Răspuns Câştigător
| dima1996marius a răspuns:

Masoneria este o organizatie sau un grup de oameni cu practici secrete, dar ei spun ca sunt discreti insa ce se intampla in interiorul acestei organizatii este pastrat secret si vai de pielea celui care stie intr-adevar ce se petrece in interiorul acestei organizatii si divulga acest secret, ei vor sa acapareze puterea peste populatia omenirii.Ei sunt de partea antichristului.se spune ca toata religia catolica este inrobita de masoni si eu sustin acest lucru deoarece statele catolice sunt in general mult mai depravate decat cele ortodoxe.in statele catolice de exemplu homosexualitatea si casatoria intre oameni de acelasi sex este inurajata de catre papalitate.acesti masoni inrobesc oamenii financiar,ei detin marile corporatii ale lumii.cei mai importanti oameni ai lumii sunt masoni,pot sa-ti dau cateva exemple:george w. bush si tatal acestuia sunt masoni,seful bancii nationale a romaniei,mugur isarescu este mason, carol al II lea al romaniei a fost si el mason si se stie ca el a dus o viata destul de depravat, as putea continua lista de exemple dar sa ma opresc aici.Ei(masonii) au o unealta cu care inrobaste omenirea fara ca aceasta sa-si dea seama si anume mass media.de ani buni vedem cum la mass media este promovata depravarea, incultura etc...deoarece un popor incult este usor de inrobit.Scopul acestora este de a unii toate tarile din lume intr-un singur stat, un singur guvern, o noua ordine mondiala.chiar acum 2 saptamani am vazut la tv ca vaticanul vrea o noua ordine mondiala, un sistem bancar unic, deci scopul masonilor nu mai este departe de a fi indeplinit.as putea sati povestesc mai mult, daca vrei sa vorbim pe aceasta tema dar si alte teme contacteaza-ma... dima1996marius@yahoo.com

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.google.ro/......http?/url
Pa, pa.

| NuDauFunda a răspuns:

Userul e de mai sus are dreptate, dar aduc 2 completari. Nu cred ca Biserica Catolica e la cheremul masoneriei de azi de maine. Aproape toti suzeranii pontifi au fost 'perversi'.
In al doilea rand, familia Bush e departe de a fi in varf. Si George Herbert Walker Bush si si Bush jr. sunt membri ai Skull & Bones, una dintre cele mai satanice, daca pot spune asa, organizatii masonice. De altfel sunt fiul\nepotul lui Prescott Bush, unul din marii bancheri internationali care a bagat Statele Unite in cel de-al doilea razboi mondial si a facut miliarde de dolari pe baza razboiului, finantand deopotriva SUA si Germania.
Dar, cu toate astea, nu cred ca sunt in fruntea lantului trofic.
Din punctul meu de vedere, David Rockefeller este actual cel mai puternic om din lume. E presedinte fondator al Clanului Bilderberg, al Comisiei Trilaterale (din care face parte si Isarescu) si al CFR (Conceil for Foreign Relations), care sunt, dupa parerea multora, la conducerea umanitatii.
Familia Rockefeller are o istorie foarte bogata. John D. Rockefeller, bunicul lui David, are o poveste foarte interesanta. In adolescenta lucra pentru 50 de centi pe zi, pentru ca ulterior sa devina cel mai bogat om din istoria omenirii, cu o avere de 3 ori mai mare decat a lui Bill Gates si sa detina intreaga industrie petroliera din lume.
Fiul lui, John D. Rockefeller junior a fost probabil cel mai puternic om din perioada celor 2 razboaie mondiale.
Iar David cred ca e cel mai puternic in prezent.

M-am lungit si probabil nici n-ai avut rabdare sa citesti tot, dar e un subiect interesant, ce merita aprofundatwinking

| NuDauFunda a răspuns (pentru NuDauFunda):

O completare, daca te pasioneaza subiectul iti sugerez sa te uiti la zeitgeist. Are 3 parti: una in care incearca sa demonstreze ca religiile lumii, inclusiv crestinismul, sunt construite pe baza astronomiei; una in care dovedeste indubitabil faptul ca Guvernul american a fost in spatele atacului de la 11 septembrie 2011 si una in care prezinta implicatiile marilor bancheri internationali in istoria ultimului secol, inclusiv faptul ca ei au decis soarta razboaielor mondiale si ei au declansat razboiul rece si pe cel din Vietnam.

| JustYourHeroine explică (pentru NuDauFunda):

Multumesc mult! Am privit cu placere filmul.