| Florincrap a întrebat:

Deci,am inceput sa scriu... poezii. Dupa ale mele "orase blestemate" (o proza scrisa de mine),m-am orientat catre aceste poezii.

Dar acum, intrebarea mea (de fapt, intrebarile mele sunthappy este:Ce credeti ca ar trebui sa contina o poezie? Ce credeti ca va atrage dintr-o poezie? Si in special:care este autorul dumneavoastra preferat de poezii?

2 răspunsuri:
| bogdan72 a răspuns:

Traian T. Cosovei, fara ezitare. Este magnific in primele volume. Nici ultimele nu sunt rele, dar nu ma ating la inima. N-as sti sa iti spun ce am atrage. Cu atat mai mult cu cat am incercat si eu sa scriu. Iti dau 3 exemple de poeme care imi plac (toate din volumul colectiv "Aer cu diamante") "De-a wati ascunselea" (Florin Iaru), "Sine de tren, vieti paralele" si "Fantasme" (Traian T. Cosovei), si nu ai decat sa descoperi singur ce m-a atras la ele laughing.

| Valy93 a răspuns:

Si eu scriu poezii... Sfatul meu este sa continui. Daca te tii de ele te poti face poet big grin. Eu pe viitor am de gand sa scriu o carte intreaga de poezii si mai multe carti (care nu includ poezii). Continua sa scrii happy