| wolfves a întrebat:

Hei. Exista vreun loc (pe Facebook, aici, alta platforma) unde as putea cere ajutor? Treaba e cam asa: mi-am propus sa traduc o carte din engleza in romana pentru mama mea (cartea exista si in romana, dar nu pot sa o cumpar de pe net, scrie ca e indisponibila peste tot) si are vreo 280 de pagini (exista pdf in engleza pe net, dar mama mea nu stie engleza). Am tradus eu deja vreo 30 (fac cate 2 pe zi ca sa nu devin prea overwhelmed, desi deja cam devin) si as vrea sa stiu daca exista un loc in care as putea cere ajutor de la oameni sa traduca fiecare cate 2 pagini asa ca sa imi fie mai usor sa o termin. Eu traduc cu google translate, apoi citesc fiecare propozitie pe rand si modific unde e gresit. Mi se pare ca traduce destul de ok in general si e mult mai usor asa decat sa traduc de la 0. As vrea persoane care sa traduca ori asa cum fac eu ori sa traduca de la 0 (in mod gratuit), nu ma intereseaza metoda atata timp cat e corect. Normal ca voi verifica eu dupa sa ma asigur ca au tradus ok, dar mi-ar fi mult mai usor asa. Unde as putea gasi astfel de ajutor?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"persoane care sa traduca o (in mod gratuit)... Unde as putea gasi"

hai să fim serioși, un rând-două mai treacă meargă dar restul de 250 pagini? E o glumă. Mă mir că maică-ta acceptă (?) să-ți pierzi vremea așa

| wolfves explică (pentru sierra1):

Am zis sa traduca fiecare om cate 2 pagini fiecare, atat. Daca gasesc 50 de oameni, asta deja inseamna 100 de pagini ceea ce ma ajuta enorm, iar restul ma descurc eu. Mama nu stie, vreau sa ii fac o surpriza de ziua ei.

| sierra1 a răspuns (pentru wolfves):

~Daca gasesc 50 de oameni~

succes!

| TheWznd a răspuns:

Dacă ești dispus/ă să dai banii pe carte, de ce nu îi cumperi un e-book? Traducerile cu google translate nu sunt ok, și dacă îți traduc 100 de oameni, se pierde din frumusețea cărții, pentru că o să fie 100 de stiluri diferite.