|

Ce s fac daca un băiat mai mic cu 2 ani decat mine se ia de mini împreună cu grupul sau, lasi bate dar mie frică ca imi fac alte probleme

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

El are sanse sa sara la bataie cu grupul lui?
Eu asa face asa: As lua lectii de Krav MAga - autoaparare in orice situatie - fie la tine in localitate, fie cautand cursuri de pe internet si exersand, ca sa fii asigurat ca poti scapa dintr-un atac.
Apoi, sa te pui la punct cu vocabularul: in loc sa ii dai una, ii dai o replica buna, intepatoare, inteligenta, la sursa. Ramjesti intr-un anumit fel ca sa dai un anumit 'aer' dorit replicii tale, dupa care pleci (intr-un anumit fel), sau nu pleci, ci adopti o anumita pozitie, in functie de situatie.
Comunicarea non verala si paraverbala e discutata in multe locuri. in acest sens ai putea gasi documentare si comentarii pentru mai multe lamuriri.

Drept urmare, il vei scoate din sarite cu vorbele, iar daca vrea sa te bata, tu deja stii cum sa te aperi (de la Krav Maga).

Lucrurile astea sunt rezumate de la cautarile si incercarile mele la care am ajuns dupa cercetari indelungate. Asa ca sper ca vei acorda atentie sfatului meu si macar vei incerca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reclamatie la politie poti face. Nu iti crea alte probleme care sa te urmeze o viata, incearca sa fi civilizat chiar daca iti este greu (acum eu nu am spus-o cu suparare, nu ma intelege gresit).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbeste cu părinti tai. daca dai in el are martori tu nu ai martori niciodata cand se ia de tine. e instruit. stie cum sa provoace. poate te ameninta si te injura ca sa il lovesti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bate-i

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai cuminte in banca ta si vezi-ti de traba. daca ii cunosti parintii vorbeste cu ei, vorbeste cu parintii tai despre lucrul asta. iar ei cu siguranta vor stii cum lamureasca situatia.
Poti sa il reclami politiei.

Evita contactul cu el happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează