| Ellena2000 a întrebat:

Sall! Caut si eu cateva carti interesante care sa le citesc, puteti sa imi recomandati ceva?

7 răspunsuri:
| Lidiasm a răspuns:

Jane Eyre de Charlotte Brontë.Ti-o recomand cu drag. Mi-a plăcut foarte mult.

| ElenaAlexia2002 a răspuns:

Depinde de varsta si de personalitatea ta.Cartea mea preferata e Sub aceeasi stea de John Green.Desi e o carte romantica, toti cei pe care ii cunosc si au citit-o au pareri bune despre aceasta.

| Cameliapantiru a răspuns:

Buna, Elena!
Iti recomand:
"Crima si pedeapsa"-Dostoievski
"Portretul lui Dorian Gray"-Oscar Wilde
"Numele trandafirului"-Umberto Eco

| BlancEtNoir a răspuns:

Incearca "Povestea fara sfarsit". Este o carte foarte interesanta, pentru toate varstele, cu multa actiune.winking Recomand si "Sub Dom" sau "Delirium". Sigur o sa-ti placawinking love struck

| Andreea6996 a răspuns:

Spune-ne mai multe despre tine. Asa e greu de recomandat.
Oricum, vezi aici http://bit.ly/1HjY2C2 si aici http://bit.ly/1HjYf8q :)

| corolav a răspuns:

Pentru a putea primi vreun răspuns, cît de cît mulțumitor, trebuie să știm ce vîrstă ai pentru a - ți recomanda ceva care să converge către universul vîrstei tale.
Dacă, spre exemplu, ai doar 10 - 11 ani, nu ar fi recomandabil „Madame Bovary", sau Dostoievski, Tolstoi, Oscar Wilde, Proust, Balzac, oricît ar fi ei de super - creatori.
Gustul spre lectură se cultivă de la vîrsta copilăriei, cu cărți despre copii, despre școlari, adolescenți, apoi ușoare, de aventuri, gen Karl May, Fenimoore Coper, Jules Verne, Hector Malot, Sir Walter Scott, Alexandre Dumas și abia apoi, de pe la 18 - 20 de ani literatură de idei, sociologie, filozofie, dragoste etc.
Cam asta e!

| KostaKhe a răspuns:

Încearcă "Maitreyi", "Nuntă în cer'' de Mircea Eliade. De Sienkiewicz ar merge ''Quo Vadis'', de Preda poți citi ''Cel mai iubit dintre pământeni'', ''Viața ca o pradă'', ''Delirul''. De la Emily Bronte ''La răscruce de vânturi'', de la Charlotte Bronte ''Jane Eyre''. De la Kafka poți încerca ''Procesul'', Nichita Stănescu ''O viziune a sentimentelor'', ''Mândrie și prejudecată'' de Jane Austen, ''Cartea nunții'' și ''Enigma Otiliei'' de Călinescu, ''Idiotul', ''Frații Karamazov'' de Dostoievski, ''Anna Karenina'', ''Război și pace'' de Lev Tolstoi. Și să nu uit de ''Exerciții de echilibru'' de Tudor Chirilă.