pot dowlanda sa creez un site. Funda si vot
*Dau funda* Salut TPU. Sunt total distrus; dupa un joc cu masini, in care aveai posibilitatea de a-i tuna motorul, a-i pune faruri, geamuri, stopuri, usi, capota, orice. grafica, din cate imi amintesc,...? (mai mult)
Imi da-ti si mie niste jocuri fara internet pentru Alcatel-Ot-355? Funda si vot
Cine a jucat world of warcraft imi ziceti si mie cum este? este multiplayer? este cu level adica sa faci level?
Are cineva nev de Gm pentru un metin nou ma ofer cu placere? cine are dau funda:))
Cine poate sa imi spuna un joc misto pentru pc, ca ma plictisesc cateodata la pc! Multumesc!
Care e mai bun Metin2 Earth sau Metin2 Steel Astept raspuns de la cei mai buni :D
Mai stiti site-uri de socializare? Va rog macar 5 exemple!
cine-mi zice si mie un joc care poti face level si e in multiplayer si saiba grafica destul de buna
SALLL TPU, a venit vacanta si eu ma plictisesc, si vreau sa joc un joc dar nu gasesc si as vrea sava intreb pe voi: imi ziceti si mie niste jocuri care pot face level vreau sa fie de downloadat si cu...? (mai mult)
Eu am o pereche de casti Xtrust sau Trust si nu stiu cum sa le instalez (pluginuk) cine ma ajuta si merge ia funda va rog!
Nu imi merge Super Meat Boy! Am 1, 7 GHz, 512 MB RAM si placa video Nvidia Geforce 6200. Ce pot sa fac? funda!
Cum pun coduri la Napoleon Total War?
cine imi spune si mie un metin2 care sa aiba level si bani de la npc FUNDA pentru un metin2 de aceasta categorie?
Cum angajez un mercenar in gladiatus?
..am vazut undevqa nu mai stiu un tric cu un tip(cred ca era iluzionistul acela Dynamo)in care nu il putea ridica nimeni de la pamanat..ma rog statea intr-o pozitie si isi punea mainile pe cotul...? (mai mult)
Cum intru in jocul Talisman, TPU? (Spune k nu se poate conecta la server) Dau
Salut Vreau si eu cel mai tare nume de cs! Dau cea mai mare funda posibila!
Salut TPU! Mi-am instalat Metin2 mage si nu pot intra.Cand ma loghez imi spune asa:Connexion au serveur en cours.Am asteptat cam 15 minute si tot nu am intrat.De ce? Funda!
Dc la metin2 united a scos donatiile prin telefon?
Dați-mi Shaiya Privat Explicați!
Un prieten are deer hunter reloaded pe un telefon android.Intrebarea mea este daca pot juca acel joc si pe pc.Asta te jocul:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.deerhuntnew.Dau...? (mai mult)
Cum pot sa dau activare cont la DarkMT2? Adica stiu faza cum sa intru pe mess dar cand vreau sa dau pe activate account imi apare un chenar : http://www.gamesites100.net/in.php?site=22569 Si nu stiu ce...? (mai mult)
Caut cont 4metin gratis peste lv 30 sa aiba iteme.
Sall all. Am un Play Station 2 Slim SCPH-9004 1A PAL. Are card de 16 MB. As dori si eu sa il modez cu McBoot dar nu stiu cum mai exact. Si as dori sa ma ajutati daca se poate :D.
Cum pot sa joc Pro Beach Soccer online? pls funda pentru cel mai bun rasp:D
Cine imi da cont pe metin2 ro(orice dar nu razboinic)? dau funda si vot
In legatura cu jocul online tanki cine joaca sau stie despre acest joc sa-mi raspunda intrebarea mea este unde pica si cand cutiille alea de aur care au 100 cristale dau funda si apreciere si ii multumesc...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu cum sa imi maresc FPS-ul in jocul Counter-Strike 1.6 online, pentru ca eu il am 60 constant, acum ceva timp am avut 200 fps, si nu stiu cum sa fac sa il am mai mare, un...? (mai mult)
Mi-am cumparat Battlefield 3 si dupa ce mi s-a descarcat trebuie sa-l instalez (prin origin) si cand dau "Ready to install" astept putin timp si-mi da eroarea asta : "Failed to copy the file...? (mai mult)
Salut.Cine Ma ajuta si pe mine cu un server de metin dau gm si tot ce vrea aceea persoana. Vreau un server dedicat Pvm care vreau sa il hostez.Rog seriozitate.Contatc:stefanlaurentiu99 sau daca nu lasati...? (mai mult)
Merge Fifa 2009 pe calculatorul acesta: Pentium R Dual Core E 5300 2.60 GHZ 1.99 GB of RAM
Cum pot intra in DOC pe IMVU2Go?
Mi-am facut un server de minecraft si cand vreau sa ma intru in el imi apare eroarea: Conexiune pierduta Nu a reusit sa se autentifice: Bad login ce pot sa fac sa mearga?
Imi puteti da un metin cu vote for coins romanesc sau englezesc?
Sall! As vrea sa va intreb de ce nu imi merg codurile pe cs 1.6 cacoi am luat fiecare cod de pe net si nici macar unu nu-mi merge. Am auzit ca trebuie sa ai un cs special insa nu tiu care ii. As vrea sa-mi...? (mai mult)
Mi-am descarcat metin2ro si primesc o eroare :ErrorCode=108: Ce pot face ca sa-mi mearga...Cred ca e de la patcher inainte imi mergea dar acum nu merge deloc... Aveti solutii?
Stie cineva conturi stardoll care nu va trebuiesc? sau un site de lucruri gratis? dau finditza
Salut, pentru toţi cei ce joacă CS 1.6, intraţi pe serverul 188.241.14.4:27015 (scrieţi connect 188.241.14.4:27015 în consolă). Se dau admine! Contact pentru admin: alphareclamatii@yahoo.com
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?