|

Salut TPU! O sa trec clasa a V a si am emotii si mi-e cam putin frica ca nu voi sti cum va fi clasa a V a.Cine ma poate ajuta va rog.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hmm....eu am trecut cam de mult de clasa a V-a big grin. Stai calm, nu este aşa de greu. O diferenţă este că la fiecare materie vei avea un profesor diferit.Alta este că nu vei mai avea calificative, ci note (1-10). Nu o să mai fie "I, S, FB, B, etc, e puţin mai greu cu note, dar te obişnuieşti. Nu-ţi fă griji că "vai doamne, o să fie materia grea şi n-o să trec", nu, tu trebuie doar să fii atent la profesor, să înveţi, şi ai să vezi ca totul vine de la sine. Dacă ai fost elev bun şi in clasele 1-4 chiar nu e greu.Ce-i drept, o să învăţaţi nişte lucruri mai complexe la LB. Română: genul epic, specia literara, etc sau la Mate: ridicarea la putere etc. Dar dacă eşti atent şi nu vorbeşti cu colegul, mai ales dacă o să ai profesori okay, e totul bine! Tot şcoala ewinking
Baftă! Să ai numai note bune!

| explică (pentru 0Alexander0):

Multumesc! M-ai ajutat foarte mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu acum trec clasa a sasea. La fel aveam emotii. In prima zi de scoala eram panicata rau! Dar totusi nu te speria. E frumos! Afli lucruri noi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează