|

Buna! Spuneti-mi si mie va rog ce este exact tema si viziunea despre lume. ce se cere si ce ar trebui sa contina.

Multumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

V-a dat comentariu la scoala? In general scrii cam tot ce e la comentariu.
Trebuie neaparat sa ai o introducere despre autor si opera, apoi titlu, tema, si incepi sa mergi pe subiect in asa fel incat sa prezinti universul fictiv cum apare din perspectiva autorului. Si vezica trebuie sa faci si un punct de vedere. Scrie acolo exact ce trebuie sa contina, e ultima liniuta din cerinta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea ta despre societate, idealuri, cum veti tu lucrurile.Ar trebui sa contina strict parerea ta.Se cere sa te exprimi liber. Teme ca timpul, societatea si viata cum cele mai abordate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Magda211102):

E ok ca in continut sa apelezi si subiecte cum ar fi: relatia de dragoste dintre personajul principal(p.p.) si alt personaj, relatia p.p. in familie, caracterizarea acestuia, titlul si mici descrieri ale altor personaje? nu de alta dar subiectul este la enigma otiliei si dupa mine cea mai interesanta parte este relatia de dragoste si descrierea micilor personaje. Autorul insusi spune despre un personaj pe nume aglae ca este: '' baba absoluta fara cusur in rau''. am ras cu lacrimi cand ne-a spus dna despre asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru teosbeos):

Da relațiile merg si putina caracterizare morala a lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează