|

Dati-mi va rog, cateva idei pentru o poveste (lunga) si un titlu subiectiv (daca vreti laughing ). Imi trebuie repede si sunt in pana de idei. funda cele-i mai bune idei.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Lasă-te păgubaș(ă)!
Tu nu știi să scrii românește și vrei să ne intoxici cu producțiile tale?
De ce am fi noi complici la asemenea producții de o anticipată submediocritate?
Stai cuminte în banca ta!
Ascultă un sfat binevoitor!
Hai, pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corolav):

O vai, am pus o cratima fara sa-mi dau seama, sunt analfabet, nu te-a chemat nimeni sa te bagi in seama ca o musca-n rahat, nu te-am pus sa citesti ce scriu, ai inceput tu cu diacriticile si sa vorbesti diplomat, te simti un om cult, dar stii doar sa faci pe desteptul. N-am cerut o opinie despre cum sa omor un om de esti asa frustrat(a), nu mai lasa comentarii daca nu esti suficient se intelecuatl(a) cat sa dai un raspuns util si concret, e un site facut ca sa ajuti oamenii nu ca sa te iei de ei cu ''intelectul tau superior''.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Domnule viitor scriitor, cum vrei tu să scrii o poveste (sic!) dacă tu nu știi să scrii românește?
În acest răspuns pe cale mi l-ai trimis ai o sumedenie de greșeli.
Asta este consecința învățăturii de carte pe care o capătă azi școlarii din România.
A ajuns prostia și analfabetismul la rang de virtute!
Vai de capul ei biata școală românească de azi!
Eu am curaj să pun la bătaie pensia mea pe un an de zile dacă tu ajungi vreodată să scrii o carte. O carte tipărită de vreo editură, vreau să zic.
Hai, pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai asa multe idei deoarece citesti foarte mult, sa fiu putin sarcastic. Citind literatura, iar aici ma refer la beletristica tip literatura universala sau romana din toate domeniile ( horror, sci-fi, action, thriller, romance, mystery, etc). Cum este posibil sa faci o carte cu ideea mea, daca am o idee doar eu o pot dezvolta pentru a deveni minunata sau nu, iar daca nu-mi reuseste dau vina pe mine nu pe cel care mi-a dat ideea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai am miste idei care cred ca o sa ti placa... poti face o poveste despre o intamplare amuzanta /una trista si titlul ar fi ceva legat de poveste... funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează