| HeHe11 a întrebat:

Recent mi-am cumparat o pereche de casti RAZER KRAKEN USB de pe PC Garage. Microfonul era foarte bun in prima zi, se auzea super.A 2-a zi, a inceput sa scoata un bazait ce ma deruteaza.Am incercat la properties sa fac ce pot, ma ascultam pe skype (ECHO SERVICE) si era tot la fel.Am cautat tutoriale dar toate ziceau de microphone boost dar la mine nu imi apare(Am windows 10 apropo).M-am dus la alt calculator si bazaitul se auzea altfel, mult mai incet.Chiar am umblat la setarile calculatorului si de abia de se mai auzea.Se auzea exact ca si inainte.Ce as putea face?Asa se aude pe PC-ul meu :https://www.youtube.com/watch?v=coHPYNg8r7Q&feature=yout u.be.

2 răspunsuri:
| CrappinMorth a răspuns:

Daca ai port-uri USB in fata carcasei, incearca-le p'alea, sunetul acela e din cauza componentelor, ele interfereaza cu USB-ul / Jack-urile, si sunetele se inregistreaza in casti.
Am Razer Kraken Pro cu jack, nu usb, si se aude clar si bine la altii. Mai ales cand sunt intr-un joc care necesita putere grafica / am prea multe fps-uri si se aude un coil whine extrem de enervant, dar ala nu-l aud doar cei cu care sunt pe skype / cei de pe live. Il aud si eu clar si tare.
Oricum, daca nu merg nici port-urile din fata (sau daca ai laptop), iti recomand sa schimbi castile, sa iei varianta cu jack + o placa de sunet dedicata. Sau daca nu vrei placa de sunet, ai jack-uri in fata carcasei, si nu te deranjeaza daca se cam duce din calitatea sunetului, le conectezi in fata.

| HeHe11 explică:

De asemenea, prietenii mei de pe skype nu il aud.Cand filmez cu fraps, il aud.