| Joker3134 a întrebat:

Daca fac o comanda pe elefant.ro de niste carti nu mai trebuie sa dau confirmare cu emailul nu? Ca nu mai imi merge ..si 2 imi puteti spune niste carti de dezvoltare personala foarte bune?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Celestina003 a răspuns:

1.Arta subtila a nepasarii-Marck Manson
Mie cartea asta mi-a schimbat o parte din viata! Este o carte internațională...
2. Puterea prezentului - Eckhart Tolle
Cartea de fata incearca sa te ajute sa traiesti mai mult in prezent, deoarece trecutul si viitorul sunt doar in imaginatia noastra. Tot ce trebuie sa constientizezi este ca lucru mai important ca si clipa de acum! Traieste in prezent si asta te va face mai vigilent mai conștient.
3. Puterea educației financiare -Robert KYosakI Scrie chiar si pe copertă ceea ce școală nu te învață niciodată despre banii " In acestă carte Robert T.Kiyosaki ii îndeamnă pe oamenii din intreaga lume sa nu mai accept orbește ideea că oamenii sunt condamnați sa lupte toată viața pentru supraviețuire
4. Cuvinte care schimbă minți
Acesta carte nu e despre cum sa controlezi sau sa convingi oamenii, si din contra te face sa înțelegi de ce oamenii acționează intr-un anumit fel.
Acesta sunt cartile pe care zic si eu sa le citesti, pe Youtube sunt multe review bune despre ele!
Sau dacă nu iti place nici una ai putea sa te uiți pe Youtube pe acest canal un băiat grozav, care citește cărți de dezvoltare personală, si dupa spune ce a învățat el din ele, merită...
https://www.youtube.com/c/WeLoveBooks
Si să te uiti neaparat si la asta:
https://youtu.be/ptbioaN5px4

12 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Ai nevoie de 400 de cuvinte pentru a te motiva? Un film clasic sau unul scurt de pe YT nu iti este de ajuns? Iti mananca din timp mareata opera de motivare cand te-ai putea apuca chiar acum de ceea ce consideri ca nu se poate fara cartea motivationala.

Răspuns utilizator avertizat
| Celestina003 a răspuns (pentru Joker3134):

Pe libris.ro faci puncte (dai recenzi la cărții)si punctele se transforma in banii. Eu deja mi-am comandat 1 pe gratis si alta 8 lei.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Celestina003 a răspuns (pentru Joker3134):

Eu am descarcat pdf si am citit, dar o cumpăr peste câteva luni ...intr-un fel credeam ca cartea asta este despre cum sa fi nepasator cu anumite persoane, dar e e cam 40 % despre asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Celestina003 a răspuns (pentru Joker3134):

Vrei sa spui cum sa rămâi calm si detașat cu situațiile stresanta? Grea intrebare, asta cam vrea toata lumea sa o depășească, după parerea mea...
Dar am sa iti spun o chestiile care funcționează la mine cand ma cert cu cineva...
Eu mi-am notat undeva cum ma infuri eu, cum ma vad eu cand ma infuri:
"Tip, vorbesc lucruri care ii rănesc pe oamenii, imi consuma din energiei, frustrare "
Acuma fa si tu asta, observat-te ca sa vezi acele stări ...pentru ca daca nu iti dai seama cum te enervezi nu vei ști cum să te opresti.ok, următoare chestie vizualizează cum ai vrea sa reactionezi cand te enerzezi, imaginez-ți persoană ta făcând altfel dată viitoare, si benefciile in special ( de exemplu eu nu as mai vrea sa ma infuri deoarece îi rănesc pe alții). OK, ai putea spune doar " mă enervez, simt ca ma infuri, sunt frustrat ", nu vreau sa tip la tine dar, nu vreau sa te ranesc dar...
Calmarea? Trebuie sa găsești modul tau de a te calma, eu mi-am găsit modul meu de a ma calma "meditația tine 20 min " ( este supunerea mintii de a ajunge la înțelegerea corectă a realității combinată cu dragoste)
Ai mai zis ceva de frica nu stiu, uneori oameniilor le e frică să faca anumite chesti sa sa spuna anumite chesti doar pentru ca nu ar fi ei vizualizati" perfecți
Ok si încă un lucru foarte frumos sau foarte foarte urât: cu toții încercam să fim fericiti si sa evităm problemele, cu toții suferim zi de zi : foame, frig, durere, nedreptate sete, etc deci nu prea avem de ce sa ne uram intre noi.

Răspuns utilizator avertizat
| Celestina003 a răspuns (pentru Joker3134):

Chiar ai o obsesie, cumva?
. Trebe sa pui pe primul loc altceva, decat obsesia aia...
De exemplu daca esti obsedat sa zicem de o fata. pune pe primul loc altceva, sa iti pese de ceva mai important, cum ar fi, tu ...sau " cum să ai un job" sau alte planuri benefice pentru tine, sau nu stiu, altceva, ce vrei tu.
Sper ca intelegi ceva din cate iti scriu laughing

| Celestina003 a răspuns:

Buna si eu citesc carti de dezvoltare personală sunt fata si nu stiu daca esti baiat, sa stiu ce sa iti recomand...

Întrebări similare