| 20thoughts a întrebat:

Ne-a povestit ieri un profesor o carte, numai ca nu a vrut sa ne spuna numele ei pentru ca cica ne suceste mintile laughing. Am inteles ca este dedicata fetelor, iar autoarea isi spune viata in ea. In primele capitole spune cum era ea pe calea cea rea, se droga, bea, umbla prin cluburi / dupa baieti etc si dupa explica cum l-a gasit pe Dumnezeu, se calugareste, devine maicuta (dar nu pentru mult timp pentru ca, desi era maicuta, se intalneste cu fostul ei iubit). Proful ne-a zis ca toate evenimentele din aceasta carte te fac sa urasti, sa spui ca autoarea are dreptate, ca trebuia sa faci si tu la fel, te face sa te simti prost etc. Iar la sfarsit, aceasta se sinucide si lasa o scrisoare ca si cum ar fi scrisa si trimisa din iad, acolo unde a ajuns dupa ce s-a sinucis. Stie cineva cum se cheama cartea?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pare o tâmpenie cine ar citi așa ceva

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Subscriu.

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu subscriu.

| User23434 a răspuns:

Daca afli cum se numeste sa ne spui ca pare interesanta happy

| AliKAlis a răspuns:

Da se numește "Reclama profu pentru idioțenie" de la editura IPJJUDETULTAU. Nu acum serios nici nu vreau sa știu ce vârstă ai pentru că îmi este frică să îmi dau seama cat de serioasa e treaba și cât de tâmpit e profu, mai ales că știu ce fel de fenomene devin și au devenit profesori. Încearcă Dragostea nu moare de Maytreyi mai ales daca ai citit înainte Eliade-Maytreyi e mult mai interesant și plus că e o poveste adevărată, nu doar inventata pentru marketing. Si recomanda-i si profului să încerce plus o carte de pedagogie.

| 20thoughts explică (pentru AliKAlis):

Am aproape 18 ani, le-am citit si da, stiu ca proful asta poate fi ciudat uneori, dar a povestit cartea intr-o maniera mult mai diferita si parea interesanta. Oricum, multumesc laughing.