E simplu, romanii voteaza un partid anti-sistem pentru ca s-au saturat de sistemul care conduce Romania de 31 de ani
Uite, în orașul Graz, al doilea oraș din Austria, o candidata a Partidului Comunist a devenit primar. Se pare că lumea s-a saturat de demagogii neo-liberali.
Pnl si usr sunt la cutite. daca ii bagi in aceeasi oala inseamna ca nu traiesti in tara asta.
Ma intreb, de ce alegi sa pierzi timp pretios punand intrebari politice, care nici macar nu le intelegi, in loc sa pui mana serios pe carte si sa inveti pe rupte, ca fara aia nu ai sanse sa razbesti in viata?!
Pentru ca rusii sunt experti in destabilizare si manipulare. Taica Putin nu baga bani degeaba incoace...
Poate dintre putori, ca-n realitate sunt copii care invata pe rupte, ca sa ajunga ceva in viata.
Faptul ca nu-i vezi tu, este pentru ca stai unde nu trebuie, pe forumuri, discutand politica, pe care nici macar nu o intelegi.
Vezi ca ai procentajul gresit! Poate la scoala unde esti tu, ca la liceele bune se ajunge si la olimpiade
Raspunsul este foarte simplu: a intrat in Parlament fiindca a fost votat de peste 5% dintre alegatori.
Si a fost votat de acestia fiindca asa au socotit de cuviinta, ca AUR le reprezinta cel mai bine ideile si interesele.
Eu vad cu ce mediis e intra la medicina si -aia rupt cartile si invata, cate 12 ore si in weekend.
Daca purotile de la liceele slabe nu invata, asta nu mai are importanta, ca vor ingrosa radurile somerilor sau ale muncitorilor necalificati care culeg asparagus si capsuni prin Spania sau Germania.
Nu mai contează, am văzut mai sus. Sunt și eu licean, dar mă interesează viitorul meu mai mult decât să fac politică. Da, mă interesează cum crește calitatea vieții și salariul minim net, dar în rest nimic
Asa-i cu liceele proaste, nu invata nimeni, dar te asigur ca la cele bune si foare bune, se toceste pe rupte, ca altfel nu ar ajunge sa intre la facultati cu 9 si 10, sau la olimpiade internatioanle, fiind chemati sa faca facultati in America sau alte tari din lume.
Ce auzi tu, este doar din zona in care te invarti, adica copii mediocrii si slabuti, care nu invata, tarandu-se prin liceu doar ca sa-l termine.
Esti depasit rau de aceste probleme. Mai bine ai schimba stema aia de la poza, daca tot nu le ai cu politica.