|

La ce ne referim în mod concis, clar, când vorbim despre inegalitatea sexelor?

Pe lângă faptul că am impresia că și această idee a devenit o lozincă printre multe altele în actualitatea postmodernă, cu care pseudo-intelectualii români, cel puțin, își mânjesc gurile, utilizând diverși termeni fără a le poseda adevăratul sens, oamenii chiar se irită, se frustrează și se îndepărtează pe ei înșiși de ''iluminare'', crezând că o astfel de structură abstractă ca ''inegalitatea sexelor'' (și nu numai), chiar are un sens formal și trebuie musai acceptată, folosită vag, în mod abuziv, într-o multitudine de contexte.

Deci, precis și empiric, cu liniuță, cu bulinuțe, cu puteți voi, cum se vede această inegalitate?

65 Raportează Evaluează
65 răspunsuri:
| a răspuns:

Se discuta despre drepturi egale intre sexe dar nu sa ajuns la nici o concluzie finala. In occident femeile au mai multe drepturi dupa divort pot ramane in casa apoi barbatul isi cauta chirie si continua sa plateasca jumatate din rate cu fosta + pensie alimentara la copil, de aia strainii aleg romance, poloneze si alte femei din estul europei (nu le pasa ca sta pe banii lor) dar stiu ca au pe cineva in viata care nu le fura casa mai mult ele pun mana pe avere dupa ce moare (daca nu are copii)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu si concis:

- media salariilor barbatilor este mai mare decat a femeilor cand este vorba de acelasi post, aceleasi responsabilitati, aceleasi studii.

-o femeie fara copii in intervalul de varsta 25-35 ani va avea un mare dezavantaj la angajare chiar daca are o pregatire la fel de buna cu a unui barbat pentru ca angajatorii se feresc de o femeie care poate ramana insarcinata in viitorul apropiat.

- e cazul sa enumar cum sunt trate femeile in tarile arabe?

asta sa la prima vedere cum s ar zice

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Nu voiam "la prima vedere". Ma interesau exemple reale, clare, nu doua chestii pe care le stie toata lumea deja.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Nu ti se par extrem de reale exemplele date de mine?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Trebuie să-i explici în termeni proprii metafizicii doar așa funcționează creierașul ei, cred că n-ai excitat-o intelectual...

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nevermore):

Sa incerc

Actualitatea post modernista formata dintr o societate de intelectuali semidocti ca sa nu repet sintagma pentru care autorul intrebarii detine drepturi intelectuale, si anume "pseudo-intelectualii români"
este totusi influentata de structura abstracta denumita irefutabil ''inegalitatea sexelor''.
Aducand argumente consitente de ordin social, economic si religios putem afirma intr-un mod totusi exmpiric si nu stiintic urmatoarele:
1. Contextul economic al problemei consta in inegalitatea recompensei banesti primita de angajat. Astfel indivizii de sex masculin, cu studii medii si superioare cu pozitii de conducere spre exemplu, in cadul unei companii care detine un numar semnificativ de angajati, au in medie aritmetica un venit mai mare decat indivizii de sex feminin care poseda aceleasi studii si capacitati intelectuale, manageriale si sociale. De aici rezulta, empiric vorbind in continuare, o inegalitate a venitului intre cele doua sexe cu un avantaj vizibil de partea sexului masculin.
2. Contextul social al problemei, evidentiaza in mod empiric bineinteles, handicapul metaforic al individului de sex feminin in compartie directa cu individul de sex masculin. Astfel detaliind in spectrul social si familial, individul de sex barbatesc, adica care detine un penis si nu un vagin, implicit fiind in incapacitatea de a cara o sarcina in uter, desi detinand aceleasi calificari intelectuale, manageriale si de speta comunicativa porneste cu un avantaj. Avanatjul este definit de catre faptul ca individul de sex feminin este obligat ca la o eventuala sarcina in viitorul apropriat sa beneficieze legal si indiscutabil de un concediu de matenitate in vederea nasterii, cresterii si educarii rezultatulul fecundarii ovulului de catre spermatozoid. Astfel, pe baze empirice bineinteles, angajatorul ofera in mod irefutabil un avantaj individului de sex barbatesc in acesta ecuatie a obtinerii unui post.
3. Contextul religios ne ofera de acesta daca niste dovezi concrete....2006 - 2101 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Va maimutariti cu superioritate pe aici doar pentru ca nu aveti suficiente informatii ca sa mentineti o dezbatere? big grin
@suntserios si @Nevermore.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Mnuu.
Tu ai pus o intrebare. Intrebarea ta ne punea pe noi sa ne spunem punctul de vedere. Eu ti am zis punctul meu de vedere exact asa cum l ai cerut. Clar, concis si la obiect.

In momentul in care tu ceri un punct de vedere si pe urma spui ca nu e ok punctul meu de vedere nu mai e o dezbatere... e o intrebare la care raspunsul corect e doar cel pe care il vrei tu.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nevermore):

Ce cuvinte ti se par metafizice? "Empiric"? "Iluminare"? rolling on the floor Aaaa, cred ca te-ai inhibat ca am scris cu diacritice.
Empiric intr-adevar, merita un clic pe dexonline daca nu am fost atenti la orele de filosofie din liceu, cine a avut profil filologic. Dar nu e metafizic bietul de el. sad
Si cu iluminarea, probabil ai auzit de iluminatul strazilor la bunicii tai. Ei, e cam acelasi lucru, dar in intrebare nu ziceam de strazi, ci de minti. E ca o metafora, ashea.

Si mai care cuvintele nu ai inteles? rolling on the floor
Iti recomand cu toata caldura sa citesti mai mult. Asa, nu te vei mai face de ras aratand cu degetul un om care vorbeste normal. Spune multe despre tine.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Nu la asta ma refeream, ai un punct de vedere relevant, rezonez, asta conteaza mai putin. Ideea era ca a trebuit sa va faceti cu ochiul si sa radeti cu scobitoarea intre dinti, tu si celalalt specimen, ca vezi-doamne cuvintele folosite si tonul meu sunt superioare. Asta e nasolica. Mai ales ca sunteti barbati! (ironie)

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Https://www.payscale.com/data/gender-pay-gap
Femeile au cam aceleasi salarii cu barbatii cand se iau in considerare experienta, domeniul si alti factori. E drept, daca pui totul in aceeasi oala femeile vor avea salariul mediu mai mic. Pentru ca multe femei nu avanseaza in cariera, devenind casnice. Nu e un lucru rau, dar sa nu inventam noi tragedii. Femeile sunt tratate egal cu barbatii in joburile unisex. Cum zicea si @Plato, faptul ca o femeie nu poate fi angajata in domeniul constructiilor reprezinta ceva normal. Eu nu am intalnit pana acum femeie care sa spuna ca nu e tratata corect la lucru din cauza sexului.

Ecologistii/Verzii ar fi mai de folos in tarile cu adevarat poluate (Mongolia, China, Turcia). Feministii ar fi mai de folos in tarile in care femeile chiar sunt inferioare barbatilor (tari din Orientul Mijlociu). Culmea e ca ii vezi cel mai des prin Europa si SUA. Au ca scop propaganda de stanga. Sunt aici doar pentru a lupta impotriva unei probleme care nu exista.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AC4S4):

Pentru tine problema nu exista. Pentru foarte multe femei e reala... Daca nu ti se intampla tie nu inseamna ca nu exista

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Nu mamaie, nu vorbești normallaughing)) ai scris un roman pentru o întrebare pe care orice om normal o scria în 5 cuvinte.
o luam din prima propoziție: ''ne referim în mod concis, clar''
știi cum se numește greșeala gramaticală ce constă în folosirea succesivă a două cuvinte cu același sens?big grin vrei să te alfabetizez eu?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nevermore):

Era si o paranteza unde am dezvoltat o idee acolo... Nu doar intrebarea. Nu te obliga nimeni sa citesti.
Concis si clar sunt sinonime si nu e o greseala ca le am folosit succesiv. Am scris constienta fiind, ca sa se inteleaga mai bine mesajul pentru suflarea TPU ista.hee hee pentru ca mereu cand scriu o intrebare primesc raspunsuri care nu au legatura cu subiectul propus.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Nu e o greșeală fiindcă așa vrei tu, nu?
Dacă eu concluzionez că ești și proastă și stupidă, ce crezi, e o greșeală?laughing

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nevermore):

Mi e mila de tine. Sincer. O sa imbatranesti pe TPU si reddit jignind... Dar poate se iveste o minune si isi pierde maica ta serviciul ca sa nu mai aiba cum sa ti plateasca netul. :d

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

N-am reddit, doar aici...

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Salutări!

Oricum bărbații sunt superiori femeilor, degeaba ne maimuțărim aici, nu o spun eu, ci mii de ani de istorie, femeile de două sute de ani au dreptul la vot, etc. la opinii, oricum până la urmă ce mai contează, oricum lumea în care trăim este, a fost și va fi ipocrită.

Pănă la urmă problema omenirii nu-i asta, problema omenirii este că majortiatea oamenilor sunt blocați cu mentalitatea, la cratiță cu femeile, iar ce-i mai rău e dacă nu o faci, vei fi luat ca păsărică, cel mai bine e să te retragi în cercul tău restrâns cu cine iubești și cine te iubește.happy

PS:Nu mă înjura, te rog frumos!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1231242):

Și cum morții mei dovedește o istorie în care femeile au fost discriminate că bărbații sunt sexul superior? După logica asta, atunci și negri trebuie să fie o rasă inferioară pentru că au fost ținuți sub sclavie pentru 245 de ani în America?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim14653876):

Salut!

Ți-ai răspuns singur la întrebare, vezi tu, femeile au fost discriminate pentru că bărbații erau superiori și aveau mai multe drepturi, iar cu negrii încă există segrarea asta în America, ce-i drept nemeritată, dar dacă așa e, din punct de vedere social albii sunt superiori și astăzi negrilor.

De ce mă întrebi dacă ți-ai răspuns singur?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Nu-s femeie, am zis doar că nu am cunoscut femei care să aibă această problemă. Și statisticile arată că nu există o astfel de problemă.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Un sincer BRAVO Suntserios. Am ras cu lacrimi. A meritat-o pe deplin madama cu aere de 'telectuala.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Tu te referi aici in Romania si in alte state mai putin dezvoltate din toate punctele de vedere unde mentalitatea evoleaza mult mai greu sa deloc, uita-te pe siteul https://www.payscale.com/data/gender-pay-gap aici arata diferenta, nu e asa de mare pe cat se crede.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DarthNiger):

Realizezi ca ceea ce contează e ca exista o diferenta? Nu ca e mare sau mica.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Exista diferenta intre rase, diferenta intre tari, diferenta intre statutul financiar, exista diferente in absolut orice lucru de pe lumea asta, in cele din urma trebuie realizat ca mereu o sa exista o diferenta oricat de mica ar fi, poate ar dura sute de ani sau mii de ani ca lucrul asta se schimbe, daca se va schimba, insa diferenta intre sexe a scazut foarte mult si continua sa scada.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea este ca orice individ indiferent de sexul lui,rasa, religie, sau e gay, lesby trebuie sa aiba indentice acelasi drepturi, asta inseamna feminismul candva, egalitate pentru toti, nu doar pentru femei si pentru orice categorie discriminata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De fapt, la ce te referi tu aici?
La inechitățile la care sunt supuse femeile față de bărbați?
La diferențele morfologice dintre sexe?
Fii ceva mai clară...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

EU sa fiu clara?! Doamne, am pus o intrebare ca la clasa a treia! laughing N-ai auzit in viata ta de inegalitatea sexelor? Gender inequality?!
https://eige.europa.eu/thesaurus/terms/1182
"La ce ne referim în mod concis, clar, când vorbim despre inegalitatea sexelor?". E SCRIS. ACOLO.
Voiam si eu sa vad daca romanul stie sa dea si el exemple despre acest subiect, daca intelege despre ce se discuta. laughing

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La angajare se preferă bărbați.
La muncă egală femeile sunt plătite mai puțin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sadrian46):

Sunt platite mai putin unde nu fac mai mult ca barbatii si nu e vorba de munca egala pentru ca nu este adevarat

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa-i, nu e deloc corecta treaba asta.
La naiba, ca barbat, daca ai nevoie de bani, si nu ai scoala, te angajezi in constructii, daca te ajuta fizicu.
Ca femeie, daca ai nevoie de bani si nu ai scoala, fie faci videochat, fie prostitutie, si iesi mult mai bine si mult mai usor?

Pai e corect asa?
Nu e

Sa nu mai zic ca de vrem sa va agatam, tot noi depunem tot efortul, voi nu ne agatati mai niciodata.


Acest raspuns este partial pamflet, partial adevar, si trebuie luat ca atare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

Cam 90% din femeile pe care le cunosc eu, nu au studii superioare pentru a avea un loc de munca cu un salariu decent si se casatoresc pe interes, adica daca nu au scoala se marita ca sa le tina in spate un barbat fiindca ele nu sunt in stare sa se tina ele singure pe picioare, nu sunt toate femeile asa dar in mare parte sunt, rar gasesti femei independente care nu vad casatoria ca un interes sau ca o ocupatie de a asta degeaba si sa lase prostul sa munceasca pentru amandoi, deci si femeile fara studii au o sansa sa gaseasca bani, sa se casatoreasca ca sa fie intretinute, iar in legatura cu agatatul, de ce s-ar obosi un barbat sa agate o femeie de care nu simte nimic? fiindca barbatii in general agata femeile numai de care sunt atrasi iar aici intervin preferintele, de parca te forteaza cineva pe tine sau pe alte femei sa agatati barbati doar pentru ca ei nu actioneaza primii, sunt femei care le plac sa agate barbati si sa faca ele primul pas, iar din ce ai spus tu asum ca tu esti o femeie care asteapta sa fie curtata, ei bine ar cam trebui sa vorbesti in numele tau fiindca repet ce am zis, nu toate femeile sunt ca tine, vremurile sa schimba, oamenii se schimba.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DarthNiger):

Sa zic ca-ti dau dreapte.
Doar ca eu nu sunt femeie, iar raspunsul e adresat intr-o maniera mistocara.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

Pai atunci ar fi trebuit sa fi mai specific cand scrii un comentariu fiindca lasi impresia ca ai fi femeie, de asemenea de ce este raspunsul meu adresat intr-o maniera mistocara? fiindca am zis ca multe femei carora nu le plac scoala se casatoresc ca sa fie carate in spate de un barbat? pai chiar asa e, fiindca asa cum am zis cunosc femei care au aceasta mentalitate si sunt sigur ca si tu ai intalnit, nu ai cum sa nu fi intalnit.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DarthNiger):

Ei bine, cred ca asta ar trebui sa te faca sa analizezi raspunsurilor celorlalti fara sa tii cont de sexul persoanei, si mai important, sa nu faci presupuneri ca s-ar putea sa te inseli.
Am spus ca raspunsul meu, cel la care ai raspuns tu, a fost intr-o maniera mistocara, dupa cum am spus si la finalul lui.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

De fel nu citesc comentariile altora decat dupa ce raspund la intrebare, de asemenea mi-am aruncat putin ochii prin comentariile care pareau mai interesante inainte sa raspund nu le-am citit pe toate.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DarthNiger):

Eu nu prea le citesc de fel.
Poate doar in categoriile cu raspuns exact, unde nu are rost sa mai dau un raspuns identic cu unul deja existent.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

Cam din acelasi motiv le citesc si eu dar de multe ori uit.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Folosește dracu și tu cuvinte pe măsura interlocutorului că nu am atins încă nivelul tău de înțelepciune ca să înțelegem ce ai întrebat, nici cu bulinuțe nici fără

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nevermore):

Ce deranjati ne simtim in momentul in care zarim o persoana care, culmea, dar stie sa se exprime. Trebuie neaparat sa-i atragem atentia pentru ca nu exista modalitati, surse prin care sa descifram si noi niste cuvinte care tin de insasi limba romana.
Persoanele care au dificultati de exprimare sunt trecute cu vederea, ba chiar incurajate, in timp ce persoanele care sunt contrare primelor, sunt nevoite sa se conformeze cerintelor societatii. Cum ai putea sa te individualizezi intr-o natiune care pune accentul pe spiritul de turma.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista, nu va exista si nu trebuie sa existe egalitate intre sexe, asta e o utopie. Ce trebuie de fapt sa existe e echitate, nu egalitate.
Eu cred ca femeile n-au ce cauta in armata, Politie etc., iar barbatii n-au ce cauta sa fie make-up artisti. Asta e doar un exemplu, ca sa ilustreze sugestia.

Normal ca exista inegalitatea sexelor, vezi de multe ori afise cu "angajam 10 barbati". Pai mi se pare cat incape de normal ca vrei sa angajezi doar barbati, daca ai de carat saci de ciment.
Sau "angajam femei pentru salon masaj", la fel, cat se poate de normal.
Nu are niciun rost sa fortam ceva utopic, nu exista si nu trebuie sa existe egalitate intre sexe, ci echitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=1 aici ai tot ce iti trebuie si sa stii ca e adevarat absolut tot ce e acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Barbatul se pisa in picioare iar femeia culcat, deci cu alte cuvinte barbatul e mai tare decat femeia, asta ar fi o inegalitate a doua e ca femeia e mai desteapta decat barbatul, de ce e mai desteapta? pentru ca pe lumea asta sunt destui fraieri care cresc copii la altii crezand ca de fapt sunt copii lor (facuti din sperma lor) dar de fapt ea cine stie pe unde o fi umblat. Deci cu alte cuvinte femeia e mult mai inteligenta decat barbatul.

Inegalitatea dintre sexe a existat din tot de-a una pe pamant, femeia are creier si barbatul forta bruta asa spun oamenii de stinta, ei uite ca nu-i chiar asa. Sunt pe lumea asta si baieti destepti care isi dau seama daca copilul e sau nu al lor si atunci Dumnezeu cu mila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca multe femei clar n-ar trebui sa fie "egale " barbatilor dmpdv, printre care ca sunt fiinte emotionale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe scurt este vorba despre egalitatea de SANSE si nu de egalitatea matematica. La fel ca si in cazul rasei, religiei si asa mai departe.

Cu alte cuvinte, o femeie si un barbat ar trebui sa aiba sanse egale iar sexul sa fie irelevant - cu exceptiile de rigoare desigur (barbatii nu pot ramane insarcinati, nu in mod natural).

Daca vreau sa angajez un programator (e la moda egalitatea de gen in IT zilele acestea), faptul ca e femeie sau barbat este irelevant. Angajez cel mai bun programator in mod obiectiv. La fel, daca angajez o femeie ca programator, o platesc la fel cum platesc si barbatii care fac aceeasi munca (sau cum as fi platit un barbat angajat in locul femeii daca nu mai face altcineva aceeasi munca in firma).

Din pacate, feminismul a devenit mai mult politic (si ca atare desantat) in ultima vreme - la origini era despre egalitatea femeilor cu barbatii (din nou, egalitate de SANSE) ceea ce este perfect corect si de bun simt si este o rusine pentru omenire toata discriminarea la care au fost (si inca sunt) supuse femeile (la fel ca toate formele de discriminare). Mai nou insa, a devenit o miscare de suprematie a femeilor in viziunea careia barbatii sunt raul absolut iar femeile binele absolut.

Era o vorba: daca esti barbat, alb, crestin si heterosexual, in noua ordine a lumii esti raul absolut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Al 2- le-a paragraf nu exprima nimic.Doar o propozitie alambicată, trântită fără vreun rost, cu jumătate de sens.
Ca sa-ți si răspund concret la întrebare, inegalitatea se manifesta pe toate planurile. Absolut toate. Exemple ai câte vrei, începând de la forta si fizic pana la conduita si drepturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi tu nu ai muncit o zi în viața ta, unde să vezi inegalitățile? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dalmore1996):

Asa dezaxata esti, ca mi cauti prin intrebari, ti e dor de mine? Traieste viata, copilo, uita de TPU, iti adanceste boala psihica/prostia, inca nu m-am hotarat.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Apare în recomandate, calmează-ți țâțele rolling on the floor.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Cine vorbeste de boli...

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suntem egali chiar sunt femeile peste barbati la toate capitolele.
Ce mai vor? Le dam si zile de la noi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Raducons):

Ele merg la serviciu, mai fac și cresc și copii, fac curățenie și spală rufe. Este asta egalitate?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sadrian46):

Fac copii int-adevar dar nu mai spala rufe si nu prea mai fac nici de mancare.Nu suntem egali, de la barbati asteptarile sunt mult mai mari, si un barbat sarac nu este acceptat asa cum le acceptam noi si de pe strada

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Femeile sunt mai lenese, mai slabe, mai firave, mai incapabile, mai emotionale in gandire, mai nesigure, mai de toate. Nu e misoginism, e realitate. Dar, atata timp cat desfaci picioarele ca o fata buna si inchizi gura, totul va fi bine! Promit! laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru OrdanKarris):

Interesante aspecte, inca nestiute de mine (din fericire). Stii ce e ciudat? Cum unii sunt in masura sa determine o varietate de persoane care se asemana doar din prisma faptului ca se identifica prin acelasi sex.
1. Mai lenese? Cati barbati betivi someri exista in relatii cu femei care isi intretin familia. Sunt nevoite sa munceasca cat 3.
2Incapabile? De ce sunt incapabile? Tu esti capabil de ce? Sa fii absurd si ingamfat in acelasi timp? Cu ce esti tu mai bun? E realitate? Pai tu esti in masura sa determini ce este real si ce nu, esti cumva un semizeu, inlocuitorul lui Dumnezeu? Se bazeaza El pe tine, din aceasta cauza ai tu asa siguranta in exprimare in momentul in care afirmi ca acesta este realitatea. Nu, nu este neaparat realitatea si asta pentru ca este doar o afirmatie de a ta, mult prea generala. Iti spun eu ce este de fapt, strict si doar parerea ta. O viziune simplista al unui barbat pe atat de simplu. Si noi femeile suntem oameni, cu toate ca suntem femei ne diferentiem intre noi in legatura cu n aspecte, atat fizic cat si psihic. Unele s-ar putea incadra in aspectele enumerate, insa, sa faci o afirmatie in care le vizezi pe toate, de parca ai fi tu un superior ceva. In realitate ce esti? Care femeie si-ar deschide picioarele, s-ar umili pentru unul ca tine. Spun asta pentru ca, personal sunt de parerea ca frustrarea pentru ca nu ai o viata precum in filme te determina sa faci afirmatii nu tocmai potrivite. Genul de barbat pe care femeile care se respecta il ignora, pentru ca nu are nimic de oferit, nu neaparat materie financiara, nici macar respect, incredere, personalitate, inteligenta, da chiar nimic. Crede-ma, pana ce femeile vor inchide gura si desface picioarele in fata ta, actritele din filmele pentru adulti vor deveni din nou virgine.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Misterious22):

Stii ce e misto? Pasarica ta nu este centrul universului. Spui ca nu exista femei care desfac picioarele in fata unuia ca mine. Sunt aici sa te contrazic. Sunt in relatie cu una care desface picioarele pentru mine. Intr-adevar trebuie sa-i mai spun sa taca din gura, dar ghici ce, ii place maxim cand o tachinez. Intr-adevar e imposibil voi muioerile sa taceti din gura, dar va place sa vi se spuna sa "mai atceti din gura". Tipa cu care sunt ii place. De asta are relatie, pentru ca stie de caterinca, si eu la fel. Tu pe de alta parte banui ca esti singura la cat de acra esti. Nu uita, noi barbatii oferim relatia, da, NOI! Cu cat esti mai guraliva si combativa, cu atat imi dai suficiente motive sa te evit si banui ca nu-s singurul.

1. cati barbati someri sunt in relatii? tocmai ai demonstrat cat de slabe mental sunt femeile de aleg astfel de oameni si cat de nesigure si ce impresie proasta au despre ele incat sa stea cu astfel de oameni. Exista varietate de muieri cu insecuritati pentru toate paturile sociale si da, vor desface picioarele pentru ei asa cum face a mea pentru mine. Iti reamintesc, pasarica ta NU este centrul universului si daca tu esti vreo frigida nu inseamna ca celelalte 99% din muieri sunt la fel.

2. Incapabile: o femeie isi ia concediu de vreo 2 ori mai des decat un barbat, cauta joburi mai usoare, se folosesc de barbati cand e nevoie de carat ceva, cand e nevoie de expertiza tehnica specializata si da, primesc ajutor cand cer. Dar asta nu neaga argumentul meu. Cu ce sunt eu capabil? Cu aproape orice mai mult ca tine! Take your pick.
3. Este realitate, chiar daca nu iti convine si te mananca veverita dintre picioare sa ma contrazici aiurea.
4. Care femeie ar desface picioarele pentru mine? Marea majoritate care pentru ca reprezint o provocare pentru orice muiere. Fie ca-ti place sau nu sa accepti, unul ca mine este irezistibil doar prin faptul ca sunt "ingamfat" cum zici tu, si nu sunt, crede-ma nu sunt.

Pe mine nu ma intereseaza femeile care...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Misterious22):

Lasa-l, ca sufera de mommy issues grave. laughing

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru OrdanKarris):

1. Nu am sustinut ca ar fi in centrul universului. Nici nu imi doresc sa fie. Personalitatea mea nu rezuma pe acest criteriu/aspect.
2. In cazul in care exista o femeie sau mai multe care se supun dorintelor tale, nu inseamna ca toate o vor face. Ai ramane surprins cate te vor refuza, sau esti deja. Imi este mila de acele femei, insa, cu totii gresim la un moment dat, banuiesc. Ce se aseamana de regula se aduna. poate ai mai auzit. Eu tind sa fiu de acord cu aceasta afirmatie. Ai impresia ca imi pasa ce ii place ei, pai eu ma identific cu o asa zisa ea?
4.Da, sunt singura, ai dreptate. Chiar iti multumesc daca alegi sa ma eviti. Recomand barbatilor care dispun de mentalitatea ta sa faca tot posibilul pentru a ma evita. Te voi aprecia, cel putin din acest punct de vedere. Tu esti unul dintre motivele principale pentru care ma bucur ca sunt singura si nu intr-o relatie toxica sau cu prestarea de beneficii. Evident ca nu mi-as dori sa fiu tratata, printre altele, precum un obiect sexual.

4.NU esti tu in masura sa spui care este realitatea... nu ma mai repet.
5. Nici pe mine nu ma intereseaza CE TE INTERESEAZA PE TINE. Strict probleme ta, acest aspect tine strict de tine si de personalitatea ta, valoarea ta ca om. Ai impresia ca voi plange pentru faptul ca esti interesata doar de un anume tip de femei laughing ok. Scuza-ma, asta cu a ma respecta nu tine de feminism, ca fapt divers. Tine doar de cum vreau sa fiu perceputa in societate. Lasa feminismele deoparte. Te intereseaza femeile care au nevoie de afectiune? laughing Eu cred ca doar accea categorie de femei este si interesata de tinehee hee IN orice caz, e bine sa stii ce vrei, ce iti place laughing
6.Ce inseamna ca ma respect? Inseamna ca nu las unui individ plin de sine si doar atat ca sa ma denigreze in felul sau.
7. Eu ador felul tau? Da, tocmai ce m-am dat la tine. Eu nu am spus ca esti insignifiant, eu am evidentiat doar latura ta care se bazeaza pe superioritate aratand catre fapte, actiuni mult prea generale, care ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Misterious22):

1. Exact asa te comporti si ba da personalitatea ta se bazeaza si rezuma pe acest subiect. Chiar daca sustii contrariul, iti spun eu care observ. Nu te cunosc si totusi asta observ. te comporti ca si cum vaginul tau ar fi centrul universului si vaznad si poza ta nu ma mira de ce. Ba mai mult confirma ce spun.
2. Nu exista doar o femeie sau doua care se comformeaza. Majoritatea fac asta. tu nu esti majoritatea. tu esti doar o minoritate desi tind sa cred si banui ca si tu faci la fel, doar ca-ti place sa mananci rahat aiurea inainte. laughing Ai ramane surprinsa cat de putin imi pasa de alea care refuza. La mine criteriul este simplu: ori esti pe unda mea, ori PA, stai singura. Nu valoreaza nimic refuzul tau. Nu esti conform specificatiilor, te-am inlocuit. Nu ma intereseaza daca arati bine. Daca nu obtin ce vreau, esti inutila pentru mine. De asta iti zic, refuzul tau nu valoreaza doi bani pentru mine. Si tare banui ca si asta e o problema pentru itne. Nu prea mai ai pe cine refuza. laughing
4. Dupa o varsta nu va trebui sa-ti faci probleme. Nu vei mai fi tratata ca un obiect sexual, nici macar daca vei dori tu asta. De fapt iti doresti sa fi tratata ca un obiect sexual dar iti place sa mananaci rahat aiurea inainte. Va veni o vreme cand te vei milogi de barbati sa te trateze ca un obiect sexual si nu se va intampla asta. Vei trage tu de noi iar noi vom face ce doresti tu acum: sa te tratam ca si cum nu existi laughing Nu sa te evitam, sa te tratam ca si cum NU EXISTI! Intelegi diferenta?
5. Da da, sigur ca da. Atat de putin te intereseaza ce ma intereseaza pe mine incat ai scris 2 compuneri si un mesaj privat. Atat de putin te intereseaza preferintele mele incat nu stii nici tu ce sa mai zici sa ma contrazici, sami pui in discutie preferintele. Atat de putin iti pasa laughing)))) Continua sa-mi arati cat de "putin" iti pasa laughing Da, am impresia ca vei plange in pumni legat de preferintele mele ca barbat. TVei plange in pumni stiind ca alte femei mai simple, mai putin combatante, mai ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru OrdanKarris):

Iti spuneam ca nu are sens sa imi raspunzi din moment ce TPU nu a publicat varianta finala, editata de mine. Unde eram mult mai concisa de atat si aveam alte formulari.
..eu nu ma comport astfel, la cat te repeti am impresia ca pentru tine ce detin eu este centrul universul. Ceva ce n-ai mai avut. Probabil te-ai plictisit de categoria de femei care trag catre tine, precum mustele. In cazul in care o femeie alege sa adopte un stil mai sexy uneori, nu inseamna ca se simte in centrul universului. Oare de ce crezi asta? Te irita astea care nu te iau in seama. Lasa, pentru tine exista multe altele ( dupa cum ai sustinut). Inceteaza sa mai amintesti pasarica mea, nu este de tine. Tu preferi alte dimensiuni.
Ma amuza felul in care te crezi irezistibil doar pentru faptul ca adopti o atitudine de ingamfat. Nu cred ca ingamfarea este elementul care defineste un barbat ca fiind atragator. Daca femeile tale cred asta, imi pare rau pentru ele. Cu cu totii gresim la un moment dat.
Tu esti un moment de placere pentru ele, acel pres sub care isi ascund nemultumirile, in loc sa le rezolve. Tu esti irezistibil in fata lor? Ma si gandesc cat de irezistibile or fi ele laughing

Imi este mila de femeile care isi doresc serviciile tale. Imi vei spune ca le face placere, insa ideea de a te baza pe un barbat care nu respecta femeia in general, este ceva minunat.
Dupa o varsta, nu vei mai putea sa prestezi servicii pentru femei neglijate, cu ce te vei ocupa atunci laughing
Uneori nici eu nu stiu ce imi doresc, esti tu aici ca sa imi confirmi, esti penibil cu replicile in care mergi pe sigur. NU inteleg de ce insisti, ca stiu eu ce vrei. esti un fel de semizeu esuat, stii de toate si nimic concret, m-ai lamurit.
Oricum voi muri singura, de regula oamenii mor singuri.
Tu vei muri cel mai probabil cu inca 3 femei alaturilaughing parastasul se va tine in memoria a patru persoane.
As putea sa fiu intr-o relatie de maine daca imi doresc, cine ma opreste, ai impresia ca nu sunt anumiti barbati...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Misterious22):

Nu fata mea esti mult prea falsa pentru mine, te ascunzi in prea multe straturi de FAKE-UP laughing si ai prea mult gunoi in bagajul ala care-l porti in spinare, prea multa acreala care o ascunzi sub o masca zambitoare cand de fapt nu esti altceva decat o farfurie sparta, sau o sparta pur si simplu, ia-o cum doresti laughing. Cica ma irita astea care nu ma iau in seama. Eu vad ca m-ai luat in seama, chiar fara sa-ti cer asta si continui s-o faci laughing Nu ma intereseaza ce crezi tu ca reprezinta un barbat atragator. Nu esti barbat, nu ai nici cel mai mic habar ce defineste un barbat. Devreme ce ai veverita si nu ciomag acolo jos singura ta definitie de barbat adevarat este ala care iti deserveste tie asteptarile, categorie din care din fericire NU fac parte, iar asta te irita pe tine, maxim as putea spune. laughing Cand zic irezistibil nu ma refer la Don Juan, ma refer la faptul ca nu poti sa rezisti sa nu intri in vorba cu mine. Daca erai cucoana pe mosia ta, iti stiai propria valoare si nu simteai nevoia sa ma corectezi. Cum spuneam in primul comentariu, femeile sunt inferioare barbatilor, air tu reprezinti un exemplu foarte clar al aceste categorii. Altfel nu ai fi sarit ca o virgina strapunsa de ciomag pentru prima oara sa imi demonstrezi tu mie... absolut nimic laughing

"Cu toti gresim la un moment dat". Da, unele gresesc mai mult si mai des decat altele cu repercurisuni infinit mai... dureroase, daca intelegi cum zic laughing Stiu ca intelegi. devil Diferenta intre mine si tine este ca tu continui sa gresesti si nici nu-ti dai seama, iar aici sunt ferm convins ca nu realizezi ce-ti zic.

Ele nu trebuie sa fie "irezistibile" Trebuie doar sa fie supuse, placute, cu chef de caterinca, cu pofta de calareala. Eu nu caut papusa, femeia țiplă. Femeia tipla are multe basini in cap, toate puturoase si ofera putin spre nimic. Femeia tipla e femeia falsa, femia care stie sa ceara fara sa ofere, femeia care va sfarsi in agonie si depresie pentru chestii pierdute din trecut, chestii care NU vor mai...2006 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ciudatenie):

Suferă de absurditate acută.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi Africa si Orientul Mijlociu, Arabia Saudita, Iran, religia musulmana si legile sharia, lumea nu se opreste doar la Europa. Femeile sunt tratate mult mai naspa pe majoritatea planetei si sunt invatate ca asa e normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Barbatii au salariul mai mare ca nu dau din gura ca femeile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Well, încă mai există țări în care femeile nu au dreptul la educație, vot, să conducă etc. În țări cu majoritate musulmană, este ilegal pentru femei să nu poarte hijab sau cel puțin periculos din punct de vedere social. În Somalia fetelor li se taie clitorisul, în tribul Dani din Papua Noua Guinee unor femei li se amputează părți din degete, iar în Mauritania fetele sunt îngrășate forțat pană ajung morbid de obeze pentru a fi atractive pentru bărbați și bune de măritat. Și cu toate astea nu vei vedea niciodată o feministă să se preocupe de aceste persoane de sex feminin care chiar au nevoie de ajutor. În schimb ele se vor plânge de manspreading și de aer condiționatlaughinglaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează