| TruLove a întrebat:

Ce inseamna sa legalizezi diploma de bac? Anul acesta am dat bacul si cand am fost sa iau diploma mi-a spus sa o legalizez la notar?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este vorba de legalizarea diplomei ci de legalizarea copiei de pe diploma.Mergi la un notar public cu originalul si o sa-ti legalizeze cate copii vrei, costul minim este de 3, 72 lei pe pagina (3 lei onorariul si 0, 72 lei TVA).

| darrio2007 a răspuns:

Adica ii da valoare.Este valabila oriunde te duci cu ea.Bineanteles ca si notarul trebuie sa primeasca niste bani.Prin legalizarea diplomei tale.Si a altora in situatia ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se numeste copie legalizata, te duci la notar si iti face o copie pe care pune o stampila speciala care atesta conformitatea cu originalul

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Diploma de BAC nu se legalizează happy
Se legalizează COPIA după Diploma de BAC!
Copia legalizată o foloseşti în dosare de admitere la Facultate/Şcoală Postliceală sau la angajare...

Mergi cu Diploma de BAC la un notar public şi îţi legalizează câte exemplare doreştiwinking

Toate cele bune!

| RobertMoon a răspuns:

Sa o legalizezi adica faci copie după diploma de bac si pe sapte iti pune o ștampliă pe care scrie legalizat în conformitate cu originalul, iar acea copie o duci la angajare pe viitor sau la facultate ca sa nu te duci cu diploma de bac in original să o lași acolo, ai înțeles?

| TruLove explică:

Nu pot face pur si simplu copie la xerox? laughing

| Zaygon a răspuns (pentru TruLove):

Copia xerox e ceva, copia legalizata e altceva. Copie legalizata la facultate o depui in general daca vrei sa faci facultate la taxa.

| suntserios a răspuns (pentru TruLove):

Copia xerox nu are nicio valoare legala