Salut,de cateva zile m-am facut un id nou si nu pot sa adaug mai mult de patru contacte pe zi ce pot face sa adaug id-uri catevreau orcand
Am si eu o problema cu metinul, acum 2 zile mi-am reinstalat windowsu si mi-am bagat windows 7.Si acum la orice metin imi arata caracterul, fierarul, mobii si celelalte asa ca in poza de mai jos: http://i43.servimg.com/u/f43/15/93/93/90/metin211.jpg...? (mai mult)
Am un cont de lvl 130 pe hot style mt2 si vreau sal dau cinel vrea sa se conecteze la hamachi la adresa: Player74 Parola Player75
De unde pot de scarca jocuri de PSP? MULTUMESC!
deci am vazut multe videouri si pe siteuri si am auzit de jocul Minecraft. nu stiu cum e, daca imi spune si mie cineva cum e jocul. Funda! xD
Deci am sa trec la subiect, nu vreau sa va plictisesc. Am o problema la un joc, asa zisul Counter-Strike ( Joc de pe STEAM, deci nu este buguit si alte prostii ). Intru pe un server anume, nu...? (mai mult)
Salut, imi ziceti va rog si mie niste nume pentru minecraft cand imi fac cont? Orice nume pun numi mere...
am descarcat jocul world racing 2, l am instalat tot fara nici o problema, dar cand intru in el imi cere fie disk keyul pe care nu l stiu fie zice "could not create direct 3d device. cine stie...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema: -Am fifa 2007 si cand incerc sa joc online cu game ranger, cand sa se deschida fifa imi apare 'please insert the correct dvd-rom, select ok and restart application'... Si? (mai mult)
Am nevoie de ajutor verisoara mea vrea un joc in care sa gatesti singura fara ajutor, stiti un asemenea joc?
Buna am un stick usb datatraveler 102 kingdon de 2gb care il foloseam la un mp3 in masina dar un virus la dereglat iar melodiile nu mai mergeau unele dupa alta pe unele nu le reda dadea o melodie de doua...? (mai mult)
Vreau un server cs plague4.3 gol-gol.
Puteti sa-mi dati si mie un cont de Freejack va rog frumos.
Am instalat fifa 2001, totul bine, merge dar cand dau sa joc un meci imi iese din fifa. zice "" Fifa. 2001. exe has stop working"" am windows 7. FUNDA
spuneti-mi si mie va rog de unde iau un demo pentru Serious Sam 3. Multumesc! FUNDA
Heii, ma poate ajuta cineva, va rog? Cine imi poate zice cum se fac credite pentru IMVU cu Mafia :o3?
Pe ConQUIZtador cand dau la Chat Ador imi spune ca trebuie sa completez datele. Unde le pot completa?
SALL TPU! Cine poate sami zice Cum poti sa faci sa ti se miste un Joc mai Bine adica il joci in windows mode sau full screen cum se misca mai bine?
am gta vice city si a umblat soramea pe el. nu stiu ce i-a facut pentru ca trebuie sa misc din sageti sa vad in-to parte. nu mai merge sa misc cu musul. De ce?
Caut si eu niste nume foarte foarte tari de Counter-Strike, daca s-ar putea sa-mi dati cateva liste cu nume tari sau sa imi dati unul foarte tare pe loc!
Vreau sa stiu daca la consola XBOX 360 iti da 2 contolere (manete) doar cine are consola sa raspunda, ca imi ia mami si sa ii zic daca sa mai imi ia o maneta..Multumesc!
Am nevoie de sfaturi pentru jocuri gen open world.Va rog sa ma ajutati cat de recent posibil.Dau Fundita!
Salut.Am un Xbox 360 si vreau sa il modez.Dar cum?
Spuneti-mi si mie care sunt metinele private inca functionabile la care iti da vrajile P sau ti le poti face P de la lvl mic(toate vrajile) ex:mondial, oriental etc...
de unde pot cumpara un swap magic 3 pentru ps2?(sunt din botosani)
E adevarata vorba aceea cu teresa fidaglo ca cineva de pe www.clopotel.ro a scris asta. Buna sunt TERESA FIGAGLO azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest sms la alte 20 de persoane...? (mai mult)
Incerc sa-mi descarc jocul Disneys Tarzan, dar nu pot.dupa ce termin nu se deschinde fisierul. Zice-ti-mi un site de unde il pot descarca.
Hei! Vreau sa imi descarc Metin2 (simplu, fara hack sau alte chestii), dar dupa ce dau download si apoi instalez in calculator nu mai merge sau fac eu ceva gresit ...nu stiu. Va rog, help. Scrieti pasii? (mai mult)
Hey supa ce mi se deschide imvu nu imi vad avataru sau la shop la fel sau la dress up la fell si nu imi ad avataru ba chiar la shop si dress up ecranu e negru si imi spune intr-o parte jos intr-o bula IMVUCliente.exe-Corrupy...? (mai mult)
Helloo TPU! Imi dati si mie niste site-uri unde pot juca jocuri dress up? Funda la raspunsurile cu mai multe site-uri(nu doar unul)
Buna TPU azi mi-am luat un joc Minecraft am intrat in el m-am logat.mi-a aparut chestia cu MOJANG si apoi se face tot alb si ramane asa...ce are? funda:)
Funda. ce jocuri stiti tip:missbimbo, sau tip sims online?
FUNDA.Pe ce site pot sa ma joc Sims 3 online?
Poti sa avortezi in sims 2? Daca da cum? cu parola?
Cre stie un joc asemanator cu Invazia puilor?:-) Fundaaa!:x
Sims se joaca online sau trebuie downloadat?
Cum pot sa instalez Gta IV pe windows 7, ce modalitati sunt? (Fara EFLC).
Care joaca ikariam si ma poate ajuta cu un cont pe XI, primeste funda si sa nu il dea aici ci la id musicfunn
Salutare. Cine ma poate ajuta si pe mine, nu pot sa deschid fisiere PNG si GIF in Windows Picture and Fax Viewer, doar cele JPG si BMP merg. Eu am facut ce am stiut, prima data open with - choose program...? (mai mult)
Hey salut Ati putea. daca vreti dau funda sa imi faceti sau sa gasiti un cont de Counter Strike Online va rog frumos! mersi!
Un site de unde sa downloadez FIFA ONLINE 2.
Buna TPU stie careva un server de metin2 ca serverul metin2gth da mai populat? dau FUNDA + VOT
Caut si eu un joc asa cat mai real dar nu din zilele noastre ....de exemplu de pe timpuri, un RPG, in care sa descoperi "focul" "roata" chestii dastea....sa evoluezi de-a lungul timpului. Dar sa nu? (mai mult)
La Prison Break este multiplayer daca este dati-mi link de unde descarc si ce trebuie sa fac ca sa intru pe multiplayer funda!
Hello TPU! Primul care imi zice 10 jocuri online tip, firt person shooter are funda!
Va rog daca imi oferiti o imagine din metin 2 cu mistreti rosi salbatici va dau funda urgenttttt!
Care stie sa imi bage niste roti cu jenti in gta san andreas am patchu dar nu stiu cum sa le bag! Care stie da-ti add la id : t3odo3 repede va rog frumos
Mi-am cumparat test drive unlimited 1 dar cand intru in el imi intra in joc dar dupa 2sec iese va rog ajutati-ma funda!
Neata...Mi-am descarcat TheGodfather2 si m-am jucat putin, pana am ajuns la o parte pe care nu stiu cum s-o trec. Deci, pe harta imi apare o tinta, si daca ma duc la tinta ajung intr-o "miniparcare"? (mai mult)
Am un servar de minecraft si vreau sa il pun pe creative.Cum in mut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!