|

Cum trebuie facut eseul la subiectul 3 la romana?

Deci, eu nu prea inteleg sincer cerintele, daca poate cineva sa mi le explice si sa-mi spuna cum anume trebuie construite acele eseuri dau funda.

Faza e ca, am citit unele opere, am vazut filme si la unele si rezumatele pentru ca n-aveam timp sa le citesc pe toate. (M-am apucat tarziu)

Deci, eu avand in vedere faptul ca stiu despre aceste opere de bac si de cine au fost scrise, cum pot sa le si aplic pe foaie?

Exista vreun sablon in care sa-ti arate ceva de genul "Aici la inceput pui date despre autor, cand a fost publicata opera, ce reprezinta titlul, din ce curent face parte si asa mai departe.

Eu niciodata nu am putut retine mecanic niste foi, ne-a bagat pe gat la scoala eseuri de iti vine sa-ti dai cu ele in cap.

Pur si simplu nu inteleg, si am si carte de comentarii si au niste termeni de-ti vine sa-ti dai in cap.

Deci pe scurt, am invatat operele si poeziile, acum eu cum le pun pe foiae? Nu e ca si cum ar trebui sa spui ce se intampla in opera respectiva.

Spre exemplu in Plumb stiu ca titlul reprezita greutatea, nostalgia, monotonia si asa mai departe si ca a fost scrisa in 1916 si ca din cauza primului razboi mondial ca nu a fost publicata atunci si a fost publicata dupa mult timp dar cum le pun eu in ordine pe foaie? Cu ce sa incep si cu ce sa termin? Acum eseul e de 400 de cuvinte (cam pe acolo) deci e o ceva idee mai mic decat anii trecuti din cate-mi aduc aminte.

Eu in astea 2 pagini sau cate or fi nu stiu cum sa fac eseul, daca-mi dati cateva indicatii v-am zis aveti funda, si daca e vorba sa scriu cateva date importante pot sa mai pun si ceva vrajeala pe acolo incat sa acopar cele 2 pagini, dar repet, nu pot invata mecanic.

Acele date pe care le invat le iau mai mult ca "puncte de cultura generala" si le pot invata in asa fel in cat sa inteleg dar dupa imi trebuie acel "sablon" in care sa le pun ca sa nu fiu nevoit sa invat ca papagalul si sa nu inteleg nimic ce scriu.

Deci dau FUNDA, si fara hate ca probabil si la voi a fost ceva de genul, stresul asta cu bacul ma omoara efectiv.

Si daca la celelate materii iau 7-8 chiar si 9 daca as invata mai mult (am luat 7 si 8 la simulari la celelate materii, dar ghiciti ce, la romana 4 nici macar 5 si oricum e minimu de 6 macar, daca iau 6 si ceva la romana si la restul 7 si 8 pup pamantul)

Scuzati-ma ca am scris o groaza aici dar voiam sa intelegeti din ce am vrut sa spun.

O ultima chestie, la mine ar merge asa la subiectul 3, Informatii despre opera + Sablonul + vrajeala (Sa para mai "stufos" sa-mi incadrez in cate cuvinte trebuie) = destule puncte.

Deci am nevoie (Si iar ma repet, si imi pare rau) de acel sablon si sa-mi explicati cerintele sa subiectul 3, si poate si la 2 ca e asemanator.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=328228963989887&id=295052173974233&__tn__=-R

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca vrei esee sau referate despre Plumb de exemplu gasesti pe net:

http://www.referatele.com/......le-com.php
http://www.scrierile.com/referate/George-Bacovia/Plumb-de-toamna-re-rom.php

sau:

ca si metal:
http://www.qreferat.com/referate/chimie/Plumbul756.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează