Întrebare recomandată | LastMimzy a întrebat:

Buna,in septembrie am facut contract pentru internet cu rcs&rds si baietii care l`au facut au spus ca in noiembrie o sa il am pentru ca schimba ei nu stiu ce cabluri.In noiembrie am fost la sediu si tanti ce era acolo a zis ca nu e bun contractul acela sa fac altul.Am facut alt contract, dupa ce l-am dus iar mi-a spus ca nu se poate acum ca iar schimba cablurile si baga internetul pe fibra optica.Acum,in ianuarie am fost din nou si iar mi s-a spus sa astept pana in vara.Cand am spus ca renunt la contractul cu ei mi s-a zis ca nu se poate..Eu ce sa fac? adica am ramas fara internet din septembrie, sa ma mut la alta companie de internet nu pot...Am auzit ca exista ceva stick pentru internet si costa in jur de 10 lei pe luna. cum e cu el?

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Salut, da prin stick stau şi eu acum pe mine mă dezavantajează dacă vreau să mă uit la un film merge extrem de greu, dacă vreau să descarc ceva la fel degeaba dai banii că nu te ajută cu nimic nici măcar un Mb pe secundă e inutil. Pentru o mini vancaţă e util dar odată ce stai în casă dacă nu încearcă un wireles poate cu ăla te descurci.
O zi bună!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trimite-le o instiintare scrisa, cu confirmare de primire, prin care soliciti anularea contractului din motive imputabile lor, respectiv ca nu ti-au instalat inca internetul si nu o sa ai probleme. Solicita-le sa-ti confirme incetarea in maximun 30 de zile si aminteste-le ca daca nu se conformeaza o sa te adresezi protectiei consumatorilor.

| byutsaa a răspuns:

Ba poti renuntA LA contract din moment ce nu iti ofera serviciile inscrise in el.[asa e normal] stick'ul de la rds cu 7, 2 mbps e de ....cocoa happy am si eu si nu e bun..adica nu te poti juca online, nu poti asculta pe youtube o melodie calumeahee hee e aiurea

| nonik99 a răspuns:

Citeste bine contractul si daca nu scrie undeva ca poti renunta sau c-am in cat timp ar trebui sa vina sa iti instaleze netul poti sa renunti sau le spui de protectia consumatorului. sa vezi ce repede vin numai sa nu auda de astia laughing)

| Timotei_Cazacu_1996 a răspuns:

Daca nu iti semneaza renuntarea la contract ii poti da in judecata si sa le ceri daune pentru ca nu ti-au distribuit net timp de 5 luni.