| TheFallen666 a întrebat:

Buna TPU deci ma enerveaza rau de tot niste prieteni de ai mei cica vor si ei sa faca gameplay si sa editeze filmarile! ei au cam in jur de 13 pana la 10 ani ma enerveaza rau pe langa asta au gasit si ei FRAPS doamnee ca cica stiu ei e fac eu le am tot explicat ca le ia mult si o sa isi distruga laptopul dar nu ma asculta puteti lasa si voi raspunsuri in care sa le explicati ca iti ia mult sa le editezi si ai nevoie de pc bun! doamne!

4 răspunsuri:
| DaDuSH a răspuns:

Mie mi se pare mai mult ca tu ai nevoie de o explicatie mai mult decat ei.
Nu inteleg ce ai tu cu ei daca vor sa se apuce de gaming. Lasa-i in treaba lor sa faca videouri cu minecraft ca si asa youtube-ul e plin de ele.
Nu cred ca eu sunt singurul de parere ca tu "invidiezi" (nu prea merge cuvantul dar altul nu-mi vine in minte) si exagerezi. Adica da-o-n pisici ca nu o sa isi distruga laptopul.
E adevarat ca e greu sa faci un gameplay de calitate. Un intro bun e destul de greu de facut plus editatul (daca trebuie).
Dar daca ei vor sa se filmeze cum joaca ceva ce treaba ai tu cu ei pana la urma?
Cum ai zis si tu, au intre 10-13 ani, sunt mici, vor sa faca si ei ce vad la restul. Probabil o sa le treaca in cateva zile cheful de videouri.

| darkus14 a răspuns:

La varsta asta nu au destula experienta in gaming ca sa faca gameplay, de ce? Pentru ca pe langa timpul enorm de mare pe care o sa il piarda cu edit-ul nu pot sa faca un gameplay in un timp scurt si cel mai probabil nu o sa poata oferi o explicatie coerenta la puzzel-uri.

| TheFallen666 explică:

Pe langa asta mai intreaba si pe facebook ' cine stie sa editeze clipuri" asa au intrebat astia cred ca sta cineva dupa ei sa le editeze pe gratis eu le am explicat dar sunt muult prea prosti o sa le arat asta poate isi baga mintile in cap... mersi!

| CCAdrian a răspuns:

La anii lor sa-si vada de scoala nu au idee in ce se baga cu gameplayurile 1 trebuie sa ai cam unu dintree cele mai bune pcuri de pe piata adica sa fai dat un minim 25-30 mil in bani vechi si la editat o sasi stoarca capul vreo zcateva zile doar pentru un episod deoarece nu exista program de editat usor trebuie sa ai grija la calitatea videoclipului dacai sub 720p nu-i bun de nimic...