| Anonimul151 a întrebat:

Promovările postarilor de pe Instagram ( cont de un anumit conținut, postat regulat ), ajută cu ceva? Sau dacă de ex dacă promovez cu o suma mica pentru început, o sa îmi aducă puțini urmaritori, aprecieri la postări etc...

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Conteaza scopul final, unii posteaza ca nu au ce face
Altii se promoveaza pentru ca ajung sa faca bani mai tarziu
Daca nu ai ca scop scoatarea banilor mai tarziu (pe care nimeni nu tii poate garanta in vreun fel) atunci sa bagi bani in aceste canale sociale nu faci decat risipa de bani, si imbogatirea unora gratuit!

| Anonimul151 explică (pentru Simpatic):

Eu postez un conținut pe acel cont. Chestia e că și fără promovare, la statistici îmi apar ca am chiar și peste 1000 persoane care vad postările, și urmaritori și non urmăritori. Chestia ciudată e că am 60 aprecieri, și uneori mai trece și de 100... Dar atât.

Nu promovez cu sume mari... Am mai promovat acum vre o 2 ani cu 5 lei, iar aseară am vrut sa încerc din nou sa vad dacă ma ajută cu ceva. Tot cu 5 lei. Deci bu sume mari. Nu mai am în plan sa promovez repede. Poate doar peste câteva luni. De scos banii... nu știu. Am peste 3000 urmaritori. Dar treptat, contul scade în urmaritori. Îmi doresc sa îl cresc dar degeaba. Folosesc și hastaguri dar ma ajută mai puțin. Rareori găsesc hastaguri care sa aducă câțiva urmaritori, sau mai multe aprecieri.

| Simpatic a răspuns (pentru Anonimul151):

Am inteles, atunci nu e problema nici daca faci plata nici daca nu, oricum vei ajunge sa evoluezi si cu o varianta si cu alta.
nu ma pricep pe Instagram ca nu stau acolo
dar pe Youtube tot am vazut canale si detinut
un cunoscut de-al meu ajunsese intr-un timp foarte scurt cu 10 ani in urma sa aiba 1000 de subs, pe vremea aceea era ceva!
acum 2 ani si-a facut un cont, a facut si plata catre Youtube si degeaba!

eu i-am zis ca in primul rand conteaza continutul, calitatea si mai ales perseverenta, adica la un moment dat nu obtii nimic daca bati din palme!
unii au ajuns la un anumit nivel dar dupa ani si ani!
este adevarat ca altii, mai putini insa, au ajuns "virali" in perioade scurte, dar ei sunt execeptiile!

| Anonimul151 explică (pentru Simpatic):

Da, contează extrem de mult și conținutul postat. Chestia e că în ultimul timp am postat extrem de rar tocmai din cauza că a început să scadă... Dar în orice caz, sunt de aceeași părere ca tine. Nu merită plătită promovare pe rețelele de socializare, cel puțin pe Instagram. Data trecuta nu mi-a adus cinestie ce. Deși mi-a estimat ca îmi aduce între 2000-3000 persoane. Iar acum, pana în 5000 persoane. Dar nu prea am încredere. De aceea nici nu "investesc" sume mai mari. Chiar și 5 lei sunt de ajuns...

| Simpatic a răspuns (pentru Anonimul151):

Ai dreptate, succes!

| Anonimul151 explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc!

| Simpatic a răspuns (pentru Anonimul151):

Cu drag, multumesc pentru funda! sa ne auzim cu bine!

6 răspunsuri: