| FaithGaga a întrebat:

Vreau sa imi creez un blog in care sa fac recenzii ale cartilor, si poate-poate, o sa fiu si sponsorizat de o editura ca Leda!

Problema mea e ca nu stiu cum sa imi fac blogul si cum sa ii modific design-ul. Pentru cei care au un asemenea blog sau si pentru ceilalti care se pricep, va rog sa ma indrumati si sa imi spuneti pasii!

Promit funda! :3

7 răspunsuri:
| tomthecat a răspuns:

FaithGaga, să nu faci greşeala (imprudenţa) să-ţi deschizi blog pe Blogger (Blogspot.com)! Există "n" argumente ca să optezi pentru platforma WordPress.com dar este ora 1.27 noaptea si sunt mort de oboseală, nu mai am răbdare să-ţi explic de ce WordPress.com (Automattic) este de 1000 de ori mai bun decât Blogspot.com (Blogger).

Intră pe link şi apucă-te de blog, te asigur că nu vei regreta niciodată că ai ales platforma wordpress.com :

https://signup. wordpress.com/signup/

Happy blogging! Happy posting!

| DesireMaria a răspuns:

Poti sa intri pe blogspotwinking funda?

| Dexionica01 a răspuns:

Salut daca vrei sa creezi un blog amator cu cateva postari si un template(design) standard poti alege blogger. Aici te pot ajuta niste tutoriale step-by-step. Asta insa e doar o mica parte dintr-un blog.


Insa daca doresti un blog profesional cu design personalizat, domeniu propriu, platforma dorita, lectii avansate de utilizare(pdf, skype si team-viewer) lasa-mi un mail la yonel_p01@yahoo.com

| FaithGaga explică (pentru Dexionica01):

Uhmm... nu stiu care este mai bun pentru ce vreau eu sa fac... tu ce imi sugerezi?

| Dexionica01 a răspuns:

Eu iti recomand(daca ai sponsorizare) sa nu optezi la rudimentara platforma blogger(vechiul blogspot). Este o pierdere de timp di ft rudimentara.

Poti alege asa cum a zis un coleg sa iti faci un blog pe wordpress.com ceea ce e relativ mult mai bine decat blogger(n motive)

Dar daca vrei sa lucrezi profesional si sa scoti bani din asta(se pot scoate bani frumosi dintr-un blogwinking ) poti opta sa ai:
-domeniu propriu(****.ro[unde *** este un nume stabilit de tine])
-un pachet de gazduire standard gratuit
-o platforma(wordpress, freeblog, etc.)
si multe alte avantaje.

Daca doresti a 3 a varianta nu ezita sa ma cuntactezi pe mail.

| FaithGaga explică (pentru Dexionica01):

Nu, nu vreau sa scot bani din asta, cel putin pentru moment... poate mai tarziu, da, dar acum nu sunt indeajuns de experimentat happy
Cum nu sunt expert in domeniul calculatoarelor s.a.m.d, eu voiam un blog simplu de utilizat...
Deci cred ca a doua varianta mi s-ar potrivi, am mai vazut inca un asemenea blog care era facut cu ajutorul wordpress...
Te-as ruga, daca stii cum si daca poti, sa imi spui pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a creea un blog si a posta etc. happy