| Johny12498 a întrebat:

Buna ziua, ati auzit de site ul veepeeie.com sau ceva asa? M au contactat pe whatsapp cica job online, castigi 80 de dolari daca tot dai acolo sarcina finalizata si asa, initial m au pus sa dau in contul lor sarcini finalizate si asa si au depus ei din bitcoin in contul lor cu ajutorul la ce clickuri dadeam eu, si apoi pe contul meu si acum am ajuns cica la 90$ pe zi, dar nu pot sa retrag ca cica trebuie minim 100 si maine sa mai fac sarcini de alea tot dau ok si dupa pot retrage, eu am crezut ca e pe bune dar chat gpt zice ca nu, voi ce ziceti ati incercat? E real sau fake?

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Felicitari, ai luat citamai tzapa. Eh, omul din greseli invata, pacat canu din ale altora...

| Johny12498 explică (pentru GabiDumitrescu):

Teapa am luat dar bani n am trimis, doar ca mi au dat un cont de al lor sa tot apas ok acolo, la sarcini… maine cica ar urma sa mi trimita banii ca azi nu pot ca nu depasesc 100 dolari… eu ma gandeam daca sa continui maine sa vad ce vor sau sa ii blochez definitiv si nu stiu aici cu contul lor de ce m au pus sa dau ok de pe el…