| eooAlexandra a întrebat:

SAll all.Am nervoie de ajutor pls am probleme cu calcularorul..care este cel mai bun anti-virus? pls pls pls pls spuneti-mi si mie am mare nervoie de ajutorul vostru daca imi puteti da si site-ul mi-ar fi si mai de folos! pls ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Al3xUtZu08 a răspuns:

Cel mai bun antivirus este Karspersky dar are licenta 30 de zile si trebuie sa-l faci in luna in luna si este cam dificil. Eu folosesc ESET Nod 32 are licenta vreo 5-6 ani deci eu zic ca este ESET NOD 32. SPer ca ti-am fost de ajutor. Funda?big grin

| eooAlexandra explică (pentru Al3xUtZu08):

MS si iti dau o funda asa cu talent cum numa Romanii au tongue

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Eu am AVG 2012 si merge perfect.Nu incetineste si pana acum nu am avut probleme cu virusi sau probleme care sa ridice semne de intrebare daca e un virus in PC.
Bune sunt BitDefender dar incetineste
Kaspersky dar incetineste putin, dar dupa cateva zile nu il mai observi. Cel mai mult deranjeaza in prima zi dupa instalare ca nu esti obisnuit.Mai ales dupa ce dai un restart la PC dupa instalare.

Site nu prea dau.Des.carca gra. tis un trial de pe site-ul lor.Nu incurajez pir.ateria cand este ca subect un Anti-Virus/Windows/Linux...etc decat daca nu se merita deloc banii(cum ar fi unele jocuri.De ce sa dai atatia bani pentru un joc pe care il termini in 5 ore cu dificultatea maxima?)

| cosminvalerian a răspuns:

Dupa mine AVG sau Avira Antivirus.

| Al3xUtZu08 a răspuns:

A si apropo nu-ti fa Avira Antivirus pentru ca ESTE CEL MAI SLAB ANTIVIRUS!