| AlinPartene a întrebat:

Sunt pasionat de tot ce tine de transportul in comun(autobuze,tramvaie,microbuze,trenuri etc)Joc și jocuri cu autobuze,microbuze etc.
Există vreun forum sau site important care tratează subiectul acesta și e reprezentativ pentru pasionații de transport în comun?
Și există vreun joc video pe PC care sa înglobeze tot transportul in comun?(tramvai,autobuz,tren, metrou, microbuz)?

5 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Joc video, vrei? Câți ani ai?

| AlinPartene explică (pentru ancaval):

Jocurile pe PC mai ales simulatoarele sunt pentru orice vârstă, există foarte mulți adulți care se joaca ETS 2 nu vad de ce ar fi o problema vârstă.Am douăzeci și ceva, nu cred că contează asta

| ancaval a răspuns (pentru AlinPartene):

Ba da, contează vârsta, și mult.

Nu e normal, la 20 și..., să te mai joci pe calculator. După 20 de ani omul trebuie să aibă alte preocupări.

| AlinPartene explică (pentru ancaval):

Ai idee că simulatoarele de exemplu cum sunt ETS 2, sunt jocuri făcute special pentru adulți și mai ales că există foarte mulți adulți pasionați de condus și de traveling care joaca acest joc, precum și altele? De mult jocurile pe PC nu mai sunt făcute strict pentru copii.Conteaza vârstă in capul tau, jocurile sunt un mod de relaxare, recreere, pentru orice vârstă.Dar tu ești de moda veche se pare.De parcă nu poți să te mai joci din când în când jocuri pe PC in timpul liber, poți să ai și 100 de ani, daca te pasioneaza și relaxează nu vad care e problema.N-ai idee câți joacă și după vârsta de 20 de ani.

| ancaval a răspuns (pentru AlinPartene):

Eee, când îți merge bine, te mai și joci.

Dar când ești cu morcovul la c*r, nu-ți mai arde de jocuri. Ai să vezi asta în viitor, că nu toate-s roz. Dacă acum ți-e bine, asta nu înseamnă că veșnic ți-a fi bine. N-ai nici o garanție în viață.