Va urma deschiderea unui dosar de urmarire penala si apoi depinde ce se va stabili, respectiv dosarul poate fi clasat de procuror sau sa fie trimis in judecata si sa fii condamnata penal.
„Eu am declarat ca acele substante nu sunt ale mele deoarece mai multi indivizi au urcat in masina mea si nu aveam de unde sa stiu"
Nu ține vrăjeala in asemenea situatii.
Asa cum spune si cel dinaintea mea, ai fost turnat.
Posibil sa ai dosar penal.
Nu tine vrajeala cu noi ca umbla multa lume prin masina si nu ai avut de unde sa stii cine a pus o. Spune o direct. Dar, te a turnat cineva ca astfel nu aveau jandarmii de unde sa stie fix unde sa caute, si trebuie sa te astepti la un dosar penal serios. Iar la procuratura nu o sa tina vrajeala pe care ai spus o decat daca ai spate, sau parinti de bani gata si cu functii inalte
Te-a turnat cineva, jandarmii nu scotocesc tocurile de ochelari din masini oprite pe strada, au mers la pont.
Daca ia procuratura cazul ai pus-o, te-a vandut cineva sa scape mai usor si a dat declaratie despre tine.
Ia REPEDE legatura cu un avocat, scuzele copilaresti "vai, dar de unde sa stiu eu cine mi-a lasat droguri in masina, ca urca multa lume..." nu tin la judecator daca nu ai spate.
Nu stiu daca ai fost turnata sau te-au mai vazut ei prin alte parti unde ai fi putut consuma. Dar nu poti sa spui ca in masina ta nu stii ce se gaseste. Doar daca atunci la oprire cineva a coborat lasandu-ti "cadoul". Dar jandarmii nu lasa pe nimeni sa plece daca fac perchezitie.
Cand e vorba de cristal, 0, 8 g nu este cantitate foarte mica. E clar, va urma un dosar penal. Nu prea ai sanse sa scapi de cand sunt atatea cazuri cu urmari grave din cauza acestor substante.
O să fii chemat la BCCO să dai declarații. Se va face dosar penal pentru că ai avut substanțe interzise în mașină, chiar dacă ai zis că nu-s ale tale. E important să îți iei avocat și să fii sincer la audieri. Dacă e prima abatere, de obicei nu e chiar groaznic, dar tot e bine să ai pe cineva care să te ajute legal. Stai calm și rezolvă totul cu cap!