| raduarad2000 a întrebat:

Buna. Va rog sa ma ajutati cu o problema la jocul Hay Day. Din greseala am sters un prieten din alt clan care este si un fel de colaborator ca ne ajutam reciproc. Nu are cont pe Facebook. El mai intra si imi cumpara produse dar eu nu il am nicaieri nici la prieteni nici la ultimi ajutati nici la urmaritori. nu stiu cum reuseste sa ma gaseasca ca eu nu reusesc sa il gasesc si tare mult as dori sa il adaug la prieteni inapoi. Ajunsesem cu lista la maxim si am vrut sa sterg pe cineva cu level la fel, si din graba si din greseala l-am sters pe el. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca stiti cum pot da de el. ce metoda exista ca el sa ma gaseasca si eu in afara ca il vad ca imi cumpara produse de pe rafturi altceva nu vad. Multumesc

1 răspuns:
| xxRalucutza a răspuns:

Dragi jucatori,
Clientul v7.5 mult asteptat a fost implementat! Intra acum si distreaza-te alaturi de prietenii tai în timp ce te bucuri de un server de durata, cu un design unic? i o atmosfera placuta!
Ce este nou? :
- Evolutii noi adaugate!
- Design nou la mape!
- Design nou la iteme!
- Design nou la mount-uri!
- Seturi noi de arme!
- Frizurile au fost înlocuite cu colorantele!
- Iteme de upgrade noi adaugate!
- Sistem de salvare date login.
- Sistem nou de emo? ii!
Ti se pare interesant? Atunci nu ezita sa-ti creezi un cont, sa-ti faci prieteni si sa dovedesti ca esti cel mai bun.
Vrei sa aflii singur mai multe informatii si tot ce este nou? Atunci descarca noul client: http://www.sonymt2.ro/sv/descarcari.
Echipa SonyMt2 te asteapta cu bratele deschise.
Poze : 1.http://i.imgur.com/JLOAgKS.jpg
: 2 http://i.imgur.com/ypkNOwx.jpg
: 3 http://i.imgur.com/8Bq9Nxv.jpg