Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 24 Mai 2025 sunt:
Care este suma maxima pe care o poți împrumuta de la banca cu salariul minim pe economie?
Dacă fac împrumut la Banca Transilvania, după cât timp pot plăti toată suma odată sa nu mai plătesc rate 5 ani?
Salut, azi m- a rugat cineva sa- i trec CUI - ul lui pe bonul meu la benzinarie, adica sa decontez pe firma lui sau ceva de genul... si eu fraier ( sincer :) ) am acceptat si nu am gandit- o prea bine....? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care susțin Rusia și urasc Ucraina și ar dori ca Ucraina sa fie distrusa și sa nu mai existe?
Ce se întâmplă dacă închizi pe cineva în casă sau într-o cușcă?
Salut, astazi in trafic am avut in incident neplacut sa zic asa erau 3 benzi si toate erau pentru inainte(eu eram pe b2) doar ca strada unde trebuia sa ajungem era mai in dreapta, gen nu era in linie...? (mai mult)
Salutare tuturor! Întâmpin o problemă, lucrez în Suedia, permisul meu de conducere mi- a fost luat de către poliția suedeză din cauza depășirii limitei de viteză, era limita de 40 și aveam...? (mai mult)
De ce nu merge nimic bine în țara asta? Dacă guvernarea PSD-PNL-UDMR e proasta oare cu USR ar fi mai bine? Ar putea fi buna o coaliție PSD-PNL-USR-UDMR sau care ar fi soluția pentru România?
De ce apare in fiecare seara avocata Alice Draghici la Romania Tv? Stie cineva cati ani are ea?
Stau la bloc și constant plătesc pierderi la apă rece și caldă. Am contoare, trimit mereu indexul. În blocul nostru mereu sunt probleme, cam de vreo 2 ani, avem pierderi. Sunt luni în care am...? (mai mult)
Salutare, Unde pot sa vad legile aflate in dezbatere pentru camera deputatilor si senat si unde pot vedea legile publicate, de exemplu legea pentru doborarea dronelor rusesti data luni pe 19 mai...? (mai mult)
Au fost fraudate alegeriile intre Nicusor si Simion sau nu? Gurile rele spun ca s- a furat masiv in Diaspora, dar oare e asa usor sa furi sute de mi de voturi? Unii vorbesc de 300.000 de voturi,...? (mai mult)
Salutare, se speculeaza pe surse, ca Romania se va pregati intens de razboi. Am vazut ca Balaceanu a precizat ca presedintele trebuie sa introduca armata obligatorie. Este aceasta o consecinta ...? (mai mult)
Salut, ma gandesc sa achizitionez kukirin c1 pro pentru a face food delivery doar ca nu stiu daca este asa rentabil. Intrebarea mea este daca poti castiga ceva din food delivery si eventual daca la...? (mai mult)
Daca am prooprire pe salariu si primesc bani din strainatate prin servicii de transfer rapid cum ar fi moneygram, imi poate pune prooprire si pe sumele astea?
Pe permis în dreptul categoriei D am codul 100, asta înseamnă că până la 24 de ani am voie sa conduc cu categoria D doar în tara. După ce împlinesc 24 de ani trebuie sa schimb obligatoriu permisul...? (mai mult)
Buna seara! Cum pot fi transferați în Ro anii de vechime in munca la o agenție din Slovacia? Multumesc
Ce parere aveti despre faza cu Pavel de pe telegram unde vorbea despre alegerile noastre?
Buna, am vorbit pe vinted cu o fata sa facem schimb de haine, i-am trimis coletul iar ea l-a ridicat si nu mi-a mai raspuns, ii pot face reclamație la poliție? I-am trimis niste haine scumpe…
Ce parere aveți despre Ion Iliescu? Majoritate romanilor nu par sa îl placa, ce a făcut atât de rău?
Nu se închide și postul acela numit Realitatea TV și România TV, mi se par posturi plătite de rusi? Gata au pierdut, ar trebui sa de închida televiziunile care îi susțineau pe ei!
E ceva normal sa îmi ceara buletin la farmacie pentru antibiotice? Poate sa îmi facă rău cu datele mele personale?
Am revenit dupa o pauza de cateva luni aici pe aplicatie. Ce ma mira este ca vad foarte foarte putine postari pro-suveraniste. Care e treaba? Are TPU o proportie chiar asa mare de oameni educati?
Oare din cauza populației foarte mare și numărului foarte mare de mașini din București, numai plăcuțele de înmatriculare care încep cu B pot avea și 3 cifre, în timp ce restul plăcuțelor...? (mai mult)
Buna ziua, a făcut cineva sc de șoferi la auto Răzvan vlg Suceava?
Salut TPU, am văzut știrea asta, serviciul militar devine obligatoriu pentru toți? Devine obligatorie armata? Serviciu militar obligatoriu. Decizia pe care o va lua viitorul președinte al României:...? (mai mult)
Am votat totusi ieri, m-am hotarat intr-un final, dar de ce sunt blamati atata cei care nu voteaza in general?
Salut, TPU! În condițiile în care în țară diferența a fost de peste un milion de voturi, iar în diaspora(care nu prea agreează alianța PSD- PNL) au votat 1, 6 milioane de voturi, cum credeți...? (mai mult)
Hey TPU! Am 18 ani si vreau sa imi iau motor, care erau restricțiile de vârstă pentru 18 ani? 135 sau 125 cc si ceva raport de greutate pe putere, dacă mă poate lămuri cineva va rog. Merita doar...? (mai mult)
Acum s-a liniștit România noastră, că avem în sfârșit un președinte? Sau unii sunt neliniștiți?
Daca am primit prima transa din prima de activare dar dupa demisionez am inteles ca trebuie sa restitui suma de 500 lei se poate face prin transfer bancar pe acelasi iban de pe care i- am primit sau doar...? (mai mult)
Am dobândit nationalitatea española sí eu și copilul anul trecut.Anul acesta copilul meu face 14 ani și o să- l cheme să- și scoată buletinul pentru că noi din cauza birocrației și a taxelor...? (mai mult)
Stie cineva cum pot afla rezultatele alegerilor într-o anumită secție de votare din diaspora? De exemplu vreau să văd rezultatele de la secția Harrow, din Londra.
Salut, vreau sa iau permisul auto categoria B si problema este ca nu pot retine informatiile de pe carte si chestionare. Fac chestionare in fiecare zi si citesc de pe carte mereu, unele licruri pot ...? (mai mult)
Cine completeaza datele din extrasul de carte funciara, am vazut ca sunt inregistrate la notarul public, dar cine le adauga?
Dacă Nicușor Dan devine președinte,își păstrează și funcția de primar al capitalei, sau nu poate să fie și primar și președinte în același timp?
Salut, TPU! Știe cineva de ce site- ul roaep.ro are erori? Adică am contorizat constant prezența la vot, și am înregistrat următoarele rezultate: - 9:31(11, 02%) - 9:33(11, 47%) - 9:35(10, 95%) ...? (mai mult)
Daca iese Simion dar si Nicușor are voturi multe inseamna ca si partidul lui are unele drepturi deci n- o sa fie chiar capat de lume? Ce soluții avem sa fim pregatiti in caz ca iese Simion? Iar ca sa...? (mai mult)
Ce ati votat (sau veți vota) azi, libertate sau totalitarism? Cheers
Daca iese Simion ne taie internetul? Ne scoate din Nato?
Daca iasa un presedinte care va face multe prosti_sa zicem in 3 luni_euro sa urce la 20 lei, garsonierele de 10mp sa coste 500 btc, Putin sa- si extinda ambitia in RO ca vrea zenul dacilor din casa ...? (mai mult)
Am vârsta de 16 ani, pot reveni în România eu find în Cehia, fără un părinte sau cineva din familie?
Dacă am dosar penal făcut la 15 ani pentru dispariție pentru o noapte, pot sa mai fac permisul de motor?
Cu cine votezi? Eu Nicușor Dan
Salutare! Am nevoie de sfaturi, ce sa fac in situatia mea? Angajatorul refuza sa imi plateasca salariul complet, legal, cu toate sporurile. De asemenea, refuza sa imi plateasca zilele de sarbatoare...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt in clasa a 12- a, iar anul scolar se termina pe 6 iunie si bacul se termina pe 13 iunie. 1)Pentru aceste zile mai primesc alocatie si bursa de merit? 2)Anul acesta am obtinut media ...? (mai mult)
Nu voi merge la vot pentru ca nu sunt de acord cu niciunul! Voi ce părere aveți?
Buna! Duminică sunt la munca toată ziua și nu voi fi în localitatea de domiciliu pentru a mă putea deplasa la vot (un sat la aproximativ 28 de km de municipiul Zalău). As putea sa votez în...? (mai mult)
Bună...dacă am avut grija de niște copii, am fost bona, tatăl lor e politist si maicasa asistenta. Ea ma vorbea pe mine, ma bârfea și zicea ca sunt muritoare de foame.Am auzit- o. Când vorbeam...? (mai mult)
Salut, TPU! Câți oamenii credeți că vor merge la vot? Am făcut screenshot pentru ora 21, pe 2 mai, și erau ≈108.000.Astăzi, nici nu am ajuns la ora 14, și deja sunt peste 65.000 în prima...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
BisetCarmen întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?