anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o problema sa spun asa.
M-am căsătorit recent si inainte de nunta cu câteva luni am vorbit cu cineva care este implicat într-o problemă din cate am inteles mai gravă, dar eu nu stiu exact ce s-a intamplat. Problema este ca in noaptea in care s-a intamplat incidentul el a vorbit cu mine pana la o anumita ora si in momentul in care s-a intamplat noi nu mai vorbeam, cei de la poliție cred ca el este implicat în acel accident si am fost chemată si eu pentru declarație sa spun ce am vorbit in cu el in aceea noapte. Problema este ca eu nu imi mai aduc aminte ce am vorbit...In fine, am dat declarația ca nu am avut o legătură foarte apropiată si ca intr-adevar am vorbit cu el in acea noapte dar nu ne-am intalnit si nu stiu ce s-a intamplat... Acum am o problemă, am spus sa mi se trimita corespondenta in alt loc ..aceea de la confirmarea declarației mele sau ce am trimis, dar ce scrie in acea citatie? Precizează ceva nume? Pentru ca nu vreau sa imi stric relația cu soțul meu si nici nu vreau ca el sa afle.
Si inca ceva, credeti ca o sa fiu implicată în proces daca am dat declarația ca nu am avut o legătură foarte apropiată? Multumesc

Răspuns Apreciat de Editori
| Hammurabi a răspuns:

Ești într-o situație destul de complicată.
Sfatul meu e să încerci să deschizi discuția cu soțul tău și să-i spui despre ce e vorba.
Pentru că dacă ți s-a luat declarație, e posibil să fii citată și ca martor, și nu cred că vei reuși să ascunzi toate astea.
Iar dacă soțul tău nu va afla de la tine și va afla din altă parte, va fi mult mai rău.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Este bine sa spui sotului tau despre acea situatie. Daca ii ascunzi poate afla din alta parte, mai ales daca o sa fii citata in proces si o sa ai probleme mai mari.
2.S-ar putea sa fii citata in proces ca martor si va trebui sa te prezinti.

| Alexandra012349 a răspuns (pentru Hammurabi):

Dar ca am dat declarația o sa imi vina acum ceva? Sau o sa imi vina atunci când primesc citatia ca am fost martoră?