Exista persoane pe aici care vor sa faca schimb de voturi/like-uri?
Poate sa imi zica si mie cineva de unde sa pot lua jocuri pe psp si sa se dea jos repede (de pe net). Eu am un psp vs. 2006, modat de mine., versiunea 6.20 tine-e si citesc iso si cso cu prometheus...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema la metin deci este un metin foarte avansat si eu unul nu vad ce dmg dau deci cand dau intr-un mob/player vad dmg doar niste cifre aruncate pe acolo nu se vede clar nu il pot...? (mai mult)
Cu ce program s-au facut robotzi? Daca da-ti un link de un sa-l iau si sa nu fie pentru o luna si sa fie si gratis dau 2 funde+vot
Am un server de Metin2 pe hamachi.Si as dori sa stiu daca se poate si cum sa pun auto-patcher la client sa se updateze singur clientu ca sa nu mai scoata toti client cand apare unu nou. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Stie cineva cum cumpar o masina noua la NFS world am deja una o mazda dar am lv 5 si vr sa imi cum par alta si nu stiu cum ziceti-mi plz! Dau F. U. N. D. A!
Care joaca figa 2010 2007 si 2008 sa dea add la edy.torres99
Deci am si eu nevoie de cateva sugestii pentru niste jocuri multyplayer...sa nu fie gen metin/mu/travian/triburile etc.Si sa nu aiba cerinte foarte mari gen gta 4 sau call of juarez bound in blood.Va rog? (mai mult)
Ce jocuri stiti pentru pc-ul meu? Am Intel Celeron D, CPU 3.06GHz-3.07GHz, 768 MB of RAM, Physical Address Extension si 256 mb Placa Video. Jocurile as vrea sa fie numerotate(1, 2, 3, 4, 5...) Ms? (mai mult)
Ce jocuri stiti pentru pc-ul meu? Am Intel Celeron D, CPU 3.06GHz-3.07GHz, 1, 5 GB of RAM, Physical Address Extension si 256 mb Placa Video. Jocurile as vrea sa fie numerotate(1, 2, 3, 4, 5...) Ms? (mai mult)
Ce jocuri gen club penguin si pandanda mai stiti? Adica sa-ti faci un avatar si etc... Please, help! Fundita!
Am o problema legata de wireless si de un telefon mobil care tocmai l-am cumparat :D. Deci problema mea este urmatoarea, in casa am un modem de la romtelecom conectat la pc-ul meu, dar el are si functia...? (mai mult)
Salut tuturooor! Imi puteti spune unde gasesc Xbox 360 elite jasper cu tot cu kinect pana in 1200 de lei? Fundaaa! Ps: Sa nu fie la mana a doua si daca oferta pe care ati gasit-o e pe net dati-mi...? (mai mult)
Jocuri pe PC de downloadat?
Am o placa cu 3 GB RAM, 260 Hard disk SPACE, Processor 2.7 GHz, Video memorie - Nvidia 720 GeForce 1GB - Memory 3D. Si jocul Wheelman nu imi merge bine, se misca foarte greu si alte jocuri nu...? (mai mult)
Cand apare The Sims 3 Pets sau a aparut? Funda+vot!
Cum fac sa-mi dispara bara aceea de la Imvu acolo sus, dupa ce il downloadez (la google)?
Ce parere aveti despre netbookul meu: Placa video:Ati Radeon HD4250 512 mb Ram:2 GB DDR3 Procesor:AMD V160 2, 40GHZ Este mai bun ca HP G62 Gaming
Cine vrea cont ninja Metin2Ro, lev 35, Lupus Albastru? Il ofer pentru un cont pe the-west. Contul contine: -armura:furnica rosie+ 8 si piatra grabei+ 3 -arma:pumnal+ 6(lev20) -scut:+ 6(lev 1) -cercei:+...? (mai mult)
Dau steam cs 1.6 si condition zero pe cont metin 2 ro lv bunicel cu iteme.Lasati id de mess sau dati PM repede...
Care imi da si mie jocul Euro truck simulator cu mapa Romaniei?
Cum salvez o textura in photoshop cs5? Imi zice mereu "this pattern file is bad or corupted.Cum trebuiesc salvate?
Deci am luat de pe net jocul Euro truck simulator cu harata romaniei si cand intru in joc imi apare numai negru. Va rog ajutati.ma urgent. Dau funda+vot
Pun intrebarea din nou fiind ca poate am mai multe raspunsuri(sper sa nu se considere spam)Deci acum vreo trei-patru zile am instalat gta san andreas.La instalare toate bune, apoi am instalat si sa-mp...? (mai mult)
Cine stie un metin2 cu multa experienta cu ratele 1000% yang, exp etc.Si cu iteme +9 si epice si detoate. Funda pentru cel mai tare.
Ajutati-ma si pe mine cum fac cont pe un metin 2 cu hamachi contactati-ma pe Id alex.mesi81
eu joc triburile si am si eu o intrebare as vrea sa atac un sat de vreo 1000 puncte si nu stiu ce trupe safac.imi puteti zice voi. plz
DAU FUNDA+CALIFICATIV! as vrea si eu un wall+tinta daca se poate pentru cs sau altfel de hack am avut unul dar de azi numai merge! multumesc
Buna TPU am si eu o problema la metin2 cu noul lancher am windous 7 daca stiti ce sa fac sa pot sa intru ( acum nu pot intra ) aveti funda :P
Dati-mi si mie un wwf no merci 2011 / 2010 dau link de preferat 2010
Salut sunt darinel si am si eu o intrebare joc fifa 2011 pe playstation 3 si nu stiu cum sa fac foarfeca la fifa pe playstation 3 dau funda ajutati-ma
De ce nu pot sa vad scrisul de la SA-MP. Nu vad in lista aia nimic pe orice server. Ma ajutati?
Cine poate sa imi zica cum sa descarc jocul Gta Romania, San Andreas, Sau Bucuresti? dati-mi site-ul si explicati-mi pe romaneste ve roog mult! fundita + voturi!
Am luat gta 4 si mas intreba daca mi-ar merge am un calculator destul de bun :AMD Spempron(tm) Processor 2800+ 1, 61GHz, 1, 37GB of RAM Physical Address Extension paca video: NVIDIA GeForce...? (mai mult)
Unde se descarca sims medieval?
Dau cont de lvl 229 pe mijagi metin2 cu deff war si iteme bune :2 eis klinge ...1cu 50dss si una cu 21fks deff si pietre, all items 7 bonus pv 60k ...pe cont pe metin2 ro leonis lvl 55+ war cu iteme? (mai mult)
am o problema si anume: pentru jocul online metin2 pc`ul meu respecta cerintele, dar cand deschid jocul nu arata decat negru :-S. Daca stiti ce ar trebui facut... un update sau ceva... Mersi? (mai mult)
Am luat gta 4 si mas intreba daca mi-ar merge am un calculator destul de bun :AMD Spempron(tm) Processor 2800+ 1, 61GHz, 1, 37GB of RAM Physical Address Extension paca video: NVIDIA GeForce 6100...? (mai mult)
am si eu o intrebare joc metin2fun regatul rosu si vreau sa ma mut pe cel albastru, fac ce trebuie, dau relog dar nu ma muta, de ce?!
Problema plz help... cand intru in dirt imi da eroarea:"dirt 2 executable has stoping working" spuneti-mi ce sa fac plz.
Care imi poate spune si mie un server bun de mt2 (PvP) dar sa fie online (Functionabil mereu);)
Cum pot sa fac redirecte? Funda si vot!
Dc nu mr hammer mt 2 adica cand intru ma scoate imediat stiu ca la inceput ma baga si ma scoate dar eu nici macar nu intru dau start si ma scoate am incercat de vreo 20 de ori sa intru si nu :(((((
Hello. Vreau si eu un cont. depinde. care nu va trebuie si care are lv 20 minim. nu conteaza ce are pe el. ca poate sa fie si fara nimic, sau in coma, am grija de el. mersi mult.
Buna as vrea si eu un link sau macar sa imi spuneti de unde pot descarca jocul Strongold Crusader Extreme sau daca nu simplu fara extrem.Please...
Vreau un server de samp gen diavola.ro. Dar sa fie gen diavola.ro nu ca de ex linkmania sa fie asa un server frumos:)
Salut, vreau si eu niste nume de jocuri noi aparute acum in 2011... ceva de genu battlefield bad company... sau oricefel doar sa fie noi!
imi poate spune cineva de unde pot downloada jocul ice age dawn of the dinosaurus?
Am cautat pe net sim city 4.Il am doua arhive iso.Cand instalez setup si fac cd1 imi cere sa bag cd2 si nu imi citeste arhiva.
Caut metin pvp gen mondial mt2 sau ca hamoragie mt2 (in caz ca nu stiti ori sau inchis ori li s-a stricat sie-ul ca mie numi mere) in care sa gasesc king si itm (sirius batalie... etc)la la negustori ori? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
MarilenaMari90 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!