|

Salut lume... cum sa încep, într-o seara conduceam și aveam lângă mine un prieten care bea bere și am luat și eu doua guri de pofta doar doua nimic mai mult și imediat la nici un minut ma oprește polița și îmi pune testul de alcool, mi-a ieșit mare din cauza ca aveam tăria in gura, dar am fost la sânge și vreau sa știu ce pot face sa vina analizele mai repede ca de la doua guri de bere nu cred ca îmi iese exagerat de mare alcoolul și unde trebuie sa merg sa vina mai repede?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu mergi nicăieri, aștepți

| explică (pentru suntserios):

Și durează mult?

| a răspuns (pentru FloAlexG):

Ai intrat într-o procedură a poliției care se desfăsoară automat până se termină. Asta poate dura câteva zile. După aceea vei fi anunțat oficial de rezultat, cu amendă, sau suspendarea permisului, în funcție de alcoolemia constatată. Dar dacă te-au prins și te pedepsesc îți fac un bine. Dacă nu erai prins, mai beai câte puțin de poftă și ajungeai la urgență sau la morgă.

| explică (pentru sadrian46):

Dai problema este ca doua guri nu are ce sa iasă in sânge, și de aceea, mi s-a spus ca trebuie sa ajung sa plătesc eu analiza sa se termine mai repede

| a răspuns (pentru FloAlexG):

O analiză simplă de sânge nu costă prea mult. Este vorba despre sângele care ți s-a recoltat atunci, presupun, căci doar acela putea demonstra că ai băut prea mult. Sângele recoltat trebuie analizat imediat, căci dacă nu, se strică. Așa că analiza s-a făcut deja, doar că procedura de constatare la poliție, actele, concluzia nu au ajuns încă la tine.

| a răspuns:

TREBUIA sa refuzi etilotestu'
si sa fii de acord cu analizele de sange, sau macar sa ii duci cu vorba 10-15 minute
daca iei doua guri de bere si pui etilotestu' iese de parca ai fi beat de-a binelea pentru ca iti e plina gura de bere, si asta e clar fara nici un etilotest, pur si simplu, iei doua inghitiuri de bere, dupa care te duci in alta camera (departe de paharul cu bere) si ii suflii in fata cuiva, sau tie insusi in pumni, sa vezi ce miroase a bere!
cred sincer ca etilotest ar iesi o valoare imposibil de atins cu bere, ci doar cu tarie!

asa, daca nu ai ajuns la sange in cateva ore, adios, esti bun de plata ca nu mai ai cum sa dovedesti nimic, in schimb ei au rezultatul cu echilotestu'

| a răspuns (pentru ziftode):

PS de aia in america te pune sa mergi pe linia continua, sa stai numai in piciorul stang si sa iti atingi nasul cu mana dreapta, etc. si nu se reped direct la etilotest!
pentru ca acolo CHIAR AI CASTIGA procesul in situatia ta

insa in rrominica, chiar nu ai nici o sansa

| explică (pentru ziftode):

Ma pus și pe mine la spital