| wope a întrebat:

Salutare, m-am mutat intr o chirie, iar in prima noapte am asistat la cearta unor vecini. Eu am platit garantia + chiria adica 250e pentru fiecare, iar pe contract specifica faptul ca daca plec sa anunt cu cel putin 30zile inainte. In cazul in care ma hotarasc in urmatoarea saptamana ca plec si anunt lucrul asta, garantia legal ar trebui sa mi se restituie? Ma gandesc ca daca reziliez contractul pierd garantia, care din cate stiu e pentru plata stricaciunilor, stie cineva mai multe?

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai poate s-a intamplat sa se certe fix atunci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tot ai contract vezi exact ce scrie in el legat de garantie.
daca scrie ca trebuie sa anunti cu 30 zile cel mai probabil daca pleci sapta viitoare nu mai vezi garantia.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai platit toate cheltuielile pe timpul cat ai stat (chirie si utilitati) trebuie sa-ti restituie garantia, bineinteles daca nu ai facut stricaciuni care sa necesite reparatii.

| Solane a răspuns:

E greu sa-ti gasesti alta chirie intr-o saptamana. Anunta-l de azi ca pleci. Si spune-i si motivul. Pana gasesti alta chirie trec zilele si poate primesti banii inapoi.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Urâtă situație. Era pe aici o doamnă (nu mai rețin daca se mutase in chirie sau chiar cumpărase un apartament) și vecina de deasupra bătea mereu in țevi cu orice ocazie și la orice oră. Ce oameni domnule...