Aceasta este o întrebare de preferință personală
Decizia va depinde de preferințele individuale ale jucătorului
Hmm, ai jucat vreodata Wolfenstein 3D?!?
e ca si cum ai compara o roaba cu un Audi
Wolfenstein 3D a fost primul joc 3D care a existat vreodata, care folosea numai procesorul si nu o placa video dedicata 3D
nu poti sa il compari cu un joc din 2001, cand grafica era deja relativ rodata si placile video deja cat de cat
Nu existau acceleratoare 3D cand s-a lansat Wolfenstein, lol.
"acum 11 ore | GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bubico2022):
Nu existau acceleratoare 3D cand s-a lansat Wolfenstein, lol."
dap, nu existau, totul era in procesor
insa nu inseamna ca nu a fost 3D
CHIAR a fost
oricat de saracacioasa a fost grafica
https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfenstein_3D
NU e vorba de saracacioasa, e vorba ca nu era 3D full. Aveai iluzia de 3D la mediu. Nu aveai look up/down, iar inamicii erau sprites, nu modele 3D.
Da, asa a fost... si tin minte ca iti trebuia un procesor destul de rasarit pentru momentul respectiv
Nuu, am jucat Wolfenstein si pe 80286... pe 80386 deja il jucam in 256 de culori, cu sunet.
Z80, calculator cip, fara basic, basic-ul il incarcai de pe banda, si deci puteam modifica rom-ul si pune altele cum a fost opus
stiam assembler de Z80
Oh, da.
Serious Sam.
Superb.
Am jucat wolfenstein 3d, mai ales pentru ca era un clasic(il am in steam library si acum il am doar pentru a termina toata franciza de jocuri wolfenstein, ceea ce nu mai e posibil fara spear of destiny), acum e imposibil sa gasesti spear of destiny, fara sa dai catev sute de lei(era cam 5 euro pe steam, deci de 4 ori pretul), si este un prequel la wofenstein 3d(jocul este identic ca baza, dar sunt alti inamici, bosi sunt similari, dar nu poti spune ca ai terminat wolf 3d pana ce nu ai acel joc.
Am facut o greseala, vazusem ca nu mai e spear of destiny pe steam, dar se pare ca a fost integrat la jocul wolfenstain 3d.