Peste 3 zile vor fi alegeri parlamentare. O parte din voi nu aveti drept de vot sau va aflati la primele alegeri. Altii ati mai trecut prin aceste proceduri.
Suntem convinsi ca sunteti nemultumiti de starea actuala a lucrurilor.
Pentru ca sunteti implicati si aveti ceva de spus politicienilor, contati foarte mult. Multi sunteti la inceput de drum, iar viata va va fi determinata si de situatia politica din tara.
Vrem sa facem impreuna o scrisoare deschisa pentru politicieni, in care sa includem ce v-ati dori, lucruri mari si lucruri mici. Noi ne luam angajamentul ca vom trimite apoi scrisoarea catre organizatiile de tineret ale partidelor si alesilor natiunii de dupa 9 decembrie.
Scrie-ne, asadar, ce ti-ai dori sa se-ntample in Romania in urmatorii 4 ani si ce ti-ar schimba viata in bine.
Ne-ar placea sa strangem cel putin 1.000 de raspunsuri, asa ca te rugam sa ne acorzi 5 minute de sinceritate. Daca ti-ai putea invita si prietenii sa ne fie alaturi in acest demers, ti-am multumi din suflet.
Iti asteptam ideile aici!
Toata stima, domnule, pentru atitudinea exprimata prin comentariul dumneavoastra, dar sunt perfect constient de faptul ca relatia dintre cele doua matroane numite "Politica" si "Biserica" nu va inceta, caci e profitabila pentru ambele, bineinteles in detrimentul nostru, al cetatenilor neindoctrinati mistico-religios, platitori de taxe si impozite catre statul ce inchide ochii mai mereu cand vine vorba de coruptia si evaziunea fiscala promovata de popimea parazitara si imorala, ce infecteaza psihicul turmei pe care o inrobeste spiritual si o jecmaneste material.
Buna.in primul rand vreau sa le urez sanatate si sarbatori fericite tuturor! 1 vreau sa se gandeasca sa voteze gratierile pentru ca sunt foarte multi nevinovati sau care au fapte mici pana in 2 ani..si care stau degeaba..cu banii aia fac altceva. 2mi_as dori sa varifice la gradinite de stat ca se iau multi bani de la parinti si plus de asta iti mai si terorizeaza copilul daca nu le convine cadourile..eu am fost in situatia asta dar mi_am transferat copilul si acum este foarte foarte bine.3sa deschida in spitale de stat cabinete de alergologie pentru ca avem nevoie la copii iar particularii ne omoara cu banii de analize care sunt foarte scumpe la copii si tratamentul la fel ..va rog din tot sufletul..multumesc si va doresc sa va dea dumnezeu putere si intelepciune sa ne ajutati ca avem nevoie.am uitat sa va scriu 4 taxele de inmormantare si sicriile sunt foarte scumpe daca nu ai intre2000 si 10000lei nu poti inmormanta
As dori sa fie cat mai corecti si sa-si dea silinta macar putin si sa incerce sa faca aceasta tara, o tara cat mai frumoasa
Tara asta e total dezorganizata. Daca inainte (in comunism) eram(ca tara, eu n-am fost) un Cub Rubik frumos aranjat, fiecare culoare la locul lui, acu Cubul e total amestecat si doar miezu mai e la fel, in rest totul e total alandala.Asa ca nimeni nu se mai chinuie sa-l rearanjeze, toti incearca sa obtina cat mai mult pentru el si un pic pentru cunoscuti.Atat.
Nu conteaza ce le-ai cere,ei fac exact contrariul,sau in cel mai bun caz,nu fac nimic. Daca inanite(ca tara,ca eu nu eram) eram ca un Cub Rubik cu fiecare culoare aranjata perfect, acum suntem doar un Cub oarecare, total amestecat, din care fiecare politician incearca sa stoarca cat mai mult pentru el si un pic pentru cunoscuti, in nici un caz sa incerce sa refaca Cubul.Indiferent ce le ceri nu le pasa, si no sa faca.Cum zic Englezii,"It's all show and no go".Pe Romaneste,"Doar gura-i de ei"
Le cer desi mi se pare ca e vorba-n van sa ridice salariile atat cat au ridicat pretuile si sa negocieze dreptul de munca in stainatate ca polonezii.
Le-as cere să nu mai facă declaraţii iresponsabile si să iasă din „lumea basmelor".Să nu ne mai mintă asa frumos cum o fac ei in campanii. Sa investeasca in Ministerul Invatamantului si in Sanatate pentru ca sunt cele mai importante ramuri.
Eu mi-as dori ca in urmatorii 4 ani politica sa se schimbe in bine.Toate partidele politice sunt disperate dupa voturi si se "mananca"intre ele, cel mai bine ar fi un singur partid.Multi nu sunt de acord cu Basescu.Dar el ce a facut? Pai daca era altcineva presedinte Romania se ducea de rapa.Acum toti sunt cu el pentru ca se dau salarii si pensii mai mari.Tot ce le cerem cu totii sunt taxe de alimente mai mici! Si acum candidatii USL spun"Ne-am tinut de cuvant, am dat inapoi salariile taiate!", dar este o minciuna.Cu banii "dati inapoi" putea sa investeasa in industrie, agricultura si in multe alte domenii pentru A DEZVOLTA ACESTA TARA MINUNATA.
Sa spuna ce au de gind sa faca cu populatia acestei tari cu pensionari care siau platit pina acum tot ce au avut de platit fata de tara. tineri nu au nici un viitor au terminat scoli si nu au unde lucra in aceasta tara copii mei au plecat din aceasta tara cine are grija de noi batrinii, doctori, profesori si ceilalti care mai lucra in aceasta tara ce se intimpla cuei bar copii din centre si ceilalti copii care ne schimba pe noi pentru a putea continua acest proces nesigur etc...
Sa ieftineasca combustibilul, sa mai reduca din averea lor si sa puna la salariile muncitorilor, sa acorde locuri de munca tinerilor dupa terminarea studiilor
Orice am spune romanica noastra tot in jos se duce Eu nu stiu de ce neau mai bagat astia in UE. Romania e de UE?
Romania e o tara vai de capu ei.
N
u ati realizat asta pana acum?
In primul rand as cere ieftinirea carburantilor si a produselor alimentare, si in al doilea rand sa fie o lege data ca permisul sa nu se mai ia la 18 ani si sa se ia la 16 ani
Dupa parerea mea ar trebui sa se puna accentul pe olimpicii Romaniei deoarece avem foarte multe persoane care au o minte sclipitoare dar parintii nu isi pot permite sa le platesca studiile(fie ele in scoala generela, liceu sau facultate). Un alt obiectiv pe care ar trebui sa se puna accentul este turismul. Avem o multime de zone in care straini din Germania, America, China, Indonezia, Norvegia, Slovacia, Olanda etc. vin pentru a ne vedea sia dmira imprejurimile si monumentele naturale din munti, sau chiar de pe litoral.
Aceasta este ceea ce as vrea de la politicieni. Poate ca se va reusi si Romania sa se dezvolte din punct de economic, cultural si chiar social.
In primul rand sa nu mai fiu arestat din cauza unui spray cu vopsea.Tot eu as cade de papagal in caz ca si-ar face treaba, iar textele mele ar fi calcate in picioare de faptele care-mi anuleaza indemnurile la violenta.
Apoi urmeaza un set de rugaminti fara vreo semnificatie agresiva:
-sa-mi mangaie cainii cu abdomenul sfasiat de superbele patrupede
-sa-mi verifice tensiunea de la strung cu degetele, pentru ca la 380v am niste oscilatii si tevile de AG-uri ies cam ghintuite.
-o strangere prieteneasca de mana intr-o volanta
-sa serveasca in curand o lingurita de coliva facuta cu grau pentru rozatoare
-sa mai lase treburile si sa se bucure de viata undeva la odihna...vesnica
Ma bucur ca postarile vor fi citite de politicieni!
Mergeti la vot! prin simpla impaturire a unei bucati de hartie, lucrurile se pot schimba.Bine...doar in islam, la crestini frica si teroarea impusa de partidele locale, duc la sclavie vesnica!
As vrea sa-i cer Elenei Udrea sa faca si chiloti inscriptionati cu numele ei, un fel de Victoria Secret transformata in Elena's Secret, numai ca secretul iese repede la iveala cand e vorba de asfaltari.
Multumesc, va Iubesc, va urasc! pa!
In primul rand sa nu se gandeasca nu mai la ei.Sa realizeze cati oameni depind de ce fac ei.Sa nu ramana la promisiuni si sa treaca la fapte.Salariul lor ar trebui sa fie calculat in functie de munca prestata.Nu e drept ca niste oameni sa munceasca de dimineata pana seara pe un salariu mizer si ei care nu fac NIMIC, din contra FURA sa castige asa mult.SI SA SE MAREASCA ALOCATIA AIA CA NICI O PAINE PE ZI TIMP DE O LUNA NU-MI AJUNGE SA IAU.Atata indiferenta cata e in tara asta nu e nicaieri!
Este primul an in care am si eu drept de vot si as vrea ca alegerea mea sa schimbe in bine tara asta.Ce este gresit la noi este ca noi dam vina pe tara, vina pe care de fapt o poarta oamenii pusi sus, care nu stiu decat sa stranga pentru ei, nepasandu-le de situatiile jalnice in care sunt ceilalti.As vrea ca politicienilor sa le pese de noi, vreau egalitate intr-o tara unde unul este mai increzut decat altul si unde fiecare crede ca tara e de vina.Saraca tara ne-ar da averi daca am sti cum sa o exploatam in interesul nostru.Noi nu stim.Vin strainii sa ne-o cumpere si sa faca din ea ce noi nu am fost in stare.Romanii sunt oameni foarte destepti, dar prost organizati.Amprenta comunismului s-a pus enorm pe comportamentul oamenilor si calitatea lucrurilor ce ies din mainile noastre. Putini oameni isi fac treaba cum ar trebui, fara sa incerce sa insele sau sa ia cu amandoua mainile pentru el si familia lui.La noi e deviza: "Timpul trece, leafa merge, noi muncim cu spor.". Daca am invata ceva bun de la cei din afara tara noastra ar fi iar in varf, ar fi iar prospera si poate atunci am fi si noi mandri ca suntem romani.Eu inca sper la o schimbare si nu numai din partea politicienilor, ci si din partea oamenilor de rand.
In primul rand sa sa nu mai stam umili pe sub mesele "barosilor","gitensteilor"si a altor "merkeli"care fac experiente de austeritate pe noi iar pe plan intern sa fure mai putin ptr.ca nu am mai avea nevoie de hraparetul "domn f.m.i."
Sa nu uitam ca traim intr-o tara in care avem politicieni autisti! Primul lucru ar fi sa clarifice notiunea "existenta" si ce de "subzistenta" sa acorde salarii din care un muritor de rand sa poata sa-si cumpere macar strictul necesar. Ideea este ca ar fi cazul sa termine cu prostiile si nu mai faca raportari la preturile din afara tarii care sunt in euro si sa revina la realitatea din Romania unde salariile sunt in Lei Grei; acolo unde inca se mai renunta la scoala din cauza lipsei banilor si acolo unde mai exista sate fara curent electric si mijloace de transport ce asigura legatura intre un sat si altul.Ar fi cazul ca sa puna mai mult pret pe cei care au scoala si sa le plateasca munca in mod corect, sa renunte la nepotisme si intermediari care uita sa munceasca. Si nu in ultimul rand sa-si dea DEMISIA TOTI POLITICIENII, iar functionarii publici sa fie demisi si reangajati pe criterii de competenta si nu pe relatii.Si ar mai fi foarte multe de spus, dar atata timp cat liderii "alesi" nu-si reprezinta decat propriile interese, in continuare nu exista decat EI si restul(prostii).Cu riscul de a repeta pasul 1: Demisia, fara drept de a mai reveni vreodata in viata politica.
I-as spune lui Basescu sa plece o data pentru totdeauna! Sa conduca USL-ul!
JOS BASE!
O SINGURA SOLUTIE ar fi :
-> Daca la baza statului, ca si constitutie, ar sta BIBLIA, atunci totul ar merge ca pe roate!
Singura şansă de îndreptare a situaţiei catastrofale cauzate de duetul mafiot stat-biserică, este acţiunea reală a ateilor, adică întruniri şi acţiuni concrete, paşnice şi exemplare, pentru a arăta lumii Normalitatea. Faptul că ateii stau dispersaţi, inactivi şi, în cel mai bun caz, cîrcotaşi pe net, este catastrofal. Vizitaţi www.ateismulactiv, sau http://ateismulactiv.blogspot-ro/
Dacă prin sărbători fericite înţelegi minciuna popească din 25 dec. şi nebunia de paşti, îţi doresc să te trezeşti la realitate. Viziteaza www.ateismulactiv
slam întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: