|

Hei! Am scris pana acum aproximativ 50 de poezii pe care le public pe blog-ul meu, foarte putine persoane stiu ca ma ocup cu asta. Ideea e ca mi-am dorit o parere cat mai obiectiva in legatura cu ele pentru ca ma incanta foarte tare ideea de a le publica. I le-am aratat profesoarei cu care fac pregatire la romana pentru admiterea la drept si mi-a spus ca sunt foarte bune. Mi-a sugerat sa le public intr-o revista/ziar pentru inceput pentru ca e destul de greu sa publici o carte din prima. Intrebarea este: cum as putea sa public intr-un ziar si ce reviste se ocupa cu asa ceva?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci la redactia ziarului tau local si ii spui ca ai niste poezii pe care ai vrea sa se uite si daca binevoiesc sa le publice.
E posibil chiar sa ajunga sa-ti dea o suma mica de bani pentru ele daca plac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și eu am scris o perioada destul de lunga poezii așa ca te înțeleg perfect în privința publicării lor.
Așa cum ți s-a spus deja este destul de greu sa publici o carte de poezii, dar nu imposibil. Ai putea încerca mai intai la concursurile de debut sa vezi poate iese ceva frumos. Uite aici un concurs la care încă mai ai timp sa te înscrii (este gratuit) http://maxblecher.ro/concurs_debut6.php
De asemenea poți intra aici: http://qpoem.com/ fiind un site dedicat pasionaților de poezie. Din câte știu au și o revista la care poți publica. Găsești mai multe detalii pe pagina lor.
Îți doresc multa bafta și sper ca visul tău sa devină realitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează