| AvalohAlyn a întrebat:

Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte despre acest gen?(motivationala)

3 răspunsuri:
| xByte a răspuns:

Cartile cu tematica dezvoltarii personale iti ofera posibilitatea de a invata sa privesti din mai multe unghiuri diverse situatii. In functie de cum rezonezi cu o carte ce se incadreaza in genul mentionat mai sus, poti ajunge sa iei decizii pe care nu le-ai fi luat in mod normal, ceea ce poate duce la schimbari majore in stilul tau de viata, si in personalitatea ta.

Eu unul recomand :
Alan Watts - Intelepciunea nesigurantei

| mark2018 a răspuns:

Cum sa devi frumos si destept in 5 minute si sa scapi de depresie?
Asta cauti?

| izaidk a răspuns:

De când a început anul am cumpărat 7 cărți motivaționale și am reușit pana acum sa citesc doar 2 din lipsa de timp. Și da, pe coperta scrie asta dar dacă citești cartea întotdeauna va scrie ca trebuie sa aplici acele sfaturi pentru a da roade. Îți recomand Secretele succesului și Mentalitatea învingătorului. pe astea le am citit pana acum și când terminam de citit in fiecare seara eram foarte motivata ca ziua următoare sa dau tot ce e mai bun și chiar te mențin asa constant, de asta îmi plac mie cărțile motivaționale. Este fain ca in aceste cărți îți dau exemple din viata diferiților oameni, majoritatea sunt cei care au ajuns sa aibă succes și chiar te inspira. Oricum sunt la inceput, mai am multe de învățat happy