|

Buna TPU. Am inceput sa scriu o carte de la inceputul anului si acum am terminat.o. Problema este ca nu este extraordinara si este cam plictisitoare. Nu vreau sa o public, nici sa o leg, deci am nevoie de un sfat. sunt anumite persoane care vor sa o citeasca indiferent si nu stiu cum sa fac. Sa o scot la imprimanta, dar asta inseamna sa o scriu pe laptop, sa o transcriu pe un alt caiet, dar mi.e teama ca nu imi vor intelege scrisul. Alte idei? Acum e scrisa oribil intr.un caiet.

*am 13 ani

va roog. funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic sa o tii doar pentru tine, momentan 13 ani nu este o varsta la care ai cunostinte de specialitate si nici sociale deosebite, s-ar putea sa contina numai prostii si sa te faci de ras.
Cel mai bine este sa o pastrezi iar cu timpul sa mai scrii, poate chiar ai talent, in schimb se stie ca primele lucrari indiferent de domeniu sunt slabe mai ales cand nu esti profesionist, primele picturi, primele sculpturi etc
Parerea mea personala este ca sigur scrii mai bine decat george copos, marian vanghelie si toti puscariasii care s-au apucat de scris pentru a li se lua din pedeapsa.

1 răspuns:
| a răspuns:

Oricum si trasa la imprimanta si pentru publicare tot trebuie scrisa pe calculator, deci...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează