| Djjrhrb a întrebat:

De ce tarile est europene sunt rasiste,homofobe, xenofobe etc?

20 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Popoarele est europene au suferit secole intregi subjugati de musulmani, iar dupa eliberare nu mai vor sa fie iarasi "jucaria" altor religii invadatoare.

| RAY a răspuns:

Pentru ca mentalitatea comunista, religioasa le menține încă in epoca de piatra, sunt rasiste deci sunt multi plecați in străinătate, hemofobie pentru ca e păcat, xenofobe din cauza faptului ca aceste persoane erau spionați non stop, de asta romani sunt așa paranoici, lipsiți de încredere, dar credulii, nu au o gândire realista, comunismul este un cancer care tâmpește omul, asta se vede sin Germania de est

| RAY a răspuns:

Acum 21 ore | NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Djjrhrb):
Nu ce rau face vestul, ci ce rele se fav in vest. Priveste doar arabii din Germania, Suedia, negrii si lgbitistii din America. Toti vor sa fie mai egali decat populatia nativa.

Gândirea asta a dus la nazism, economia Germania nu exista daca nu veneau ăștia la ei deci ba da sa aibă același drepturi ca toți, nu ma refer la comunism sa fim egali, fiecare sa aibă dreptul de a iți folosi creierul, dar desigur calificați trebuie sa fie in prima linie de căutare a imigranților

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt așa.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca oriunde exista oameni rasiști, homofobi, xenofobi etc.
Ideea e sa încerci sa nu le iei exemplul, si sa ii ignori.

| gabicoo a răspuns:

Ungaria e țară central europeană! Cred că la scandalul provocat de declarațiile lui Viktor Orban te referi!
Dacă liderul țării promovează asemenea idei și cei din jurul lui tac aceste epitete se extind asupra întregului popor! Nu știu dacă ungurii de rând sunt rasiști, homofobi și xenofobi dar revizioniști, iredentiști și șovini cam sunt! Plâng după Ungaria Mare, revendică teritorii care aparțin acum altor țări și cer pentru minoritatea maghiară drepturi car seamănă cu niște adevărate privilegii! "Nobila rasă" așa cum se consideră ei nu e deloc nobilă! În perioada de stăpânire austro-ungară s-au purtat oribil cu românii, slovacii, sârbii pe care îi stăpâneau și acum vor privilegii pentru minoritatea maghiară? Și atunci când dețineau aceste teritorii erau minoritari dar ei erau stăpânii! Acum suferă că și-au pierdut sclavii că nu mai au pe cine asupri vor drepturi dar ei le refuza altora!

| Brizbriz a răspuns:

Sa MORI TU ca aia din vest nu sunt?!?
sa MORI TU ca "nu" ii considera tigani pe ABSOLUT TOTI romanii si ii discrimineaza?!?
sa MORI TU ca prin Italia au inceput sa fie date legi special ca sa protejeze romani care erau discriminati serios?!?
sa MORI TU ca romani din Italia, care erau acolo de peste un deceniu, si de care era nevoie pentru ca unii se ocupau de batrani neputinciosi "cu ocazia" pandemiei au fost trimisi fortat acasa?!?
sa MORI TU ca in America, nu se omoara negrii, de catre politie, doar d'aia, ca nu le place mutra lor, sau nu au chef sa alerge, cum a fost ala pe care s-au urcat FIZIC vreo 3 politisti, pana l-au sufocat de tot, sau adolescentul ala care NU ERA VIOLENT, NU ERA INARMAT, dar JIGODIILE au bagat vreo 20 de gloante in el, pentru ca fugea angry?!?

"iubesc" la nebunie, oameni ca tine care vad numai paiul din ochiul celor la care vor sa vada, si nu vad barna din ochiul TUTUROR CELORLALTI

| alexandradlr a răspuns:

De unde ai tras aceasta concluzie?

| IceRope a răspuns:

Este un bun sistem de apărare.
De cele mai multe ori, toleranța poate fi o invitație la a face prostii. Privește Vestul.

| Djjrhrb explică (pentru IceRope):

Daca prin toleranta fata de LGBT si oamenii de alte etnii intelegi prostii inseamna ca n-am cu cine discuta...

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Djjrhrb):

Nu ce rau face vestul, ci ce rele se fav in vest. Priveste doar arabii din Germania, Suedia, negrii si lgbitistii din America. Toti vor sa fie mai egali decat populatia nativa.

| Djjrhrb explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

''negrii si lgbitistii din America'' ce rau fac? Doar isi cer drepturile. Nu vor sa fie superiori nimanui.

| IceRope a răspuns (pentru Djjrhrb):

Nu ai ce discuta fiindcă nu înțelegi ceea ce citești. Iar asta este destul de grav. Tu nu vrei să auzi părerile celorlalți. Vrei doar ca ceilalți să îți confirme teoriile.
Discuția se încheie aici.

| Djjrhrb explică (pentru IceRope):

Explica-mi ce rau face vestul.

| scp3008 a răspuns:

Tariile Vestice is obisnuite cu multiculturalismul fiindca is mai dezvoltate economic si au primit migranti inca din perioada de dupa razboaiele mondiale iar populatia locala s-a obisnuit cu fenomenul devenind mult mai liberalist ce in ziua de azi inseamna pro-lgbt, pe cand tariile estice sunt mai inchise datorita comunismului, si fiind subdezvoltate economic ce nu atrage atati migranti

| RAY a răspuns (pentru scp3008):

Au primit imigranti ca de sclavi, nu de bunatate

| scp3008 a răspuns (pentru RAY):

Nu neaparat, majoritatii imigrantiilor le merge mai bine decat in tara natala, de asta vedem si stiri de genu: "Româncele au devenit cele mai numeroase mame cu origini străine care au născut în 2021, în Anglia și Țara Galilor"
Partea mai nasoala ar putea veni in viitorul apropiat cum economia Europei se prabuseste datorita conflictului din Ucraina. cand e criza oamenii devin rasisti victima ideala fiind imigrantii.

| RAY a răspuns (pentru scp3008):

Asta si reflectează alegerile din Germania, sper ca mentalitatea lor s-a schimbat, dar fără imigranți nici Germania numai merge, Schulz are multe de făcut

| suntincopacudeafara a răspuns:

Ca asa is oamenii de aici

| AsdaEmployee a răspuns:

Welcome to balkans