| Fatamuntilor a întrebat:

Ce o fi in mintea acelor indivizi care si-au abuzat sexual propii copilasi,un baietel de cateva luni si o fetita de de aproape doi ani.
tatal ii abuza si mama ii filma si posta pe tik-tok.
Cred ca ati auzit de acel caz...
Mai mult decat sa fie la inchisoare si sa arunce cheia, ce ar merita?

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Votanții lui cg și gs. Ce să ceri de la 3 neuroni?!?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu știu ce poate fi in mintea unor asemenea specimene, că nici animale nu-i poți numi. Am proprii copii, și fata și băiat. Și chiar și așa mă topesc la propriu când văd un bebeluș, un copilaș de gradi etc. Și toate acestea în sensul bun, parental, whatever. Sunt extrem de responsabil cu copiii și mă încântă teribil sa vad cum evoluează un omuleț mic. Sa faci rău copiilor, sub orice formă, mi se pare demonic. Cei care fac așa ceva nu se pot numi oameni. Ar merita sa stea in pușcărie pe viață. Sunt atât de mulți oameni care și-ar dori un copilaș, dar nu îl pot avea din varii motive medicale. Dar sunt alții care pot avea un suflet mic și își bat joc de el, îl bat sau mai rau. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt o persoană foarte civilizată și calma... însă dacă aș asista la violente asupra unui bebeluș, copil, sunt in stare de lucruri interzise de biblie. Punct.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru mihai69):

Fii serios, ești prea indulgent. Au un singur neuron. Și ăla in stază.

| Fatamuntilor explică (pentru AsgaardSephiroth):

Cea mai crunta violeta, Aia nu merita copilasii
am inteles ca cei care agreseza sexual copii si afla colegii, nu au viata buna in inchisoare si ar dori sa moara.

| mariuspinciuc a răspuns (pentru mihai69):

Ce treabă au băi cap de muscă votanții? Până și aici o dai în schelălăială de doi bani, n-ai ce să mai comentezi?

| Lunaris14 a răspuns:

Este un caz de o cruzime greu de înțeles, iar astfel de oameni merită pedepse maxime în lege și niciun fel de milă morală, fiindcă nivelul de răutate și lipsă de umanitate pe care l-au arătat depășește orice limită.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca au creier dar minte mult mai putina, ca sa nu spun deloc!