|

Salut TPU! M-am născut în data de 19 septembrie 2005 și am o prietena care s-a născut în data de 15 septembrie 2003, este legal sa fiu împreună cu ea dacă are 15 ani și de ziua ei face 16 ani, iar eu fac 14 ani?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau an.l, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau an.lă comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani."

Dar mai exista in continuare un paragraf (5) care spune ca:

"(5) Faptele prevăzute în alin. (1) și alin. (2) nu se sancționează dacă diferența de vârstă nu depășește 3 ani."

Concluzia o tragi singur.

| a răspuns (pentru Holiday):

Cine e alin?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Puteti sa aveti o idila dar nu relatii sexuale. Ea ar putea fi acuzata de infractiunea act sexual cu un minor, conform Codului penal, citez:
"ART.220.Actul sexual cu un minor
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau an.l, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau an.lă comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este legal deoarece sunte ti minori amîndoi, cel mai bine vezi ti de scoală de copilărie si lasă momentan prieteniile sau poate ai gînduri ne curate cu ea adica sa faci sex, ea este inca mică nu este dezvoltată si matură sexual, si nici tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da dar fara relatii sexuale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează