| RazvanStefanpMoraru a întrebat:

Salut, vreau sa cumpăr de la cineva un cont premium de minecraft non full acces, deja am vorbit cu el și el a zis ca după ce imi da mie contul non full acces, el nu mai are acces la el, îmi puteți spune dacă el o sa mai aibă acces la el? Si dacă da, ce pot face sa nu mai aibă acces la el? (DAU FUNDĂ)

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Nu exista nimic pe gratis!
Dar eu spun asa, ca tu risti sa arunci 5 euro la gunoi, fiindca el iti ia banii si iti da contul, dupa care se duce la adminstratia jocului si declara ca cineva i-a furat jocul. Cum poate dovedii ca el este proprietarul, fiindca cumpararea jocului s-a facut pe numele lui, administratia jocului te va penaliza pe tine si ii va da lui jocul inapoi.
Din pacate, in viata te intinzi atat cat iti permiti. cand nu ai bani nu faci ilegalitati, ca risti sa pierzi tot si in cazuri grave, sa ai dosar penal sau sa ajungi dupa gratii.
In cazul tau, ramai fara 5 euro si fara joc.

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

De ce nu-l cumperi pe numele tau, daca tot vrei sa-l cumperi?
El il poate recupera oricand de la Minecraft, putand dovedii ca el este propietarul contului, odata ce totul este pe numele lui.

| RazvanStefanpMoraru explică (pentru Jassmina):

Pai da dar el mi l dădea cu 5 euro și el este asa 24 euro, și nu îmi permit d abia am făcut rost de ăștia 5 euro, îmi poți face tu rost de unul gratis, te rog.