|

Buna, am problema, am trimis un prieten in Anglia, si l-am pierdut in aeroportul din Milan, ii suna telefonul nu raspunde, raynair nu stie nimic, check in-ul nu a fost facut ca credea ca e facut online desi trebuia facut online de o agentie dar din agentie ne-a sunat ca check in-ul nu a fost facut din motive tehnice. Omul nu a avut la el 60 euro de check in si in mod automat a pierdut zborul. Ii suna telefonul, dar nu raspunde. Nici un semn de la el. Am sunat in aeroport, nu ne pot ajuta, la border police nu ne pot ajuta. Scuzati daca am gresit cum scriu dar nu stiu cum sa dau de el

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu aș face așa. Mai întâi consultă-te cu familia lui, căci următoarea mișcare ar trebui să o facă ei. Este o persoană dispărută. Indiferent undea dispărut este cetățean român.
Dacă Poliția Română spune că nu este de competența lor sau nu este în jurisdicția lor, întrebațiu unde să vă adresați. Este cetățean român și statul român modern are grijă de toți cetățenii lui.
Dar aceste demersuri trebuie să le facă familia lui, căci pe dta ca prieten doar, s-ar putea să nu te ia nimeni în seamă.

| a răspuns:

L-ai gasit?