Nu cred ca ar trebui, nu sunt de acord cu omorul, indiferent in ce conditii.
Care alte țări? Că sunt vreo 5 în toată lumea. De ce nu îmi urmezi sfatul de a nu mai pune întrebări tâmpite?
Nu mai ești cu ND și USR? Eutanasierea la cerere înseamnă progresism! Ce e cu tine
Stii ca progresismul nu inseamna sa duci totul la extrem nu?
Intrebarea lui este foarte buna, plus ca trebuie sa judecam obiectiv, daca ti se pare tie intrebarea tampita nu inseamna ca e obiectiv tampita.
Normal ca nu iti urmeaza sfatul, nu iti place nu citi, nu raspunde la x topic. Uite eu citesc si imi plac intrebarile lui, cum facem? Poate si altora.
Sfatul meu e sa posteze, al tau sa nu posteze, deci vezi? Subiectivismul nu isi are sensul. Bine, eu am si argumentat de ce am raspuns cu da la intrebarea lui.
Daca omul matur vrea, de ce sa nu ii respectam dorinta? De ce sa hotaram noi in locul aceluia? Nici nu il ajutam sa scape de suferinta, nici sa moara nu il lasam.
Nu ne pasa ca e sanatos sau nu, nu ne pasa daca pensia e de cacao, dar ne "pasa", ca moare, e suspect ceva aici.
Esti baiat destept, ma asteptam sa stii chestia asta, ca trebuie sa vedem treaba obiectiv, si pe langa asta sa nu intram/raspundem unde nu ne place si credem ca e prostie ce intreaba cineva.
Chiar e f buna intrebarea! Ptr ca unii oameni se chinuie cu probleme incurabile si nu sunt ajutati sa scape daca vor.
Sigur ca cine e destept face rost de ce trebuie si scapa, dar zic ca idee.
Da, e un drept democratic, in articulul 7 sau 9 din cartea drepturilor omului UE scrie ca orice om are dreptul de a alege daca traieste sau nu, doar ca nu exista posib sa mori onorabil.
In Elvetia e legalizat suicidul asistat, in Olanda euthanasia, in SUA se tot extind statele unde se poate face asta.
Desigur ca da, alaturi de zeci de alte chestii care "ar trebui" dar nu se vor face multa vreme de-acum incolo...
Dar în țările dezvoltate este legal
Și tu și impresia că Românica este o țară dezvoltată?
Da.
Sunt multe persoane grav bolnave pe care nici un tratament nu le mai ajuta. De ce sa se chinuiasca daca tot murim la un moment dat?
Sa nu sara religiosii inainte de a citi Biblia!
anonim_4396 întreabă:
LanguageMaster întreabă:
PinkTerror întreabă: