| Rekeqas a întrebat:

Salut,Tpu.Acum o luna ma jucam clash royale iar după m-am plictisit si i-am dat contul unui prieten. Dupa mi-a venit iar cheful de joc dar problema este ca acel prieten nu mai vrea sa-mi dea contul.Am zis ca de nu mi-l da el, il iau cu forta si am schimbat parola contului meu de Google.Toate bune și frumoase stiind ca el nu mai poate sa acceseze nicio aplicatie de pe contul meu de Google.Numai ca el încă avea salvat în telefon contul meu de cr. Vreau sa aflu daca as putea intr-un fel sa-i sterg contul meu de cr din telefon.

Răspuns Câştigător
| Yumen a răspuns:

Practic daca ai schimbat parola atunci cand prietenul tau incearca sa se conecteze de pe contul tau de google ii va cere noua ta parola. Daca dupa ce ai schimbat parola ti-a aparut examinare cont inseamna ca stie parola ta noua!; inainte asigara-te daca nu tu ai fost care s-a conectat de pe cont inainte
Daca el are salvat contul tau google in telefon atunci doar daca intri pe telefonul lui ii poti sterge. El are salvat contul tau google cu parola veche.

3 răspunsuri:
| Rekeqas explică:

Dar daca incerc sa sterg contul meu de google de pe telefonul lui, contul de pe telefonul meu nu o sa fie afectat cu nimic, nu? Si în cazul in care nu o sa fie afectat cum as putea mai exact sa-l sterg fara sa fie afectat contul?

| Yumen a răspuns (pentru Rekeqas):

Daca stergi din telefonul lui contul de tau de google nu vei fi afectat cu nimic. Ca sa stergi de pe telefonul lui contul de google intri la setari, conturi si sincronizare, google, langa contul de google va fi ceva caseta pe care daca o apesi practic va fi sincronizare si eliminare cont; tu dai pe eliminare cont.
Contul va fi sters din telefonul lui, adica nu va mai fi salvat.