|

Deci am o problema cum sa fac sa nu raman corigent la limba engleza

La limba engleza am terminat cu 7 pe primul semestru, dar acum in semestrul 2 nu am facut tema si mi-a dat 4 m-am enervat pe doamna ca pe alti ia iertat si de 3 ori, si atunci eu nervos nu mai stiu ce am facut si mi-a dat 4 si am 2 de 4 si zilelele astea ne da un test

Spuneti-ti cum sa fac ca mi-e frica de corigent. ajutati-ma urgent dau funda

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu-ti fa griji ca ai putea ramane corigent, media anuala va fi 5, 5 daca iei 4 pe sem. 2. Oricum daca tot iti e frica ai putea sa inveti, dar oricum nu ramai, ai o medie mare pe primul semestru si iti trebuie 2 pe semestrul urmator ca sa ramai corigent happy, deci poti sta calm

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu, in locul tau, i primul rand mi-as cere sincer scuze pentru cele intamplate, rugand-o sa te ierte si sa te ajute sa te poti corecta.

Iar cu alte ocazii respecta legea: inainte sa spui ceva, gandeste-te de 3 ori!
E valabil toata viata!
Nu degeaba exista vorba batraneasca: "Gura-ti bate curul".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lucrurile sunt simple.
Depine numai de tine.
Trebuie doar sa inveti.
A, nu stii cum? "Repetitia e mama invataturii" zice un proverb. Repeta pana ai invatat, si vei lua testul.
Da, stiu, e grea chestia asta ca iti ia timpul de la fotbal, jocuri pe pc, etc. Dar ti-am zis, depinde de tine.
Eu in clasa a 10-a am fost la fel la matematica, erau trei trimestre atunci, aveam 4 media pe primul, 5 pe al doilea (nu ca nu as fi putut, nu am vrut sa invat), doua note de 4 pe al treilea, si la teza zapacitul de mine a vrut sa copieze. Am reusit ceva, dar am fost prins. Doamna a fost "doamna" cu mine, a lasat inadins rezultatul tezelor sa il aflam mai tirziu, si eu pana ni le-a dat am fiert in suc propriu. Nu mi-a dat 2 sau 4 pentru ca am copiat, cum ma asteptam, mi-a dat pentru ce scrisesem, 6. A inteles situatia mea, si m-a ajutat, a fost chiar o doamna. Am mai dat mai apoi un test, la care am invatat, am luat opt si asa am trecut clasa a 10-a, pe atunci extrem de important de trecut datorita examenului de treapta ce urma imediat dupa aceea.
Deci daca eu am putut, desi am fost intr-o situatia mai nefericita ca tine, cred ca si tu vei putea.
Curaj, invata, da testul, si vei vedea de ce esti in stare. Ca nu cred ca esti prost de sa nu stii nimic.
Si ai grija sa nu te mai enervezi, dupa cum ai vazut, te costa o nota de 4. Pe buna dreptate, pentru ca in viata, datorita nervilor, poti sa pierzi si mai mult.
Si, visina de pe tort, ca lucrurile sa functioneze perfect, ar trebui sa te duci la doamna sa ii ceri scuze ca te-ai enervat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu esti chiar asa aproape de corijenta, iti trebuie media 3 ca sa treci. Eu nu prea inteleg treaba asta cu enervarea. Stii de cate ori poti sa-ti permiti asta cand iesi din sera care e scoala si intri in lumea reala? Niciodata. Profesorul are dreptul ca pe unul sa il ierte, si pe altul nu. Arata-i cumva profesoarei ca iti pare rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ee nu mai stii ce ai facut...sa mergi la profa sa-ti ceri scuze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează

În primul rând trebuie să te liniștești, în al doilea rand dacă ai dificultăți în a memora te sfătuiesc sa iei memo+, se da la farmacie fără rețeta, după care poți vorbi cu doamna profesoara de engleza dacă poți face un referat în limba engleza, și poate nu ar strica sa iei câteva ore de engleza de la dânsa. Sper sa fie cu noroc sfatul meu, aștept sa vii cu vesti bune! O zi frumoasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred că ar trebui să înveți foarte bine pentru test și să -i spui diriginte ca pe tine nu te-a iertat deloc ca nu ti-ai făcut tema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează